Tacopaj
5-7 portioner
Pajdeg
4,5 dl Vetemjöl
1 tsk salt
100 g smör
1 dl vatten
Innehåll
500 g köttfärs
1 påse tacokrydd
3 dl crem fresh
1 burk tacosås
2 st tomater
2-3 dl riven ost
Blanda vetemjöl, salt, smör och vatten till en smulig deg. Platta ut i en pajform och förgrädda i 15 min 175 grader.
Stek köttfärsen och tillsätt tacokryddan när den fått en genomgående färg.
Hacka tomaterna i små bitar.
Stö köttfärsen över pajdegen. Häll sedan tacosåsen över tillsammans med tomaterna. Smeta sedan ut ett jämnt lager av cream fresh ovanpå fyllningen och slutningen strö över osten. Grädda mitt i ugnen 200 grader i ca 20 min tills osten fått en fin färg.
Pajdeg
4,5 dl Vetemjöl
1 tsk salt
100 g smör
1 dl vatten
Innehåll
500 g köttfärs
1 påse tacokrydd
3 dl crem fresh
1 burk tacosås
2 st tomater
2-3 dl riven ost
Blanda vetemjöl, salt, smör och vatten till en smulig deg. Platta ut i en pajform och förgrädda i 15 min 175 grader.
Stek köttfärsen och tillsätt tacokryddan när den fått en genomgående färg.
Hacka tomaterna i små bitar.
Stö köttfärsen över pajdegen. Häll sedan tacosåsen över tillsammans med tomaterna. Smeta sedan ut ett jämnt lager av cream fresh ovanpå fyllningen och slutningen strö över osten. Grädda mitt i ugnen 200 grader i ca 20 min tills osten fått en fin färg.
Kommentarer
Trackback