Timothy och spöken

Tjeniksen!
Idag hade jag tänkt ta en skön sovmorgon och sedan plugga när jag vakna fram tills jag skulle åka och jobba.

Sovmorgonen blev inte skön! Några tyckte det var roligt att terra mig tror jag. Fy skäms på er som vet att jag sover och ringer och väcker mig med inget viktigt alls på hjärtat! Dock så tyckte jag mamma var lite rolig och söt då hon ringde och trodde att det brann i min lägenhet. Hon tyckte att det såg ut som om det var imma på mina fönster och att lägenheten var rökfylld. Men på mina fönster fanns det ingen imma, och inte någon rök i lägenheten heller som tur var.

När jag vaknade och det var dags för att plugga till samhällsprovet var jag fortfarande trött, inget ville gå in och mina ögonlock ville bara trilla ner. Men jag fick som tur var några sidor gjorda ändå innan det var dags att kliva upp ur sängen för att ta på mig lite kläder och bege mig ut och sätta i motorvärmasladden. Ojasn hoppsan! uttaget på bilen hade vist fryst. Men som tur var så var det inte så kallt ute och snön på bilen gick enkelt att få bort från ruterna med mera. 

Efter jag sopat av bilen kilade jag in till mamma och pappa och snodde en matlåda i deras frys. Ibland har man tur med att föräldrarna  bor nära till hands :)

Kilade sedan ner till mig och åt frukost, pluggade lite till och väntade på att duschen skulle bli ledig. Och väntandet tog år och dagar och jag började nästan tvivla på att jag skulle hinna duscha. Så till slut blev jag tvungen att knacka på och be grannen skynda sig. Förstår verkligen inte vad hon sysslar med, hur kan det ta så fruktansvärt lång tid att duscha? Vist kan det vara skönt ibland med en lång dusch, men hon duschar ju nästan i en timme varje dag! Jag hann duscha i alla fall :)

Min mamma var sedan snäll och skjutsade mig till jobbet. Gillar inte att köra min bil nu när det är som den är. Väcker döda brukar jag och Kicki säga när vi far förbi Skönsmons kyrkogård. UFFA!

Appropå spöken! Igår när pappa och favoritkillen Timothy var på snabb besök hos mig, så höll Timothy på att stoja runt som vanligt. Han försvann ut i hallen med ett stohej och blev sedan tyst och kom tillbaka snabbt. Likblek i ansiktet, skräckslagen och med en ynklig röst säger han "Ett spöke" och kommer och vill krypa upp i knä på mig. 

Detta var inte första gången han nämner ordet spöke utan att någon annan nämnt ordet eller sett en bild. På julafton var vi hemma hos min syster då Timothy helt plötsligt bara försvann iväg en stund. Jag hitta honom i min systers och hennes karls sovrum i källaren. Timothy satt i sängen och skrattade och pekar ut i tomma intet och säger "titta pojken" när jag kom in i rummet. 

Så frågan är ju om Timothy kan se spöken och om jag har en i min lägenhet? I så fall verkar den inte gilla barn.

Aja, tillbaka där jag var. Mamma skjutsade ut mig till jobbet, och tlll min glada syn så jobbade Kicki också :) Men trotts det gick dagen trögt och det kändes jobbet med tanken på att jag skulle stänga och tumma och jag ännu inte hade hunnit med hälften av pluggningen till provet i morgon. Men till min sköna lättnad så fick jag sluta en timme tidigare för att hinna em och plugga på det sista :) Har så snälla arbetskamrater!

Så nu har jag tillbringat min kväll från då jag slutade jobba klockan åtta fram till nu, med att plugga och försöka lista ut vad min lärare kommer att ta med på provet.

Erik ringde tidigare i kväll också. Skulle plåta honom i morgon till mitt projektarbete med vi kom överens om att det vore bättre att ta en annan dag så att båda får sovmorgon i morgon :)

Nä, nu börjar sängen kännas väldigt lockande!

Sov gott!

