Flygande Jakob

4 portioner

140 g paket bacon
600 g kycklingfilé
200 g champinjoner
2 msk vetemjöl
5 dl matlagningsgrädde
salt och peppar
3 banan
1,5 dl jordnötter


Klipp baconet i mindre bitar, knaperstek och lägg det på hushållspapper. Skä r kycklingen i små bitar och stek. Lägg över kycklingen i en ungsform. Dela champinjonerna i mindre bitar. Fräs dem gyllenbruna i smör, strö över mjölet och rör om. Tillsätt matlagningsgrädden och rör såsen slät. Smaksätt med salt och peppar. Häll såsen över kycklingen. Strö över bacon och jordnötter.

Tillsätt bananen mot slutet, bara så att den blir varm.

Gratinera i mitten av ugnen 225 grader i 10-15 minuter.

Serveras med ris.

Smaklig måltid!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Besökstoppen
RSS 2.0