Harmonia UF

Ikväll har jag och mamma varit och unnat oss lite spabehandlingar på Harmonia UF. Superskönt och uppfriskande!

Harmonia UF är ett ungdomsföretag som drivs av två tjejer som går sista året på stil hälsa och spa. Otroligt duktiga!

Jag tog en ansiktsbehandling med rengöring, massage, ansiktsmask och dagkräm samt färgning och formning av ögonbryn och handmassage. Rekommenderas!

Hade jag inte varit gravid så skulle jag tagit en helkroppsmassage också:) Hoppas bebis hinner titta ut innan tjejerna avslutar företaget inför studenten. Då kanske man hinner med en sådan också:)

Gå gärna in på Harmonia UF på Facebook för mer information om behandlingar och priser.


Packa

Då var dom två första flyttkartongerna packade. Har även packat min garderob av det jag ej kommer i längre pga gravidmagen samt bebisprylarna som varit packad sedan länge:)

I helgen kommer vi göra ett ryck och packa det mesta. Sedan får jag hjälp av syster till veckan med att packa det sista:)

9 dagar kvar till flytt!


IKEA

Längtar så efter att få inreda huset. Kan inte låta bli och kika in på olika inredningsbutiker på internet för insperation. Vill ha, Vill ha, Vill ha! Ett besök på Ikea känns inte allt för långt bort.
 
 
 
IKEA
 
Bra sortiment, lätt att hitta i sundsvallsbutiken och trevlig personal. Önskar att maten vore varmare vid servering samt att hemsidan uppdaterades med hela sortimentet. I övrigt väldigt bra och omtyckt!
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 

V. 21 vs V. 33


V. 33 (32+5)

Bebis är ungefär 43 cm från topp till tå och väger ca 2,2 kg. Nu har bebis vänd sig med huvudet nedåt sedan någon vecka tillbaka. Det känns bekvämare så länge vi bortser från de hårda kickarna mot revbenen och huvudet som trycker på nedåt. 50 dagar kvar till BF, tiden tickar på!


Huset

Idag är det enbart tolv dagar kvar tills vi får tillträde till huset. Vi firar detta med att bjuda på lite mäklarbilder. 
 
 
 .... Och ännu finare är det i verkligheten. Åhhh, vad jag längtar! 

Prinsen

Ska snart åka och hämta prinsen, som ska vara med oss idag :)


Babykläder

Igår tog jag en promenad hem till min mormor. Hon bjöd på god lunch, bestående av rotgrönsakssoppa. Supergott!

Hon hade stickat 6 st klädesplagg till bebis. Super söta. Tusen tack snälla mormor!

 



Sedan tog vi en fika och surrade om allt och ingenting tills krille kom och hämtade mig.

Jag åkte hem en snabbis innan jag åkte hem till mina föräldrar för att hjälpa dem med datorn. Väl där blev jag bjuden på middag. Vilken tur jag hade, att bli bjuden på mat två gånger på samma dag! Tusen tack!

 


Tidigare ikväll

När våra syrror var på dans så busade vi!

 

 

Lite senare somnade lilleman utslagen i mitt knä av all lek och bus:)

 
 
Goprinsen!

Vagga

Denna söta vagga ska vi få låna till bebisen. Så söt:) Har även fått en spjälsäng från svärmor i julklapp som jag tänkte ha i Barnkammaren och när bebis är för stor för vaggan:)


Bubbelmys!

Var så sugen på att bada igår. Så jag och magen tog och åkte till mina föräldrar och badade i ute(fast inne)spat i säkert en timme. Hur skönt som helst! Satt och kollade på farmen och sedan halva "bröllopsduellen" innan vi klev upp:)


V. 32 (31+5)

Bebis är nu ca 42 cm lång från topp till tå och väger ca 2 kg. Nu börjar magen bli STOR! Att gå fort känns omöjligt och inte tala om springa.


Söndag

Idag har varit en lite nyttodag tillsammans med Amanda. Vi gick på en promenad till Östermalm och tillbaka hem igen. Sedan åkte vi på affären och handlade mat och åkte hem till Amanda och gjorde en sallad. Mumsigt!

Fick träffa två av Amandas söta katter samt hennes pojkvän :)

Senare på kvällen åkte jag och hjärtat hem till mina föräldrar och åt. Det bjöds på pappas specialwook. Supergott och jag fick till och med en matlåda med mig hem. Tack så mycket!

Imorgon kommer det några och kikar på lägenheten och sedan blir det första föräldrarträffen på mvc. Det har varit en gång, men den missa vi pga att vi var sjuka. Ska bli roligt och spännande:) hoppas det är bra!