LillMama

Tjingeling!
Oohhh, vad skönt. Kommer troligen att vara ledig alla onsdagar från skolan nu :) Bara mina kära klasskamrater och jag orkar ha dubbelpass i Svenska på fredagar, och att ingen lärares schema ändras. Vore ju kanonbra för mig, så jag kan jobba lite mer :) Som om jag inte har nog med jobb ;)

Hade betygsnack med min lärare idag. Gruvade mig så grymt för att gå dit, då jag fått höra av mina andra klasskamrater att han varit lite klumpig med ordvalen och väldigt hård på betygen. Men det gick kanonbra :D Peppar, peppar ta i trä att jag håller denna linje med betyg i hantverks ämnena :D

Ja nu har vi kikat ut kläder till plåtningen med Mattis ödla, och det blir troligen i studion ute på Alnö som vi kommer att hålla till. Det är grymt kallt där ute, vad jag mins från förra fotograferingen jag var med på.



Till helgen ser det ut att bli jobb, jobb och åter jobb. Kicki vill ha med mig ut, men jag har ingen vidare lust att sitta i kassan bakis! Räcker med att jag haft feber när jag suttit där, fast jag är jäkligt sugen på att gå ut ;)

Trotts att klockan är mycket, så var jag sugen på att ta en dusch innan jag går och lägger mig. Gillar inte att duscha håret på morgonen, då jag allt för ofta svimmar i duschen. Tror det beror på att blodcirkulationen eller vad det nu är, inte kommit igång direkt när man kliver upp, och sedan att gå från en varm dusch till kall hall är ingen höjdare direkt. Aja, varför går jag då inte bara och duschar? Jo för min lilla granne som jag delar hall och dusch med har stått där i en hel evighet nu, och verkar inte vilja komma ut. Så det får nog bli en morgondusch ändå för mig! Suck!

Fick nyss en kommentar på msn om mina "små barn roar sig lätt"-bilder. Bild nr 2 där jag drar ut munjiporna på "Får du in en hel hand i munnen?" Lilla jag var tvungen att prova men upptäckte att jag inte kunde öppna käken så mycket. Går ju inte att sticka in handen som den är, eftersom fingrarna då skulle hamna i halsen på mig. Så jag testade att knyta näven, men lyckades inte.  "Hmm, nä men om jag tänjer käken så går det nog".

LillMama till undsättning. Min bror ringde och behövde skjuts, och vad gör man inte för sina kära familjemedlemmar!

Aja, nu blir det sängen iaf!

Sussilull!


Jag i alla fall på benen.

Har fortfarande inte fått bilderna av Kicki. Ska dit och lämna en skiva till henne så hon kan bränna ut dem åt mig, så ni få se hur skoj vi hade i Vemdalen.

Orkar verkligen inte med människor nu. Hittan och dittan ska skötas si och så, och gör det inte det så är det fult och fel!

Nä, kanske borde ta en stekpanna som Bea pratade om, och bära med mig den så jag kan gömma mig bakom den då jag inte orkar lyssna på folk som babblar på om oväsentliga saker och ting! Våld löser ju inget, så varför skulle jag slå personen?

Nä fy skam för konstiga människor som är desperata eller vet hur de uttrycker sig, men gömmer sig bakom orden och försöker vända på dem då det blir fel. Ja, hur fel får man egentligen uttrycka sig på jobbet?

Ähh, undra vem det nu är som svamlar om oförståeliga händelser, borde nog bara hålla tyst, nicka och se glad ut, så slipper man mothugg.

På fredag har jag i alla fall fått tid på vc och ska dit och ta prover. Dumt att ta ut det värsta i förskott, men det vore himla jobbigt om det är så som både läkaren och jag misstänker. Det är väl bara att ta tjuren i hornen i sådana fall. Men jag är inte döendes vad jag vet iaf :P Så ni som orkar läsa min blogg behöver ju inte vara oroliga :)

Som ni vet så kanske jag nämner mycket, men försöker att inte vara allt för personlig eller hänga ut något eller någon här. Så därför behåller jag vissa saker för mig själv, innan jag vet klar fakta på det hela,

Tjingeling!



Sundsvalls Cheerleaders växer så det knakar!

Tjeniksen!
Idag var första träningen efter juluppehållet med sundsvalls cheerleaders. Träningarna gick kanonbra, och båda grupperna gjorde bra ifrån sig!

