Helgen!

I lördags hade vi ett litet grillkallas här hemma för mig, hjärtat och syster som fyllt år.
 
Vi grillade och badade tunna och hade det mysigt. Tuse tack för de fina presenterna vi fick!
 
Tackar min facebooknörd-mamma för bilderna ;)
 
Måste bara få berömma min stora älskling inför er. Tycker han är så otroligt duktig! På veckorna sliter han hårt på jobbet sitt och på helgerna jobbar han på huset :) nu i helgen har han rengjort badtunnan, börjat bygga staket till mitt lilla jordgubbsland, kapa ved av träder han och Joel fällde förra helgen och satt upp lister i sovrummet :) visst hjälper jag också till och har små egna projekt - men nu pratar "vi" om min stora älskling. Han är bäst!
 
 
Nu på kvällskvisten medan hjärtat for på träning, tog jag och lilla hjärtat en kort promenad på 20 min. Så skönt i det härliga vädret!
 
 
Nu ska vi mysa lite innan läggdags. Hoppas ni haft en trevlig helg!
 
 
 

Kusin- och kusinskusinmys

Igår på dagen var jag och Frank in till stan och fikade på Tant Anci med två andra mammor och bebisar från vår föräldragrupp. Jätte mysigt och kul att prata av sig lite mammaprat:) vi ser fram emot nästa träff!
 
Senare blev jag och Frank bjudna hem till myrans farbror och tjej på kallas. Supergod mat och tårta! Frank fick dock magknip och fick som panikskrikattacker. Lillstackarn! Det gick till sist över då jag kurade ihop honom till en liten boll och vaggade honom. Lagomt tills vi skulle åka, självklart.
 
Tindra och myran följde med oss hem. Frank var så  trött att han somnade i bilen på väg hem. Lyfte över honom till sängen sin, och där sov han för natten.
 
Dagen efter låg vi ii sängen till tio och sedan kom myran och Tindra in och  hade morgon mys med oss :)
 
 
Under dagen så har Frank sovit mesta tiden, med paus för mat och blöjbyte. Undra om han har någon växtperiod, för så här mycket brukar inte han sova på dagtid.
 
Medan små tjejerna lekte med barbies så försökte jag hinna röja här hemma. Ikväll kommer hjärtat hem och då vill jag ju att det ska vara fint :) 
 
 
Nu ska jag nog ta och göra kväll snart!
 

Midsommar

Vill börja med att tacka alla som kom för en underbar afton! Kul att ni ville fira tillsammans med oss :)
 
Redan på torsdagen kom Åberg och gjorde oss sällskap för invigning av badtunnan vi köpt. 42,5 grader kom vi upp i innan vi kände att det var dags att kliva upp. Gu vad mysigt det var att bada!
 
Senare på kvällen kom även min svägerska och hennes kille :)
 
Dagen efter (midsommarafton) tog jag och Frank en lång sovmorgon. Vi vaknade när "farmor" och Anders kom och då hade även Rappe gjort oss sällskap. Därefter fortsatt det att rulla in vänner, totalt 14 vuxna blev vi :)
 
Jag, svärmor och Angelica intog köket för att fixa maten och älsklingen tog plats vid grillen. Resterande spelade kubb och några kom och hjälpte till i köket :)
 
Vilken buffé vi fick till! grillad kyckling, lax, kött, korv, hallomi, majs samt tacopaj, potatisgratäng, potatissallad, potatis, ägghalvor med räkor och havskräftstjärtar, grönsallad, vattenmelon och fetaost sallad, rökt och gravad lax, sill av alla desslag. Ja, massor av goda ting. Har säkert glömt att nämna något. Jo en underbart god tårta som svärmor och Angelica gjorde :)
 
Efter maten somna några, några spelade kubb andra tv-spel och givetvis blev det badning i tunnan :)
 
Efter vår sena efterrätt åkte några av oss till casinot. "Tjejerna" drack drinkar medan karlarna spelade. Några vann, några förlorade men vilken trevlig kväll och midsommar vi fick!
 
Tusen tack ännu en gång!
 
