måndag/tisdag

Inte blev det någon tvättstuga för min del igår. Nog bokade jag den, men jag råkade vist somna om efter att väckarklockan hade ringt. Vid nio knackade min granne på och frågade om hon fick ta min tvätt tid, och snäll som man är så lovar man bort den :) Inte heller blev det någon pluggning igår, utan jag sov så länge jag kunde, klev upp gjorde mig klar, fick en massa kartonger inburen i lägenheten (mamma och pappa håller på att rensa ut sitt förråd, där dom har tänkt att göra relaxavdelning och tydligen hade jag en massa kartonger där. 

Efter det bar det ivag till jobbet. Måste säga att det är grymt jobbigt då rutan på bilen både fryser på insidan och utsidan. Som tur var ringde min snälla pappa och påminde mig om att sätta i motorvärmarsladden så det skulle gå lite enklare.

På jobbet var det kallt , 16 grader i kassan, och inte hade jag mycket kläder på mig. Värsta var det för händerna! När det blev lugnt i butiken gick jag för att plocka kemvaror, och där var det ännu kallare. Nä Fy, hoppas de har ordnat med värmen tills nästa gång jag ska dit. Jag som är så frusen av mig!

Efter jobbet åkte jag hem, åt mat (kyckling, pressad potatis och sås). Efter det blev det en film (På smällen). En riktigt bra film må jag säga. Hade den tidigare, men jag kunde inte låta bli att se den igen :)

När filmen var slut, satt jag mig och surrade lite med mamma och pappas grannar. Vid tolv skjutsade jag ner dem till casinot, och en timme senare hämtade jag dem för att skjutsa hem dem och se hockey.




Har varit riktigt duktig idag och pluggat på ordentligt. Mycket kursredovisningar m.m under denna vecka. Ska bli så skönt när skolan är slut, det är trotts allt inte lång tid kvar fram till studenten nu. Men vad händer sedan?

Jo, jag har tänkt jobba röven av mig under sommaren, till hösten åker jag utomlands, och sedan när jag är hemma igen så ska jag gå en make up kurs.

Fortsättning följer!



Kommentarer
Postat av: DragonPH - Patrik PH Larsson

Är du kvar på Ica ? ;)



Var det - (minus) 16 grader inomhus ?? var det ett frysrum ? (gulllp) :o)

2009-01-07 @ 07:24:04
URL: http://dragonph.blogg.se/
Postat av: Frida

Japp, jag jobbar kvar där.. Nä det var 16 grader.

2009-01-10 @ 02:08:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Besökstoppen
RSS 2.0