Skrev under nyheter på vår hemsida www.laget.se/scl att det fanns lediga platser kvar i grupperna vi har, och vips vad det gjorde susen. Bara idag har tio stycken hört av sig :) Så roligt att se hur Cheerleading blir mer och mer populär i Sundsvall, och sedan även själv vara med att inspirera till det :)

Nu ska jag snart ta och sova, ska försöka komma i säng tidigt idag.

Tjingeling!



Filmkväll med syster

Tjeniksen! Klev upp 7 imorse och började tvätta. Sedan rensade jag förrådet och nu kommer man äntligen in i det igen :P Efter det blev det diskning, rensning av badrumsskåpet m.m. Ja fy vad man samlar på sig saker och ting, men nu ska skiten ut som inte används!

Syster ringde mitt i allt och avbröt min städning med att dra med mig ut till Birsta. Köpte lasyrfärg till mitt bord och nya glödlampor på Ikea. Inte så roliga saker, men inne i Birsta City hittade jag ett riktigt fint underklädsett som också fick följa med hem. Mer saker, huva! Har trotts allt slängt (ska ge bort) en stor sopsäck med kläder nu. Så ett underklädsett bytt emot de är ju helt okej. Har ju så liten garderob i min lägenhet, så jag får inte plats med så mycket. Nästa lägenhet ska jag banne mig ha klädkammare i!!

Till min förtvivlan så sa min kära far att lasyern jag köpt inte går att använda på mitt bord eftersom det redan är behandlat. Men jag ska kika om jag hittar någon färg istället till den. Tycker det ser lite knasigt ut när allt annat i lägenheten är svart och vitt och sedan så är det ett träfärgat bord mitt i allt. Soffan är i och för sig brun, men den gör ju inte att bordet passar in bättre. Nä det det bordet ska bli svart, och det ska även skåpluckorna bli i mitt lilla "kök". Haha, ja jag har svårt för att kalla det för kök när det är så litet. Det är mer ett pentry. Ska lägga upp bilder på lägenheten så fort jag får ordning här. Blir väl lagom tills jag ska flytta ungefär ;)

Efter turen i Birsta åkte jag och syster och handlade lite godis, vindruvor och en Coca-Cola. Åkte sedan vidare och hyrde två riktiga tjejfilmer filmer (Wedding Daze och One last thing). Kan inte påstå att någon av dem var en riktigt bra film. Både jag och syster somnade under "Wedding Daze".

Imorgon ska jag jobba på ICA och även ha möte med de andra tränarna i Sundsvalls Cheerleaders.

Nu blir det sängen!

Sov gott!

FY UFFA

UFFA! Fick för mig att jag skulle rensa avloppet till tvättstället, så jag tog isär rören, och fy fasiken! Vill nog inte veta vad det var för geggpropp som satt fast där. Men nu är den borta och vattnet rinner riktigt! Måste säga att jag tycker att jag var riktigt duktig, för jag passade till och med på att skura toaletten också. vem gör det på en fredagskväll klockan halv ett? Inte många iaf!








Nä nu ska jag borsta tänderna, och sedan blir det sängen. Har bokat tvättstugan imorgon, så då ska jag fortsätta att vara duktig.

Natti Natti!

Nu drar vi igång snart igen!

Tjeniksen!
Började 11.25 idag, men var redan på skolan klockan nio. Ja eller strax efter. Hade bestämt med Julia att vi skulle träfas tidigare för att skriva klar religions rapporten. Tyvärr blev jag lite sen då jag hade problem med näsblod på morgonen. Börja bli less på detta. Ska nog ta och gör en hälsoundersökning och se hur det står till med luften på jobbet.

Hur som helst så skrev vi färdigt rapporten "Den svenska julen och dess traditioner" idag. Väldigt skönt! Höll sedan på att somna under svenska lektionen, och jag tror läraren la märket till mig undertiden vi tittade på film, då hon efter frågade "Var det någon som somnade" och kollade på mig.

