Kan man tänka sig

Tjeniksen, Kan man tänka sig att jag är ledig idag men ändå sitter nere på skolan. Det är ju så himla roligt här nere och speciellt då man får jobba med vad man vill. Hela portfolie arbetet är hur roligt som helst. Har gjort många nya plåtningar nu, och fler lär det bli.

Vi har även börjat med ett nytt projekt som ska vara med på en utställning om någon vecka bara. "Det ljuva livet", vad är det för dig? Ja, jag har mina idéer och jag har skvallra lite för mamma och Julia och de tyckte det var en toppen idé. Jag lägger upp bild och text som ska vara med så fort det är färdigt :)

Nu sitter jag och väntar på Angelica, ska åka ner till hennes pappas stuga och göra det sista nu på renoveringen. Imorgon blir det invigning efter träningen.. Ja ni läste rätt, vi har träning på sista april. Jag måste ge juniorerna de nya stegen så dom har dem till nästa vecka. 

Efter invigningen bär det nog av hemåt. Kicki ville så gärna att jag skulle vara med dem.

Aja, nu ska jag kila. Ha det så bra så länge!

Tjingeling!

ps. Julia, jag trodde att det fanns någon bild på mig och hela min nyårsklänning, men tydligen inte. Få ta och fota en ny bild och lägga upp så du får se. ds.

Då var denna helg slut

Tjeniksen, Då var ennu en helg förbi och imorgon ska jag börja veckan med en ny fotografering.

I fredags var jag och kicki på Oscars och igår spelade jag, Kicki, Niklas och Robbin Buzz har hemma innan det blev en snabb visit på Svenssons.

Fotade även Filippa K, min lilla favorit barnmodell igår och hon gjorde som alltid ett bra jobb!

Idag har jag städat, tvättat och tagit en promenad på 3 timmar ungefär, om inte mer. Sådant underbart väder det varit i helgen får man hoppas på att sommaren kommer att ge oss, men med några grader varmare :)

Fick bilderna från Vemdalen av kicki idag. Si så där nästan ett halvår efter. Men men, vad är det man brukar säga, Bättre sent än aldrig :)


Choklateboy



Modell: Mattias Söderberg

Svanprinsessan




Modell: Kicki
Foto: Frida Hjortén

Vilken dag!

Tjeniksen! Har haft en sådan underbar dag idag! Vaknade kl 9.00 med finväder ute. Klev upp och städade lite, men jag må nog säga att det knappt syns :P Sedan gick jag ned till skolan vid 11 för att möta upp Kicki som jag skulle plåta i studion. Vi körde ett guldtema och bilderna blev suveränt bra :)

Sedan tog vi en promenad hem till mig för att hämta bilen. Åkte ner till Blå kiosken och handlade med oss mat och sedan bar det av ut till Alnön för att fortsätta att plåta. 

Strålande sol och blåhimmel, kan det bli bättre? Varmt och skönt var det och Kicki rörde sig bra framför kameran med svanarna.

När vi kände oss nöjda bar det av hemåt, och vi hann knappt komma innan för dörren då jag blev uppringd och förfrågad om de fick göra ett radioreportage om Sundsvalls Cheerleaders. Gu vad roligt! 

Kommer lite bilder senare från idag, ska umgås med Kicki nu.

Ha det bäst!

Fredag

Tjeniksen! Vaknade med finväder imorse och bestämde mig för att kliva upp och gå ut och ta en promenad. Han knappt sätta ner fötterna på golvet innan min syster ringde och frågade vad jag skulle göra idag. Vi bestämde att jag skulle åka ut till henne och ta en promenad med henne och Teomina. Men väl ute i Essvik så blåste det så mycket, så vi sköt upp vår promenad till imorgon istället.

Just nu sitter jag i systers säng och tittar till lilla Teomina som sover sött. Ska snart åka och jobba, men jag lova att passa henne fram till dess då Syster har en nagelkund. Går inte att beskriva med ord hur söt hon är :)

Efter jobbet ska jag åka tillbaka hit och äta tacos, MUMMA! Blir nog att jag sover kvar här så hinner vi ta en promenad innan jag börjar imorgon. 


En liten bild där hon bara är några timmar gammal.




Tjingeling!

Uppdatering

Tjeniksen! Nu var det en stund sedan jag skriv här igen. Har haft fullt upp.

