Balkong

Hej hej! Måste bara säga att jag har sådana underbara grannar!!! Idag fråga min granne vad jag önska mig när jag fyller år, och jag sa att jag önskar mig en buket syrener men att dom kanske redan har blommat klart på min födelsedag. Ett tu tre så kommer dom med en STOR bukett syrener till mig :)
Bjuder även på lite bilder på vår balkong :)

Morsdag

Goddagens allesammans!

Idag är det morsdag, och jag har lite dåligt samvete att jag inte är hemma i Sundsvall med min kära mor. Men jag har bett Kristian som är där krama henne från mig :)

GRATTIS MIN UNDERBARA MOR PÅ MORSDAG!!!!

Måndag

Goddagens!

Det har blivit en hel del dagars jobb denna månad, och fler har jag kvar:) Tycker denna månad bara har rusat iväg. Snart är det Juni. Jag som tyckte det var februari nyss, då vi flyttade in i nya lägenheten :)

En av mina favoritblommor har redan börjat blomma. Varje dag när jag går till tunnelbanan så går jag förbi ett ställe fyllt av syrenbuskar, och gott luktar det kan jag lova:) NU ÄR DET SOMMAR



Bild tagen från google


Har även upptäckt att här i sthlm kommer maskarna inte fram på asfalten när det regnat, utan här kryllar det av äckliga stora sniglar som kryper fram längs gångvägarna. UFFA BLÄÄ!!

Igår blev vi bjudna på mat hos grannen. Supergott, hur ska man våga bju tillbaka när damen jobbat som krögare med egen restaurang?!! Men jag ska nog hitta på något "Fridarecept" som hon aldrig smakat tidigare :)

Var der fler än jag som tog fel på morsdag igår? Jag ringde och gratta min mamma, men några minuter efter vi lagt på, så ringer hon upp och säger "hurru, tänker inte du prata med mig på över en vecka eller?? Morsdag är inte förrän nästa söndag". Hellre jag grattar henne en gång för mycket, än förlitet!!

Hoppas ni haft en bra dag!!

Hip Hip Hurra!!

Idag fyller min goa vän Frida Allgren år.

En bild från Juldagen 2007 på mig och Frida.

Hoppas du får en underbar födelsedag Frida!!

Måndag

Gokväll!

Idag har jag varit i Nacka forum och jobbat. En av tjejerna där behövde vara ledig, så jag hoppade in extra under min lediga dag :)

Var en aning nervös igår för att jag skulle försova mig eller att inget skulle gå som det skulle, då jag aldrig tidigare satt min fot i den butiken jag idag jobbade alldeles ensamen i. Men det gick jätte bra. Gick ganska fort att lära sig ordningen på lagret och kassan fungerade likadant som den jag är van vid på Norrlandsgatan.

Nu ropar kudden efter mig. Imorgon blir det jobb på Norrlandsgatan. Så roligt, jag gillar verkligen mitt jobb :)

Blir nog någon omgång tetris i sängen mot älsklingen innan de två små blå stänger för dagen. Haha, vi är verkligen ett litet nördarpar :P

Natti Natti!!

Egypten

Ohh vad jag är sugen på att åka utomlands :) Men i september åker hela familjen till Spanien. Längtar så!!!

Här är lite bilder sedan förra året då vi var i Egypten:

Påväg från flygplatsen till hotellet. Var lite som en Flintstones film med öken överallt och sedan så dök en oas upp mitt i ingenstans.

Kristian framför en skolbuss.

Kristian bju på lite musik :)

Stranden :)

Jag vid lagunen :)

Så underbart!!

Delfinsafari. Några av delfinerna som vi senare simmade med :)

Korallrev. Dolfin house!

småfiskar

Kristian snorklar :)

Lördag :)

Godmorgon!

Nu bär det av mot t-banan för att åka och jobba på Vincent :)

Ha en underbar dag allesammans!!

ILSKEN OCH MORGONTRÖTT!!!

FYYYYYY!!! Måste bara skriva av min morgonilska. Klockan 07:15 vaknade vi av att dom började borra på andra sidan väggen(?). Lagom tills jag skulle kliva upp (08:00) slutade dom. Då vill jag även påpeka att det luktade bränt i vårt sovrum av att dom borrat så mycket. UFFA och FYYY!!!! Ibland är det jobbigt att bo på ett nybygge område som fortfarande inte är helt klar. Men frågan är om det ens lagligt att börja så tidigt???!!! Ute börjar dom gräva och banka ner bjälkar i marken klockan 04:30, men borrningen är fasiken värre då dom står och borrar i väggen så att det känns som om dom i själva verket borrar en i örat!!!!!! ....Och nu börjar dom igen!!! Kan det här bero på att det är FREDAG DEN 13:E???!!!

Hoppas ni haft en bättre start på dagen än mig!!

En dag med Teomina :)

Glad tjej i en gunga på Norraberget
Titt ut!
Moster styrketränar :P
Sist upp är en rutten skit!
Tjenare!!
Sandkakor på G.
Måsar får man skrämma!!!
Superglad tjej :)
Ser ut som om Lillmyran ska plocka upp måsen som är i bakgrunden.
Kaxig mås.
En bit till änderna.... och två bitar till Teomina... :P

Torsdag

Godmorgon!

Gårdagens middag blev väldigt lyckad :) Supergod mat och trevligt sällskap :)

Idag återstår all disk, som jag redan börjat ta itu med. Tur man har diskmaskin vid sådana här tillfällen :) Nu väntas bara på att maskin ska bli klar :)

Ha en trevlig dag allesammans!

Onsdag

Goddagens!

Ikväll kommer Kristians jobbarkompisar på middag, så just nu håller jag på att städa och göra fint här hemma. Det ska bjudas på fyrarätters och jag kommer stå för efterrätten som kommer att bestå av hemmagjord glass och en nybakad kladdkaka :) Dom recepten hittar ni under "Bak & mat" om ni är sugen på att bjuda på detsamma någon gång :)

Nu ska jag skynda mig att städa klart här. Ska iväg och hitta på något kul med grannarna lite senare innan middagen också :)

Ha en bra dag allesammans!




Uppdatering

Godkväll allesammans!

Nu var det ett tag sedan det blev någonting nedklottrat här från mig.

Påsken i Sundsvall/Sollefteå var jättemysig. Så roligt att träffa familj och lite Sundsvallsvänner igen :)

Jag, Hanna och Teomina tog en heldag med besök på Norra, sidsjön och Essvik. Kommer lite bilder från det senare när jag behagar ladda upp dem ;)

Jag började på nytt jobb förra månaden. Vincent Shoe store, där jag trivs superbra :) Gå gärna in på vår hemsida och kika på det supersöta sortimentet www.vincentshoestore.com .

Tjingeling!


Besökstoppen
RSS 2.0