 

Min dag

Är det åldern eller är det att vi fått barn, som jag längre inte bryr mig om min egen födelsedag? Men vilken dag jag fick!! Vi hade sedan innan sagt att vi inte skulle ge varandra något, utan att badtunnan som vi köpt skulle vara våran present till varandra. Men tji fick jag!
 
Först fick jag frukost som hjärtat varit och köpt på morgonen. Sedan fick jag lite egen tid (dock skulle jag till tandläkaren på kontroll, så det var väl kanske inte det roligaste jag gjorde under egna tiden) men egen tid fick jag! Senare på dagen åkte vi in till stan, åt middag och lämnade Frank hos mina föräldrar. Där efter åkte vi upp på södra och gick på vida vyer spaet. Badade, bastade och fick massage. Så underbart, vilken dag!
 
 
 
Hade inte tid att ta några egna bilder, så jag låna två av Google :)
 
 

Umeå

Nu var det åter igen länge sedan jag skrev något här. Vi har haft fullt upp och sedan har orken inte funnits efter det. Men nu så!
 
Efter vår lilla tripp till solle åkte vi vidare till Umeå. Jag skrev faktiskt ett inlägg när vi satt i bilen, men jag hade ingen tecknig för att kunna publicera, och sedan glämde jag bort den. 
 
Frank var så snäll under hela resan. Han satt och lekte med lilla apan som han fått av "mormor", sov en stund och tittade och pratade massor.
 
Vi mötte på en älg längs vägen, så jag skickade fram telefonen till hjärtat i framsätter så han fick fota.
 
 
Vi stannade i Umeå i två nätter. Åh, vilket fint hus Micke och Karin hade. Alldeles nybyggt! Nästan så jag började sakna vår gamla lägenhet i sthlm som också var nybyggd. Men jag älskar vårt hus, så skulle inte vilja byta tillbaka! 
 
I Umeå så åt vi gomat, gick på stan en sväng umgicks och firade Karin som fyllde år på midsommarafton.
 
På vägen hem stannade vi vid hotellet intill högakustenbron, tittade lite på fina utsikten och åt lite mat. 
 
Sådan mysig liten weekend vi hade med lilla familjen!
 
 

"Farmor"

Igår kom Franks farmor och Anders på besök. Lilleman som var supertrött innan, blev så lycklig att han inte somna förrän klockan tio. - man kan ju missa något! Och kul var det när farmor sjung finska visor också:)

Idag fick jag sovmorgon då Anders och "farmor" var gulliga och tog Frank. Sedan har vi suttit på baksidan och solat, grillat och surrat en massa. - så mysigt!

Nu är vi på väg till solle för att busa mer med "farmor".

Hoppas ni haft en lika bra och mysig nationaldag som oss!


Min lilla familj

 
Min familj må va liten, men den rymmer något enormt mycket kärlek! Det går inte att beskriva med ord vad mina två killar gör mig lycklig! 

Barnprat

Som nybliven förälder är det alltid bra med tips och knep. Jag tycker själv att det är roligt att höra hur andra gör och vilka produkter de använder och så vidare. Därför har jag valt att lägga till en kategori här på bloggen "barnprat". Här kommer jag dela med mig av mina bästa tips, lite frågor och funderingar och annat smått och gott om just "barnprat".
 
 

Härlig helg

Vilken härlig helg! Vi har hunnit med mycket här hemma, haft besök av Agnes och Joel, myst, varit på middag hos mina föräldrar och haft besök av farfar Stefan.
 
Nu börjar vi få ordning på tomten som tidigare såg ut som en djungel enligt mig. Har rensat landet som visade bjuda på ca 50 jordgubbsplantor. Längtar tills det börja komma jordgubbar :) och hjärtat har gått lös med både trimmet och gräsklipparen medan jag spolade ren balkongen med högtrycken. Det blir så fint!
Det blev lite skillnad även om det inte var riktigt färdigt då jag tog efterbilden.
 
Hoppas ni också haft en härlig helg!
 

Gårdagen till ära

Hade ingen aning om att KISS spelade igår, men se så rätt klädsel jag prickade in. Även om det var på måfå :)
 
 
Kollade Facebook och såg en statusuppdateringar av min barndomsvän Milla, att hon stod längst fram på konserten. Lite roligt sammanträffande :)
 
Foto: Milla Gadd
 

Besökstoppen
RSS 2.0