Små barn roar sig lätt



God Jul

God Jul på er allesammans!

Har haft en underbart trevlig julafton tillsammans med familjen :)

Imorgon blir det jobb och sedan utgång med kära Kicki.

Här är en bild från förra årets juldag. 

Jag och Frida Allgren hemma i min soffa :)


Favokillen :)

Tjeniksen! Nu är favokillen här, och se så roligt vi hade igår :) Var på ICA och handlade och "Titta, titta, titta tomten, titta många tomtar". Hela personalen bar tomteluvor så Timothy trodde att det var fullt med tomtar där.


Nu ska vi ta och äta en riktig frukost. Blev bara lite nyponsoppa framför tven imorse när vi klev upp. Men ska vi orka med en heldag på stan, så måste vi äta en ordentlig en.

Tjingeling!

Fredag/Lördag

Imorse när jag vaknade så fick jag frukost på sängen, och när jag klev upp så var min lägenhet städad :) Ooh, vilken dag om man bortser från snuvan och illamåendet jag hade imorse. Inte bakis, tror nog jag bara var hungrig för det gick över efter frukosten.

Kicki var klantig som vanligt imorse, men jag ska inte berätta vad hon gjorde, för då blir hon sur ;) Men jag ska tacka henne för frukosten och städningen!

Brassade sedan in till Birsta och köpte massa godis, helt onödigt men billigt! 19 kr för ett kg. Sedan köpte jag en julkapp till Mia, letade efter skor utan resultat och provade en hej drös med byxor.

Sedan åkte vi hem till mamma och pappa, och där var morfar och Ulla på besök :) Roligt att träffa dem igen, synd bara att de inte kunde komma på julafton!

Ikväll så var det meningen att jag skulle jobba, men det blev uppskjutet och en liten färd hem till min syster och hennes pojkvän blev det istället. Låg mest på soffan och sov. Så förbannat jobbigt att vara förkyld!

Imorgon så kommer favoritkillen till Sundsvall igen, och måndag är inbokad för en heldag med honom och Kicki. Lilla Timothy, världens goaste brorson!





Igår hade jag ännu en gång en trevlig kväll med min kära vän kicki. Tyvärr så tog batteriet i kameran slut, så det blev inga bilder.

Jag jobbade till 20.30 denna kväll. Åkte hem och fann kicki och min syster i mina föräldrars kök i full akt med att laga tacos. Mumma vad gott det blev! Efter en trevlig middag blev det en drink och julklappsöppning. Fick en otroligt fin väska av kicki samt en bacardi flaska :)

Senare så gick vi hem till mig, och fick besök av Mattias och två kompisar till honom. Blev lite twister och charadspel. Efter det vankades det utgång. Vi blev skjutsade ner till stan, och mitt i allt detta så fann vi två juniorer på dansen hängandes ut genom fönstret. Vi kilade upp till dem en snabbis och sedan blev det Olearys, som vanligt ;)

Hade en riktigt trevlig kväll, och ännu bättre blev den då jag fick träffa Erik efter att inte sett honom på år och dagar. Imorgon så ska jag i alla fall få träffa honom igen och hans super söta hund :)

Nu blir det sängen, som jag skulle ha legat i för länge sedan!

Nattinatti



Lördag 6/12

Tjeniksen!
Tänkte uppdatera med lite bilder från förrförra helgen. Lördag den 6/12 då vi var ute i Njurunda hemma hos Kickis pojkvän Niklas :)


Var länge sedan jag träffade Bork, så det var riktigt kul att se honom igen :) Sedan gjorde Kicki kvällens höjdare och druttade ner för en trappa. Se så fina hennes "kalasbyxor" blev efter fallet, på sista bilden ;)


Photo By Me





Foto: Frida Hjortén
Modell: Kicki
Hår & make up: Dorin Chang


Körslagets Trailer

Tjeniksen!
I fredags i samband med reklampausen till idolfinalen så hade trailen premiär. Wiie, det blev ju riktigt bra, men vart är jag? Det kan man fråga sig, men jag är en av alla dem som sitter i publiken, och om man tittar riktigt noga så kan man se mig med mitt långa blonda hår.



Har slagit in julklappar hela dagen med mamma, och upptäckte till min förtvivlan att jag inte är färdig med alla. Så nu i veckan måste jag ta en liten sväng på stan för att fixa det sista.. Ooohh phu, vad jag har mycket att göra i skolan innan lovet också. Miljoner med bilder som ska fixas och en engelskauppgift  som ska in, samt så måste jag få ordning på fördjupningen i religionskunskapen.

På torsdag har vi julavslutning med föreningen, och då kommer alla föräldrar och kikar på vad deras duktiga små barn har lärt sig under den första terminen :)

Nu ska jag ta och plugga lite innan middagen. Tjingeling!

Nu ska jag ta och plugga lite innan middagen. 

