Nattinatti

Tackar för en härlig långhelg i Sundsvall! Hoppas vi ses snart igen.

Nu slår snart mina två blå igen efter en lång arbetsdag hemma i storstan.

Med det säger jag godnatt, med en bild från helgen på mormors katt.


Mormor

Ringde min mormor idag för att fråga om hon ville följa med till dollarstore. Roligt nog var hon redan där, så jag tog bilen dit för att möta upp henne. Fick med mig lite krafs hem. Bland annat ett fint halsband:)

Efter dollar åkte vi hem till mormor och skulle fika, men hon hade inget annat än vatten å bröd. Haha, men hon bjöd faktiskt på goda hembakta bullar:)

Visade mormor min nya telefon och en del av dess teknik. Min mormor kunde då inte låta bli att plocka fram sin gamla 3310. Dock använder hon inte den, utan en annan mobil. Hon är bra rolig min mormor :)


Drömmen blev till verklighet

Idag åkte jag och hälsade på min lillmyra på hennes dagis. Hon blev alldeles till sig och hoppade jämnfota av glädje när hon såg mig. Hon som har längtat efter att moster ska hämta henne.

Vi gjorde halsband och åt mellis innan jag skjutsade hem henne.

Så här lycklig är myran när hon får åka med moster.


Magnet

Haha, älskar dessa magneter som sitter på mina föräldrars kyl!


Gosigt

Godkväll!
Idag har jag haft en härlig heldag med min kära vän Bea och hennes söta lille Elias. Vi tog en vända på birsta, och sedan åkte vi hem till deras hus för att fotografera. Fick supersöta bilder på Lill prinsen.

Det var så otroligt roligt att träffa min käre vän som jag inte sett sedan november. Vi har alltid lika trevligt, men det är bara så synd att vi bor så långt ifrån varandra. Nu hoppas jag att det inte dröjer lika länge till nästa gång vi ses!

Lite små tankar som snurrade runt i våra huvuden och i luften var hur snabbt den elektroniska utvecklingen har gått. Tänk när det är dags för oss att planera hur vi ska ta ut vår pension. Då lär det låta "mins du när mobiltelefonerna inte hade färgad display, hade knappar och det coolaste spelet var snake? då är det dags att börja planera". Haha, UFF nu börjar jag känna mig gammal när jag får det att låta som vi är födda på stenåldern, eller ska vi kalla det för knapparnas tid?


Prinsessan

Gissar att ingen undgått att Viktoria och Daniels lilla prinsessa kommit till världen. Säger stort grattis och önskar dem lycka till!



Man kan undra hur mycket fotografen fick betalt för denna suddiga bild som var publicerad både på aftonbladet och expressen.


Beställt kläder

Igår gjorde jag en beställning från Bubbleroom på massor av fina vår och sommar kläder. Nu längtar jag tills paketet kommer hem.




Vill du också kika på det otroligt fina och stora sortimentet? Klicka på bubbleroom bannern här nedan.


Bea

Godkväll!

Idag blev det jobb på NK. Vi hade fått leverans på två pall med vårskor. Åhhh, det är så roligt med lite vår i butiken. Det får en att känna att våren verkligen är på väg :)

Älsklingen är i Åre med jobbet, så ikväll har jag haft fredagsmys för mig själv. Det blev mat från min favorit restaurang på food courten, lite serietittande och nu är det dags att vila dom två blå inför morgondagen som är fylld med jobb :)

Hoppas ni alla haft en fin dag!

Bilden nedan är på en babysko som heter Bea. Min vän som nyss fått barn, bad mig lägga upp den. När deras son föddes fick dom bland annat ett par babyskor som heter Conny, precis som lilla Elias pappa. Så till sommaren tycker jag att han ska ha ett par skor som heter som mamma. Eller vad säger du, Bea?


Bild lånad från www.vincentshoestore.com


Få tusentals besökare till din blogg

Vill du få tusentals fler besökare på din blogg eller hemsida? Registrera dig på bloggtrafik.nu som är 100% gratis. 

Jag har varit medlem i cirka 2 veckor, och antalet nya besökare har strömmat in på min blogg.
 



Registrera dig här.


Snart årsjubileum

Igår var det alla ♥-ns dag och det firades här hemma med en mysig trerättersmiddag, lite småpaket och en massa mys. Lite som lyxig fredagsmys mitt i veckan :)

Vad gjorde ni igår?

Vi fick även ett paket med posten igår, innehållande chokladask och trisslotter från mina föräldrar. Tack igen, mamma och pappa!






Snart har jag och hjärtat varit tillsammans i två år. Det känns som om det var igår vi träffades, men ändå som om vi har kännt varandra hela livet. Hur det ska firas kommer bli en överraskning från hjärtat. Ska bli spännande att se vad han hittar på.


