Resa bokad!

Hej Hej!
Igår fick jag finbesök på jobbet av Rakel och Jonathan. Efter stängningen gick vi och köpte med oss lite mat hem och sedan gick vi hem till dem. Blev lite sent, så jag sov över. I och med det slapp jag både åka hem med tunnelbanan sent, och även en sovmorgon :) Jag jobbar i Nacka idag, och dom bor med gångavstånd till gallerian.




Bokade även en resa igårkväll till Egypten (Sharm el Sheikh) för mig och älsklingen. Vi åker i december och jag längtar sååååå! Ska bli så skönt att komma iväg till värmen igen och koppla av!!

Hoppas ni får en fin dag allesammans!


Vattenfilter

Hej Hej! Måste bara dela med mig av denna bild:


Det ni ser på bilden är ett nytt vattenfilter och ett som är brukat i 1 år. UFF och fy säger jag bara! Tur jag har en snäll pappa som kom och installerade ett nytt åt oss för två veckor sedan! :)

Vad vill ni dricka, rent vatten eller kranvatten?

Kan det någonsin bli rätt?

Kan det någonsin bli rätt när man köper en ny soffa? Nu menar jag med leverans. För snart fyra veckor sedan var vi in och beställde en soffa och betalade handpenningen på den. Vi blev lovade att den skulle komma om tre veckor och att de skulle köra hem den utan kostnad. Ännu har ingen soffa kommit så jag ringde upp dem och frågade var vår soffa var. Fick till svar att den kommer dom inte få leverans på förrän v 48, alltså om 6 veckor. SUCK!!! Jag som längtade såååå!! Tur vi inte gjorde samma misstag som jag gjorde förra gången jag köpte soffa!! Då köra "jag" bort den gamla inför de lovade leveransen, och fick vara utan soffa helt i flera månader. Denna gång får den gamla stå kvar tills den nya befinner sig innanför våra väggar och är besiktad  av noggranna mig!

Höstfint

Nu är det höstfint på våran balkong :)
Tusen tack mamma för de fina höstblommorna!

5D BIO

Godkväll!

Idag har jag jobbat halvdag på Norrlandsgatan. Jag skulle ju få finfrämmande idag och skulle egentligen varit ledig, men snäll som man är hoppade jag in extra då hon som skulle ha jobbat blivit sjuk. Hann precis hem när finfrämmandet kom i varje fall :)

Efter att finfrämmandet hade landat skickade vi iväg karlarna till Nhl-matchen medan 2 kvinnor och en halv man (jag, mamma och Timpan) åkte och storhandlade och sedan gjorde ett besök i gallerian för att gå på 5D bio.

Jag hade låga förväntningar på bion och hade fått för mig att det skulle lika en stimulator som ofta brukar stå på nöjesfält, men detta var långt över detta! Ni som inte provat, Gör det!!

Eftersom vi hade med oss lillprinsen fick vi se en film som var tillåtna för barn under sju år, och det är jag nog glad över. Haha, till och med jag hoppade till ett flertal gånger. Speciellt när det kom råttor och BET oss i benen. Mamma och Timpan blunda medan jag skrek "DOM BITER OSS!" och hoppa upp i stolen med båda fötterna. Kan lova att det kändes verkligen som om det var råttor som sprang mellan fötterna och bet en i benen.


Så här snygga var vi i våra glasögon :)

Vill ni veta mer om vad 5D bio är så kan ni gå in på http://www.zinnemax5d.se/


Efter bion begav vi oss hem, och gjorde ordning lite fika och kollade på Idol :)


Dessa fina kärleksörter fick jag av min snälla mormor :)

(Bilderna är tagen med mobilkamera, så klaga inte på kvalitén tack)

Ha en fin kväll allesammans!

Pinsamt

Okej, nu ska ni få höra något så att ni börjar skratta lite smått. Eller iaf jag gjorde det åt den pinsamma situationen som jag råkade ut för på jobbet för någon vecka sedan.

En kund kom in och skulle handla av mig på NK.
Kunden -  " Åååååh, vilken fin scarf du har. Finns den i huset?? Vart kan jag köpa den?? Jag vill ha den!!! Vad det länge sedan du köpte den?? Finns den kvar tro??"
Jag tvekkar lite innan jag svarar och säger försynt "Jag har köpt den i ullared"

Hahahha, ni skulle ha sett kundens min!

