Penisens historia

Penisen härstammar från antikens Egypten. Antika Egypten byggdes med hjälp av tama testiklar som bestod av tio kulor.  Tio penisförhudar har grävts fram ur en gravplats från Egyptens första kung och är hittills de främsta bevisen på att dagens penisar härstammar från afrikanska vildkukar. De 5000 år gamla förhudarna tyder också på att penisarna användes för att frakta saker, med andra ord packpåse. Förhudsfynden visar att penisarna var något större än dagens tama snoppar, med förslitningar på vissa leder som indikerar att de fick bära eller dra tunga lass.

Idagen samhälle använder vi många olika namn på penisen så som kuk, penis, banan, lem, grej, task, dase, balle, petteniklas, pinne, kärleksstav, elände m.m m.m. Som man brukar säga, kärt barn har många namn, men stämmer verkligen detta.

I en intervju med Julia får vi veta:
"Älska dem och de visar verkligen att de älskar dig tillbaks! 
Mycket trevliga både som rid- och kördjur. 
Vandra med dem. 
En ”maskot” på gården. 
Ha dem som sällskap (istället för en hund kanske?) 
Penisen passar bra både till ungdommar, äldre och handikappade."

Hur ska en Penis skötas?
Man brukar inte sko penisar, med de behöver mjölkas var 8:e vecka, precis som en ko. 
Penisen  bör vaccineras, i alla fall mot stelkramp. Träffar den en öm punkt är det bra om du vaccinerar den mot pungfluensa också. 
Avmaska den regelbundet och skilj på sommar och vinterbyxor så är chansen stor att den slipper parasiter. 
Penisar är väldigt sociala djur. En annan penis som sällskap är det bästa, men har du bara en penis kan även en vibrator gå bra att ha som kompis. 
Du kan köra in din penis vid 15-års ålder och rida in den vid 16. Men innan dess kan du tömköra den, lära den konster och träna markarbete. Låt den gå över broar, pressenningar m.m. Lär den stå still fast du lämnar den. Träna att gå med den mellan koner, löshoppa med den. Ja, det finns massor man kan göra med en penis fast den är ung! 
penisen är väldigt tålig. Men den är känslig mot regn och blåst. Är det kallare än –15 grader ute vill den ha ett täcke på sig. Ha gärna ett vindskydd i hagen där den kan gå in om det regnar eller blåser mycket. 
Om du väljer att ha din penis ute dygnet runt under vinterhalvåret bör du se till att den har fri tillgång på bröst och en kompis, ett ordentligt vindskydd med en varm bädd av halm eller spån att ligga i.


Artikel av: Julia Sundström




Kommentarer
Postat av: lina

eeh? haha...vad är nu detta? :)

allt bra annars? saknar dig!

kram

2008-10-26 @ 09:49:56
URL: http://anilina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Besökstoppen
RSS 2.0