Söndag

God kväll!

Har precis satt mig på rumpan efter en dags arbete på Kidsstudio och lite matlagning. Det blir köttfärslimpa på Fridas vis i ugnen. Ska bli spännande att se vad den smakar :) Om den blir god lägger jag upp receptet här någon dag.

Imorgon är min första lediga dag på sju dagar. Det ska bli så skönt. Sedan väntas tre arbetsdagar innan en härlig ledig helg (tror jag). Jag hade tänkt tvätta imorgon, men jag har en sådan duktig karl som tvättade igår :)

Nu ska jag gå och titta till limpan i ugnen :)

tjingeling!
26 dagar kvar!

Burrrrr

Hallå!

Idag gick jag hem från The studio med toppbetyg. Har verkligen lärt mig mycket nytt under dessa två dagar. Alltid kul att lära sig nya saker. Imorgon är det en ny dag, som jag hoppas bjuder på nya lärorika ting.

Under två dagar nu när jag skulle ta mig hem från The studio, så har jag passerat en uteservering som det suttit massa folk på. Snacka om kallt! Där sitter dom påklädda med täckjackor, mössa och vantar och dricker öl. Någon som längtar till sommaren eller bara gillar kylan? Burrrrrr!! Jag längtar verkligen till sommaren nu :) Nu är jag less på det kalla vintriga vädret! Nu vill jag har värme och en massa strålande sol.


Bjuder på en bild från sommaren 2010 när jag och Kristian var på Tranviken.



29 dagar kvar!

The Studio

Hej allesammans!

Igår var jag och provjobbade på the studio. Lärde mig mycket nytt, och hade väldigt kul. Idag ska jag dit igen. Dock börjar jag redan klockan nio (as tidigt för att heta Frida). Känns som om jag kommer vara hyfsad trött när jag kommer hem. Det var jag igår också. Mycket att ta in, men intressant och lärorikt :)

Igår övade vi på ljussättning och att styra kundens poser. Gammal som ung eller kille som tjej. Gick super bra :)

Nu måste jag skynda mig att göra mig i ordning innan jag ska ta tunnelbanan till stureplan.

Tjingeling!

I-landsproblem

Ja, det kan man nog kalla det för. Funderar fram och tillbaka vad vi ska ha för färger i nya lägenheten. Väggar med mera är vita i hela lägenheten så det kommer vara ljust och fint. Men frågan är vad vi ska dekorera med för färger?? Haha, ja kalla mig tokig men jag tycker detta är viktigt! Jag vill gärna ha svart och vitt och sedan en färgstark färg att piffa till med. Men jag vill gärna ha samma färger i alla rum, så allt flyter samman. Just nu står det mellan grönt och lila. Lila har vi massvis med saker i nu, så det vore lättast att ta men det vore kul att byta färger och köpa nya saker................. ÅTERKOMMER.


32 dagar kvar!

Planlösning

För er som är nyfikna på planlösningen i vår nya lägenhet.
35 dagar kvar!

Fredagsmyyyyyys

Goddagens!

Nu är det fredagsmyys! kom nyligen ur duschen och har en härlig ansiktsmask från Artistry insmetat i ansiktet. Så härligt! Ska snart gå och skölja bort den.

Jag brukar använda Artistry Essential Poliching Scrub för att ta bort döda hudceller och sedan Artistry Essential Moisture Intense Masque för att återfukta och göra huden mjuk och len. Jag blir som en slät, åtstramad och mjuk babyrumpa i ansiktet.

Artistry Essential Poliching Scrub

En löddrande skrubbkräm för ansiktet som innehåller dubbelverkande
exfolierande jojobakorn.Påskyndar varsamt hudens naturliga exfolieringsprocess och
bidrar till att lösa upp talg. Förbättrar hudens struktur och reducerar synbart fina linjer. Huden får
en strålande ren lyster och känns underbart mjuk. Passar alla hudtyper.
Används upp till tre gånger i veckan.

Storlek: 125 ml





Artistry Essential Moisture Intense Masque

Lugnande mask som ger huden ett ögonblickligt fukttillskott. Förbättrar hudens struktur och gör huden slät och mjuk. Innehåller ARTISTRY Hydrolipid Matrix som återfuktar och mjukgör huden och skyddar mot fuktförlust samt Nutrilitegodkänd kamomill. Den lätta doften får dig att slappna av. Passar alla hudtyper, framför allt uttorkad hud. Används upp till tre gånger i veckan.

Storlek: 100 ml

 


Dessa produkter kan ni beställa hos
[email protected]
www.fashionstudio.n.nu

Masterchef USA

Gödkväll allesammans!

Just nu kikas det på handbolls VM för fulla muggar här hemma. Fick dock min vilja igenom att flippa mellan kanalerna för att se vem som vann Masterchef USA. Vinsten gick till 22-åriga Whitney, som jag tyckte var en riktig värdig vinnare. Hon klantade sig i finalen och tappade sin färdiga kyckling på golvet 7 min innan det skulle serveras till domarna och hann tillaga en ny, och dessutom perfekt :) Hon belönades med 250 000 dollar och får publicera sin egen kokbok som jag gärna skulle vilja laga mat efter.


bild tagen från: http://www.11news.us/tag/whitney-miller

Torsdag

Goddagens allesammans!

