Blomstrande körsbärsträd

Vilken underbar helg! Igår hade vi finbesök av mina föräldrar som stannade över natten. Idag har jag haft en bra dag på jobbet och nu bär det av hem för lite helgmys med hjärtat. Tror jag ska köpa med mig lite gomat från food courten till oss:)

På vägen hem passerade jag Kungsträdgården och se så fint körsbärsträden blommar:)

Hoppas ni har en trevlig helg!

 


Blåsippan ute i backarna står

Godkväll!
Nu har det varit mycket jobb på senaste tiden, men idag har jag varit ledig och haft en riktig nyttodag. Har storstädat lägenheten och tvättat. Sådant där som man inte hinner med när man jobbar mycket, men nu är det gjort :)

När hjärtat kom hem från jobbet tog vi en promenad vid Edsviken. Det är så otroligt fint där längs vattnet. Hade dock ingen kamera med mig, men nästa gång ska jag ta med den så ni också får se hur fint det är.

Längs stigen vi gick kryllade det av blåsippor och vitsippor. Åhh, ännu ett vårtecken men nu vill jag ha sommar! Vid sextiden var det 20 grader ute i solen, så det kan man väl ändå räkna som ett litet sommartecken tycker jag. Men det får gärna bli varmare ute nu :)

Bild lånad från google.se

Påsken

Hej hej! Jag har haft en underbar påsk tillsammans med familj och vänner i Sundsvall.

Vi åkte upp redan på onsdag kväll och stannade tills måndag förmiddag.

Vi hann med familjemiddag, fotografering av alla syskonbarn, 3-års kallas, utgång x 2 med bästa Kicki, grillning med bästa Bea med familj, en sväng till lekparken, middag hos Ann med familj, bakismat med Kicki, promenad, mys med massa bebisar och mycket mer.

Myran var så söt på lördagen när jag skulle passa henne medan syster och Marcus skulle handla presenter och fika inför 3-års kallaste. Hon började redan i bilen när dom skulle släppa av henne. Jag öppnade bildörren (alltid när hon ser mig hoppar hon jämnfota) och hon började halvt studsa i bilstolen. Hon tittade bekymrat på mig och säger " det går inte moster, jag sitter fast".

Senare så fråga jag myran vad hon ville göra. "jag vill åka hem, hem till dig i Stockholm!" Sötungen min! Hon vet var jag bor, men förstår dock inte hur långt bort. Vi åkte till lekparken istället, som också var en stor hit. Åh, vad moster saknar dig redan! Vi kommer snart upp och hälsar på dig igen!

Lite fler roliga saker myran sa under påsken:

Teomina kom ner och väckte mig på torsdagen och ville se på film med mig. Efter en liten stund började myrorna krypa i benen på henne och hon bestämde sig för att killa mig. "hjälp!" säger jag, då svarar myran "moster jag är inte farlig, för jag har inget skägg!".

På väg hem till syster i bilen. Jag och Myran sitter i baksätet och busar. Jag blundar och lossas snarkar. Teomina utbrister "Nej moster, man får INTE knarka".

Haha, det kommer så roliga ord ur hennes mun nu så man har svårt att låta bli att skratta.


Här är en bild på Älsklingen, myran och hennes 3-års present som hon fick av oss:)


Teomina 3 år

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det Teominas födelsedag. HURRA, HURRA, HURRA!!

Lillmyran blir hela 3 år idag!Grattis på födelsedagen Lillmyran!


Mission: Impossible Ghost Protocol

Filmen var förvånatsvärt bra, enligt mig. Jag tycker annars att alla Impossible filmerna är "same shit", men denna tycker jag sticker ut. Om det beror på att den var fylld med humor och Michael Nyqvist i en av rollerna, eller för att vi såg den på bio är svårt att avgöra. Jag tror mer på de två förstnämnda, medan sambon håller på "bion". Den är i varjefall helt klart sevärd.


Besökstoppen
RSS 2.0