Sömnlös

Uffa, är inne i någon form av period då jag har jätte svårt för att somna. Trodde det var för att jag vänd på dygnet när jag var sjuk, men när jag väl vaknat kan jag inte somna om. Inatt var klockan efter fyra sista gången jag kollade på klockan. Hjärtat väckte mig före nio imorse, men även fast han bäddade om mig och lät mig sova vidare, kunde jag inte somna om. Jobbigt!

Hoppas det ger med sig! Känns som nu om något behöver jag sömn, då BF närmar sig med stormsteg.

Är det inte för varmt så är det för kallt. Är det inte för kallt så håller bebis igång. Är det inte för att bebis håller igång, så har jag ont i ryggen. Har jag inte ont i ryggen så hittar jag inget bra sovläge. Är det inte för att jag inte hittar något bra sovläge så måste jag kissa. Är jag inte kissnödig så är jag törstig. Är jag inte törstig så är jag hungrig. Är jag inte hungrig så snarkar "någon". Är det "ingen" som snarkar så är jag helt enkelt inte trött. Är jag inte trött så är det kanske för varmt. Etc etc......


Helgen

Igår (Fredag) var jag och hjärtat och åt på Bite line. Supermysigt och gott :)
 
 
Idag (lördag) har jag varit ute hos min syster och hälsat på. Blev bjuden på golunch bestående av en god pastasås med bacon och broccoli.
 
Jag måste ha världens sötaste systerdotter! När hon blir glad eller ska berätta om något hon är glad/stolt över så hoppar hon alltid jämnfota samtidigt. Hon kom till mig och sa "Moster, idag är det lördag, idag kommer min pappa hem!". Hon hoppa jämnfota så hon blev alldeles andfådd samtidigt som hon nästan började gråta av lycka. Min underbara lilla prinsessMyra! 
 
Senare när hon och jag satt och tittade på barnprogram som handlade om bästa kompisar, så frågade jag vem hennes bästis var. "Det är du, moster" svara hon och gav mig en kram. Blev alldeles varm inombords. Vad denna lilla flicka är go!
 
 
Efter besöket hos syster åkte jag hem och åt middag med Krille och hans killkompisar. Medan dom ockuperade soffan, intog jag viloläge i sängen med lite gotta framför datorn. Mig går det ingen nöd på med andra ord :) Har spånat på lite gardiner osv till huset och snurrat runt på facebook.
 
 
Imorgon ska jag träffa Amanda :) Blir kanske en prommenad om det inte är allt för kallt ute.
 
Men nu slår snart mina två blå igen. Så, nattinatti gott folk!

Viaplay.se

Har du testat viaplay.se? Om inte kan jag starkt rekommendera dig att göra det. Själv använder vi stora paketet som innehåller tv, film och sport. Jag brukar dock inte titta så mycket på sporten, men däremot tv och film används flitigt när tid finns att spilla. Perfekt för en slappardag eller när man inte känner sig så pigg till att göra annat än titta på film eller en serie. Väldigt bra när man följer en serie, men har svårt att anpassa tiden efter tvsändningarna och bäst av allt, Ingen reklam! På viaplay.se kan du när som hellst dygnet runt kolla på serier, filmer och ett stort utbud av matcher.
 
Hur härligt är det inte med en nöjd karl som kan välja och vraka bland ett stort utbud av livematcher och andra sportprogram :)
 
Just nu kan du prova på TV+film för 0 kr i en månad. För mer information Klicka här
 

Bodyfashion

 
Bodyfashion By Linda Hjortén
 
Super fina personliga smycken till bra pris som min syster tillverkar. Har själv tre halsband och ett armband som jag är jätte nöjd med. Kommer införskaffa fler inom kort :)
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
 
 
Just nu annordnar hon en tävling på Facebook om ett valfritt smycke. Delta du också för chans att vinna!
 
 


För beställning av smycken besök www.bodyfashion.n.nu

Babystuff

Förlåt för den långa frånvaron. Var sjuk i helgen och början på veckan, efter det har jag inte haft så mycket ork. Men nu är jag åter på benen igen.


Sitter och drömmer om vårt hus och framtida barnkammare. Ska bli så roligt att inreda den. Kan inte låta bli att titta in på Ikeas och jollyrooms babysidor. Finns så mycket fint! Men än så länge har jag ej hittat de perfekta gardinerna, tapeten, och mattan... Leta, leta, leta. Vet på ett ungefär hur jag vill att det ska se ut, men det verkar inte finnas någonstans. Jag håller ögonen öppen, för rätt vad det är kanske de dyker upp får jag hoppas.