Det rullar på bra

Tjeniksen!
Nyss kommit hem från att varit uppe i sidsjön och provat ut kläder till fotograferingen på torsdag.. FY VAD DET KOMMER ATT BLI KALLT! Ska ha en vit jättefin klänning på mig, barärmar och allt och på de så ska vi fota utomhus. kallt kallt kallt! Men det kommer att bli fina bilder :)

Sitter och väntar på att min käre vän kicki ska ringar och säga att jag ska komma och hämta upp henne. Hon ringde tidigare idag och frågade om hon fick följa med på juniorernas träning, och det är klart hon får det!

Seniorernas nya dans blir kanonbra. Bra jobbat Emma, och självklart alla vi seniorer! Det fortsätter att rulla in nya medlemmar, och vår ordförande har sagt att vi snart inte kan ta in fler dansare. Tänk så många är vi :) Roligt!

Igår satt jag uppe sent och byggde på uppställningar och koreografi till båda dansgrupperna. inte lätt att bygga en formation som 25-30 st ska vara med på, och som ska vara oberoende av om alla är där eller inte. Den ska dessutom innehålla gymnastik, akrobatik, hopp och dans. Men jag lyckades, så nu återstår det bara att se hur det blir in real life :)

Det rullar på bra med dansuppvisningar för mina och Fridas juniorer. I lördags gjorde de ett toppenjobb på tävlingen, och Dance World var riktigt nöjda. I helgen väntas det en och annan dansuppvisning till :)

Nu ska jag hämta Kicki.

Tjingeling!


Hoppa kan betyda mycket

När det är som det är ibland, så kanske man inte alltid bara ska blicka bakåt och fråga sig varför. Att bara tjata och gnata löser inga bekymmer och framför allt inte när man göra saker och ting på fel sätt.

Jag har kommit fram till många vägsjäl som lett mig till branta stup. Men istället för att bara stirra sig blind på höjden, har jag lärt mig att se efter om det finns något sett att ta sig över till det andra berget. Det har fått mig att inse att personen som stått på andra sidan inte skriker att jag ska hoppa ut för stupet, utan över det. Vi alla har kära vänner kring oss, men ibland kan det vara svårt att förstå när personen i sig bara skriker "HOPPA". Det finns flera sett att tolka det hela, och vi människor är experter på att alltid se de från en negativt sida än en positivt. Tänk efter innan du drar dina slutsatser, och har du beslutsångest så kan du alltid komma och resonera med mig. 

Love you!

Lussekatter och nyårsklänning

Tjeniksen!
Tänkte ta mig lite tid nu och skriva lite innan jag ska sova. Har letat som en tok efter en snygg nyårsklänning, men inte känt att jag hittat den rätta. Så då kom Kicki med den smarta idén om att vi skulle sy våra egna. Trodde till en början att det skulle vara jätte svårt och att det nog vore bättre att köpa en, men desto mer jag funderade på det så lät det bättre.

Började med den igår, och nu är den snart färdig! Bara ett sidenband som saknas och lite trådar att klippas bort. Sedan är den klar. Kommer att lägga upp bilder så fort den är färdig och när jag och Kicki blivit plåtade med dom på.

Bakade lussekatter med mamma idag. Riktigt goda och fina blev dom. Gjorde mina egna julkort idag med. Riktigt tjusiga, och jag kan hålla med om att de liknar en "Make up store" reklamlapp. Fashion-Frida är i farten igen. 

Nu börjar det kännas lite som julen är på G, men inte som om det bara vore 21 dagar kvar. Igår snöade det för fullt, och bara när jag gick från bilen in till lägenheten så såg jag ut som en snögubbe. Tyvärr så blev det minusgrader idag och nu återstår bara slask. Slask är värdelöst! Man blir bara blöt, och hur tråkigt ser det inte ut ute när det är det! Stackars små barn som bara blir blöta och får simma sig fram på skolgården. Jag minns när jag och min kärra kompis som jag bodde granne med innan jag flyttade, lekte i stora snöhögar som var 2-3 meter höga. Det var tider det! 

Nä det var bättre förr! Och det gäller även saker och ting.. Symaskinen jag använde när jag sydde klänningen är bra många år gammal, medan Kicks är alldeles ny. Vem fungerade bäst tror ni? Jo min så klart! Kickis körde bara fast, och hon var tvungen att plocka isär den för att plocka bort trådar som fastnat. Det var bättre förr, men visst finns det mycket idag som utvecklingen har förbättrat. Kolla bara på alla tveapparater, datorer, bilar, verktygen m.m. Men mycket skulle vi kunna klara oss utan också!

Nä, nu är det dags att sova snart. Imorgon ska jag plåta en 7-åring  som länge drömt om att bli modell. Har fått många bokningar på barnfotografering nu också. Man kan fråga sig hur jag ska hinna med allt. Men tid finns det alltid, men sedan är det en annan femma vart man väljer att lägga den på.

Natti natti!



Besökstoppen
RSS 2.0