Drömmande sötnos

Kan man bli sötare än min systerdotter?



Förra veckan hade hon sagt till sin dagisfröken att det var jag som skulle komma och hämta henne på dagis.
Vi bor 36 mil ifrån varandra, men det hindrar inte min myra från att hoppas. Jag saknar henne jättemycket och hoppas kunna göra hennes dröm sann snart.


Tiden

Är det bara jag som tycker att tiden rusar fram med stormsteg? Snart är denna vecka slut, och imorgon väntar en ny med nya utmaningar. För min del är den fylld av arbetsdagar, och jag ser faktiskt riktigt fram emot den.

Vi får inte heller glömma Alla Hjärtans dag på tisdag. Hur den ska firas har vi inte riktigt bestämt ännu. Jag hoppas på ett reataurangbesök eller en god kanske trerätters middag hemma. Vi får helt enkelt se vad vi hittar på.




Bild lånad från google.se


Fira eller inte fira?

På tisdag är det Alla Hjärtans Dag. Brukar du fira det, och i sådana fall hur?


Vårtecken

Vad är inte ett bättre vårtecken än att packa upp vårnyheter i butiken? Igår packade jag upp supersöta ofodrade gummistövlar, lära-gå-skor med mera. Åhh vad jag längtar efter våren nu!




Bilder lånad från www.vincentshoestore.com


"Alla Hjärtans"-kort i Photoshop

Idag älskar jag verkligen photoshop! När krafterna inte finns till för att vara uppe på benen och pyssla, så kan man alltid ligga i sängen och i photoshop knopa.

Här har jag pysslat ihop några "alla hjärtans dags"-kort med hjälp av penslar och olika typsnitt. Super enkelt och roligt. Prova du också, och låt fantasin flöda. Sedan kan du maila dina nära och kära. På så sätt spar vi på naturen, samtidigt som vi gör en annan person glad.







Sjukling

Jag fryser, har ont i huvudet och är helt orkeslös. Hade inga problem med att somna igår kväll och sov närmare 12 timmar. Ändå känner jag mig helt slut i kroppen. UFFA, jag vill inte vara sjuk! Jag vill vara frisk, kry och jobba eller göra något annat roligt istället för ligga i sängen och må dåligt.

Hoppas ni har en roligare dag!

Törnrosa

Goddagens, eller för mig skulle man nästan kunna säga godmorgon!

Igår kväll var jag så fruktansvärt frusen av mig att jag valde att behålla min "one piece" och strumpor på när jag skulle sova. Dock vaknade jag lite senare och var varm som en kamin. Kläderna åkte av och sedan kunde jag somna om igen. Dock så drömde jag otroligt konstiga och hemska drömmar hela natten.

klockan 07:00 ringde väckarklockan.  Dags att kliva upp och förbereda sig för utrymnings-/bandövning på NK. Som tur vad gick det hela fort och det kändes nästan som om jag knappt hann dit innan jag fick åka hem igen.

Väl hemma åt jag lite frukost och stupade sedan frusen ner i sängen, halvt påklädd igen. 4 timmar senare vakna jag efter har drömt en rad massa konstiga drömmar. Jag lovar att om jag skulle lägga mig ner igen, så skulle jag somna om direkt. Ska dock försöka hålla mina två blå öppna. Även om det känns som om jag skulle kunna sova 24 timmar till, så är jag lite rädd för att jag inte ska kunna somna ikväll istället.


Hoppas jag inte håller på bli sjuk nu!

Vad mycket fint det finns!

Ligger just nu i sängen och kikar på kläder från bubbleroom. Hittar massor med fint, och ska nog ta och beställa lite snart. Har börjat lägga en order i varukorgen, men just nu håller mina ögon på att gå i kors. Jag får fortsätta kika imorgon. Finns så otroligt stort utbud, och jag vill inte missa något innan jag skickar iväg min beställning.

Vill du också kika på bubblerooms utbud så hittar du länken längre ner på bloggen under min presentation i sidomenyn.

Denna klänning tyckte jag är superfin.


Efterlängtade skåpet

Nu är äntligen mitt efterlängtade skåp från Ikea på plats. Kristian monterade ihop den medan jag jobbade i helgen. Visst blev det fint?


Gammalt blir nytt och fint

Nu har bänken varit färdig sedan drygt en vecka tillbaka. Nu saknas bara en dyna som ska ligga ovanpå. Någon som vet var man kan få tag i en dyna på cirka mått 35x119 cm? Tänkte sy ett eget fodral till.

Tänk vad gammalt kan bli nytt och fint :)

Före:

Efter:
Köpte små lådor på Ikea som passade perfekt i de små facken :)

Besökstoppen
RSS 2.0