Gamla minnen

Igår (onsdag) hade jag besök av min gamla granne och barndomsvän Amanda. Vi satt och surrade barndomsminnen i mängder och om allt annat mellan himmel och jord. Kändes nästan som om det var dagen innan vi sågs senast, trotts att det var några år sedan :)

Ett gammalt minne var från när vi skulle visa oss modiga och tälta på gården efter det hade varit pådrag om ett tältmord. Vi har redan så fruktansvärt uppskrämda innan, så varför vi valde att tälta är en stor gåta. Sent på natten hör vi något som låter utanför tältet och vi blev jätte rädda. Rätt var det var så är det något som anfaller tältduken och jag tror nog våra hjärtan stanna för en stund. Men den skyldige var bara en av mina katter som hoppat upp på tältet:)

Det blev mycket skratt och nu hoppas jag det inte dröjer lika länge tills vi ses nästa gång som sist!


V. 31 (30+2)

Bebis är ca 41 cm från topp till tå och väger ca 1,8 kg. De senaste dagarna har det håller igång rejält i magen. Riktiga karatekickar och jag tror nog att det har spelats en hel serie fotbollsmatcher :) myspys!


Virkat

Efter ha googlat på virkat till baby/barn som Kristians mormor ska få virka till vår bebis, så blev jag så sugen själv. När jag fick lite stumpar av min mormor fanns det ingen hejd. Känner mig lite gammal som virkat, men det är faktiskt rogivande:)

Nu får ni ha överseende med att jag inte virkat på närmare 10 år, och inte haft något mönster till dessa krumelurer! Har enbart haft lite inspirationbilder.

Om ni undrar så föreställer ena bilden en "fotbollsråtta" och den andra ett "bakverk". Så, vad tycks?


Paket nr 15-24

Här kommer en bild på resterande paket ur adventskalender från gudmor. Innehållande glasskål, peeling, skrubbhandskar, bakform, pepparkaksformar, recept x 2, en söt liten nalle med ett ordspråkskort, dalahäst, burk med godis och juldekoration. Tusen tack!


1 månad kvar

Idag är det precis en månad kvar tills vi får flytta in i huset. Längtar så, men det behöver jag nog inte påpeka ;)


Post

Titta vad brevbäraren kom med idag:) Ett doftljus som det står "Kristian & Frida" på samt ett kort från Angelica och Johan. Tusen tack snälla ni!



Bästa Myran

Igår kom bästa Myran hem till oss och sov över. Idag har vi bakat kakor och varit till min mormor och hälsat på. Jag och Myran tog en härlig promenad hem till henne.

Hos mormor åt vi våfflor och fikade nybakat kakorna. Mums! Fick med mig lite garnstumpar hem som mormor fått över. Håller just nu på att virka en råtta :) kunde inte låta bli efter ha googlat efter virkade baby/barnprylar.

Hoppas ni haft en bra dag, för det har vi:)


Lördag

Igår åkte hela min familj tillsammans med respektive och barn upp till Härnösand för att hälsa på morfar.

Vi blev bjudna på gomat och efterrätt. Tack morfar och Ulla för goda maten och sällskapet!

Efter maten spelade krille, bror, myran och Timpan biljard :)

Efter besöket hos morfar åkte jag och Krille vidare till Alina, Jonny och deras söta Jonathan:) Grabbarna spelade tvspel medan jag och Alina satt och surrade. Trevligt värre!

Hade med andra ord en bra lördag! :)


Haha

Tror jag dör av skratt! Krille vakna för 30 min sedan efter ha sovit i 2 timmar.
"Vad är klockan?" fråga krille.
"12" svara jag.
"Vad ska vi göra idag?" Undra krille.
"Dra täcket över huvudet och sov vettja" sa jag.
"Nä de går inte, JVM är klockan två idag vi måste kliva upp nu" säger krille som vaknat till liv.
"Haha, men krille klockan är 12 på natten, inte på dagen!". Mohahaha!


V. 30 (29+2)

Bebis är nu ca 27 cm lång mellan huvud och stjärt och väger ca 1,6 kg. Längtar så efter dig vår lilla bebis! <3


Låt tiden gå fort...

37 dagar kvar till inflyttning i huset.

75 dagar kvar till beräknad förlossning.

Tik tak... Låt tiden gå fort!


Nyårsmiddag

Förrätt: Toast skagen med räkor och rom.

Varmrätt: Renytterfilé serverad med potatisgratäng och rödvinsås.

Efterrätt: Flamberad Lakrtiscremébrulé med hallonsorbet.

Mums!

 


Besökstoppen
RSS 2.0