Var ut på Kicki och Niklas på torsdagen. Vi hade mycket trevligt, men jag tror inte Niklas uppskattade att förfesta enkomst med mig och Kicki :P Vi är ju som vi är :P

På fredagen tog jag och Timothy en sväng förbi mormor och käkade middag och kikade på bilder på Teomina :)

Lördag var jag duktig och städade lite här hemma och senare kom Kicki och hämtade mig. Vi åkte hem till henne och åt tacos med Niklas och Robbin. Lite senare åkte vi hem till mig med Lina, som kommit hem från Norge på en visit :D

Vi spelade Twister som alltid och hade det allmänt trevligt. Sedan blev det stadshuset :)

En liten bild från lördagen


Söndagen åkte jag och Kicki ut till syster och hälsade på en stund. Hon är så grymt söt Teomina, nästan som om man skulle kunna äta upp henne, som Kick sa.

Måndag åkte jag med bror upp till Vilhelmina för att lämna Timothy till hans mamma. Sedan körde jag hem och hann precis till träningen. Var lite få tjejer där, men dom gjorde grymt bra ifrån sig!

Tisdag tog jag och kicki en var sin mjukglass på stan och sedan en shoppingrunda. Hitta inget alls, så vi beslutade oss för att åka ut till Birsta istället. Där fann jag lite nya träningskläder :)

Onsdag åkte jag med mamma och Eva-Lena ner till Olas stuga för att hjälpa till att måla. Mamma fick för sig att hon skulle renovera Olas stuga om hon fick fria händer, och jag må säga att det går riktigt fint. Kanke kommer lite bilder senare när det är färdigt, eftersom Ola inte får se.

Torsdag åkte jag ennu en gång ner för att hjälpa till att måla. Det går snabbt fram mot och jag tror nog inte vi kommer att behöva gå över slutdatumet vi satt :)

vid halvsex körde jag hem för att hinna byta om innan träningen. Åkte sedan ner och träna tjejerna, och jäklar vad bra ramsan och dansen blev. Roligt att de var så många tjejer där också :) Även om jag gillar den ramsan så gillar jag ändå Emmas nya ännu mer. Särskilt en rad i den ;)

Nä, nu funderar jag snart på att ta och sova. Imorgon blir det jobb och lika så hela helgen.

Natti natti! 


Prinsessan

Lindas och Marcus lilla prinsessa kom till världen kl 12.13 8/4-2009


Längd: 49  Vikt: 2883

Tisdag

Tjeniksen!
Sitter nu och lyssnar på tvåornas redovisning samtidigt som jag sitter och väntar på att klockan ska bli två. Tror de har fotat det som representerar sig själv.

Utbildningen som var i helgen var väldigt bra och lärorik för er som undrar. 

Idag fick vi våra studentmössor. Riktigt söta men fula var dom :P

Har haft en lång rast från kl 12.00 tills nu men resten av dagen kommer att vara väldigt fullbokad och intensiv.


14.00-15.00 - Fota Johanna, Gravid
15.00-16.00 - Fota Krister "krull", Breakdance  
16.00-16.45 - Fota Familj
17.00-18.15 - Hem och äta, byta om och sedan bege mig till gymnastikhallen
18.30-19.00 - Förbereda träningarna
19.00-21.00 - Undervisa och träna

Sedan är det bara hem och duscha och ladda om för en ny dag.



Family

Modell: Linda



Modell: Linda




Modell: Timothy



På Fötter Igen

Tjeniksen, Igår blev leveransen med bilder till timrå  dans gymnasium klar och levererade. Tjejerna såg överlyckliga ut, och jag tror att de var väldigt nöjda. Kul!

Träningen gick kanonbra igår. Högt tempo, precis som det ska vara! Finslipning på Emmas ramsa och dansen, och sedan började vi på en ny ramsa :) Den kommer att bli hur häftig som helst ;)

Idag har jag skrivit en CV, printat lite bilder m.m på skolan. 

Just nu sitter jag och väntar på mamma som ska skjutsa mig till utbildningen jag ska på. Ska bli så kul :) Kommer att bli en väldigt intensiv helg, men det är det nog värt!

Nu ska jag ta och packa ner skor och kolegeblock och alt annat som jag behöver ha med mig.

Tjingeling!



Sjukling

Tjeniksen, Igår morse när jag vakna mådde jag inte alls bra. Kändes som om jag skulle behöva kräkas och på väg till toan svartna det för ögonen. Det blev till att bädda ned sig och ligga i sängen hela långa dagen.

Hann att nästan läsa ut en bok, komma på lite nya fotoidéer och tänka att det är fruktansvärt tråkigt att ligga hemma och vara sjuk samt att jag nästan sov bort hela dagen. Jag hoppades på att kunna gå till skolan dagen där på (idag) men mitt huvud vägde bly i morse och så fort jag lyfte huvudet från kudden så blev det natta. Men nu börjar det kännas bättre :)

Nu börjar det rulla på med fotoidéer och en hel del modeller är färdig bokade :)

I helgen ska jag på utbildning som styrelsen skickat mig på. Ska bli väldigt spännande :)

Tjingeling!

Besökstoppen
RSS 2.0