Det blev gröt till middag igår. Gäller att passa på när Kristian inte är hemma med att äta sådant han inte gillar :)

Surrade en stund med mamma och syster på telefonen. Så roligt att höra vad Teomina lär sig saker snabbt nu. Lillhjärtat har lärt sig säga Love you bland annat :) Så tråkigt att vi bor så långt ifrån varandra. När jag bodde i Sundsvall så träffades vi nästan varje dag.

Kikade även på Fuskbyggarna igår och man blir lite nojig med nya lägenheten att det ska vara något fusk med den också. Men det är IKANO som bygger, så det bör vara ordentligt gjort!! Tycker så synd om de stackarna som köpt bostad för flera miljoner och sedan så går det knappt att flytta in i. Fy skäms!!! Sådana som inte kan bygga ska inte jobba med sådant!!!

36 dagar kvar tills vi får nycklarna!!

Ha en underbar fortsatt dag allesammans!!

Rubrik?

Hallå!

Sitter och laddar upp lite beställningar till labb nu, och passar på att skriva ett snabbt litet inlägg här så mammsen blir glad :)

Sitter även och funderar på vad jag ska äta idag. Kristian jobbar borta idag och kommer inte hem förrän imorgon, så idag får jag allt laga någonting själv. Jag har varit så bortskämmd denna vecka med att Kristian lagat mat varje dag :) En sådan underbar karl jag har!! Önskar bara att han kunde vara lika bra på att plocka undan efter sig i köket som att laga mat. Skämta bara, någonting måste ju jag också biddra med :)

Räknar ner dagarna tills vi får nycklarna till nya lägenheten. Bara 37 dagar kvar. Tänk dom andra stackrarna som väntat sedan 2008 på sina. Jag hade blivit galen!! Vi hade turen att en av köparna hoppade av när det var dags att betala in kontatntinsatten, så då kunde vi köpa lägenheten lite mer än en månad innan det är färdigbyggt :)

I lördags tog vi en promenad bort till lägenheten och kika från utsidan hur det går. Dock går det inte att se hur långt dom kommit inne, men nu har det kommit upp räcken på våran balkong. Nog går det frammåt iaf :) Men jag vill att det ska vara klart NUUUUU!

I fredags var vi och hällsade på Rakel och Jonathan i deras nya lägenhet. Riktig mysig vindsvåningstvåa dom har :) Vi åt middag, drack lite vin, spelade wii och surrade en massa skit.

Nu blev det "korta inlägget" till ett långt.....

Ha en fortsatt trevlig dag allesammans!!




Goddagens!

Goddagens allesammans!

Kom nyligen hem efter ha varit på klädinköp åt svärmors butik STIL. Så nu har jag sett och valt ut vad hösten kommer att bjuda på i klädväg :)

Snacka om att denna vecka har gått fort, men ändå långsamt. Känns som om denna veckas måndag var för flera veckor sedan, men ändå har det gått så fort.

I måndags skrev vi på Papperna för vår nya lägenhet vi köpt. Längtar så sjukt tills vi får nycklarna och kan flytta in. Ska bli så skönt med större, nytt där ingen bott tidigare, diskmaskin, egen tvättmaskin och torktumlare, förråd m.m m.m LÄÄÄÄÄNGTAR!!!!

Nu är det fredags myyyyyyys!!

Januari

Hejsan!

Det blev inte många blogginlägg för min del under december månad. Jag hade fullt upp med jobb. 24 dagars jobb och 18,5 timmar övertid. Men inte klaga jag för det. Jag tycker det är kul att jobba, och jag hann ju med allt som skulle göras förutom att blogga då.

Jag hade en underbar jul. Jag trodde den skulle bli väldigt stressig med tanken på att vi skulle hinna med tre ställen på självaste julafton. Men jag tyckte vi löste det väldigt bra. Först min familj i Sundsvall, och sedan åkte vi till Solle för att hälsa på Kristians pappa och sedan mamma.... Och Julklappar fick vi massor av. Trodde aldrig det skulle ta slut när vi satt där och slet upp alla paketen. TUSEN TACK ÄNNU EN GÄNG ALLESAMMANS!!!

Sen på söndagen bar det iväg hem till Stockholm igen för att jobba några dagar innan ledighet för nyår som firades i Åre. Super fin stuga hade vi, och underbart sällskap! Blev en dag i backen och massvis med bastande också :)

Nu är det nytt år med nya möjligheter och folk är fyllda med nyårslöften som de flesta inte kan hålla. Haha, nu ska jag inte vara pessimistisk. Lycka till allesammans med era nyårslöften!!

Strax innan jul tror jag det vad, så skickade jag och Kristian in en varsin anmälan till Big Brother för att tävla om vem de skulle höra av sig till. Och igår så ringde det på min telefon, så tydligen vann jag. Men vad jag vann vet jag inte riktigt.... Och svar nej, jag ville inte vara med!

Tjolahopp, nu ska jag ta och göra lite nytta här hemma på min lediga dag. Så mycket som borde göras här så det är lite svårt att veta var jag ska börja. Jag har iaf diskat och installerat nya micron här på förmiddagen.
Hejsvejs

Besökstoppen
RSS 2.0