Hon skratta åt mig och trodde att jag skämtade, men insåg snabbt att jag mena allvar.

Haha! I en sådan situation kanske man skulle ha ljugit, men jag kan verkligen inte ljuga!! ... Och dessutom är det fult!! Så den bju jag på ;)

Fast Anställd

Goddagens!

Igår gick min provanställning ut, så detta betyder att jag från och med igår är fast anställd :) Och vad passar inte bättre med att fira detta på kanelbullens dag med nybakta bullar? Så efte jobbet tog jag mig en sväng i gallerian och köpte med mig mangolisk mat och färska kanelbullar hem :)

Hemma blev det soffmys med film och gomat samt fika :)


Bild lånad från google.se


Lite bilder från Spanien :)


Timpan mumsar på glass


Mamma låna Timpans puffar


Full fart i poolen

Älsklingen Steker


Lillmyran tar ett svalkande dopp

Bus i poolen

Matte och timpan åker kana. Tornet i bakgrunden var älsklingen och min lilla lya under veckan.



Jag och Timpan busar.


Jag och älsklingen.


Timpan steker.


Jag och älsklingen flamsar i poolen.

Fina mamma skålar :)


Hela sällskapet fotad med egotekniken av mig.


Jag och pappa :)


Teomina under citronträdet.


En ödla i taket.


Marcus har fångat en fick.


Sandslottsbygge.


Systers familj :)


Alla framför huset :)


Mamma <3 Pappa


Min otroligt snygga pappa! Här ser ni var min skönhet kommer ifrån :)


Älsklingen och Lillmyran leker argaleken....


..Och Lillmyran vann :)


Pappa har fått låna Lillmyrans bästa gosar.


Timpan har gjort ett mästerverk


Helgen och mycket mer

I lördags efter jobbet kom hjärtat och hämtade upp mig och sedan åkte vi till Norra Brunn där vi åt middag och lyssnade på stå upp komiker. Det var tre helt okända för min del, men dom var väldigt bra. Dock tyckte jag inte att maten höll samma klass. Fanns förlite att välja mellan, plus att det som fanns påminnde lite om en lite finare husmanskost. Kanske det som var meningen, men jag hade förväntat mig en bättre meny. Men smaken var det ingen fel på :)


(bild lånad från google.se)

På söndagen vaknade jag tidigt som jag hade anat att jag skulle göra. Dock förbjöd älsklingen mig att kliva upp ur sängen, så där fick jag stanna fram till klockan tolv.

När jag väl klev upp passade vi på att städa lägenheten tillsammans. Nu när båda jobbar så mycket så hinns det knappt med under veckorna. Men nu blev det gjort i varje fall :) Efter det åkte vi och kollade på en visning av ett JÄTTE FINT radhus i Sollentuna :) Sedan åkte vi och köpte ett par söta uggs till mig. Ska fixa en liten bild på dem när jag får tid över :)

Igår blev det jobb på NK och idag är jag på Norrlandsgatan.

Till helgen kommer mina kära föräldrar och lillprinsen Timothy ner och hälsar på oss :) Längtar såååå! Älsklingen och pappa ska på Nhl match på fredag så vi får se vad jag, mamma och Timpan hittar på för skoj.



Mina underbara föräldrar :)


Väckarklocka

Godmorgon!

Detta blir min sjunde dag på raken att jobba. Men imorgon är jag ledig och ska sova läääääänge. Fär dock se hur det blir med den saken. Har ju förmågan att vakna tidigt ändå nu när kroppen är inställd på det.

Jag har köpt en ny mobil som man kan ställa in väckarklockan under vilka dagar den ska ringa. Igår var jag trött och glömde att det var lördag idag och ställde den som vanligt, det vill säga mån-fre och söndag, eftersom det är dom dagarna jag brukar jobba på. Imorse så ringde det aldrig någon klocka, men jag vaknade på minuten den tid jag skulle ha klivit upp, och det var ju tur de!! Man vill ju inte bli sen till jobbet och speciellt inte NK där vi får böta 1000 kr i minuten om vi inte är där innan öppning :S Men det är förståeligt. Är vi inte där så måste vakterna se till att ingen går in i butiken, eftersom vi inte har galler för butiken som i en vanlig galleria. Samt att det ej ser bra ut och kunderna får vänta. Så nä tummen upp för att komma i tid till jobbet :)

Nu måste jag kila. Tjingeling!!

Besökstoppen
RSS 2.0