Sedan skulle vi ha religion, men vår lärare hade tydligen tagit semester. Så jag och Julia stannade kvar ett tag för att finslipa på rapporten och sedan blev det genast hemgång. Syster ringde och bjö mig på mat, så då åkte jag ut till henne en stund. Sedan åkte jag och skulle kolla på let´s dance, men trötta jag somnade i soffan.

Trodde jag hade fått fel på datorn förut. Itunes gick att spela, men man kunde inte öppna fönstret. Visade sig att när jag var i mitt tröttaste skepnad under let´s dance, så hade jag dragit ner rutan under dockan på datorn. 

Lagom till att let´s dance var slut, vaknade jag pigg och glad igen, och började lägga ny koreografi till de nya cheerleaderlåtarna. På tisdag drar träningarna igång igen, och då kommer det bli hårdträning med gymnastik, lyft och jumps.


Några bilder från julavslutningen:



Tjingeling!

Jag tål inte, kan inte äta banta!

Tjeniksen!
Måste bara säga att, fy vad mycket skit man samlar på sig under åren. Har rensat lite i mitt förråd idag, och jag lyckades slänga två stora kartonger och en stor säck med kläder. Lär nog bli mer när jag tar mig längre in i förrådet, men nu orkar jag inte hålla på och jäklas där ute mer.

Hittade ett häfte som det stod "minnen från Essviks dagis" på. Bläddrade igenom det och hittade en text där en fröken skrivit "Detta hade vi roligt åt! Frida lekte i dockvrån en dag och hittade en rosa klänning som skulle knäppas framtill, men Frida ville hellre att den skulle knäppas bak. Hon gick in till Gun i köket för att få hjälp. Klänningen stramade lite över magen, så Gun skojade med Frida och sa: Jag tror du behöver banta Frida. Frida tittade bestämt på Gun och sa: Nä, jag tål inte, kan inte äta banta." Haha, ja så kan det vara när man är liten och är allergisk emot mycket. Trodde antagligen att det var en maträtt då det var vår mattant som sa det.

Nu ska jag ta och fortsätta att göra lite nytta. Ska sätta mig ner och skriva en religionsuppgift.

Tjingeling!

måndag/tisdag

Inte blev det någon tvättstuga för min del igår. Nog bokade jag den, men jag råkade vist somna om efter att väckarklockan hade ringt. Vid nio knackade min granne på och frågade om hon fick ta min tvätt tid, och snäll som man är så lovar man bort den :) Inte heller blev det någon pluggning igår, utan jag sov så länge jag kunde, klev upp gjorde mig klar, fick en massa kartonger inburen i lägenheten (mamma och pappa håller på att rensa ut sitt förråd, där dom har tänkt att göra relaxavdelning och tydligen hade jag en massa kartonger där. 

Efter det bar det ivag till jobbet. Måste säga att det är grymt jobbigt då rutan på bilen både fryser på insidan och utsidan. Som tur var ringde min snälla pappa och påminde mig om att sätta i motorvärmarsladden så det skulle gå lite enklare.

På jobbet var det kallt , 16 grader i kassan, och inte hade jag mycket kläder på mig. Värsta var det för händerna! När det blev lugnt i butiken gick jag för att plocka kemvaror, och där var det ännu kallare. Nä Fy, hoppas de har ordnat med värmen tills nästa gång jag ska dit. Jag som är så frusen av mig!

Efter jobbet åkte jag hem, åt mat (kyckling, pressad potatis och sås). Efter det blev det en film (På smällen). En riktigt bra film må jag säga. Hade den tidigare, men jag kunde inte låta bli att se den igen :)

När filmen var slut, satt jag mig och surrade lite med mamma och pappas grannar. Vid tolv skjutsade jag ner dem till casinot, och en timme senare hämtade jag dem för att skjutsa hem dem och se hockey.




Har varit riktigt duktig idag och pluggat på ordentligt. Mycket kursredovisningar m.m under denna vecka. Ska bli så skönt när skolan är slut, det är trotts allt inte lång tid kvar fram till studenten nu. Men vad händer sedan?

Jo, jag har tänkt jobba röven av mig under sommaren, till hösten åker jag utomlands, och sedan när jag är hemma igen så ska jag gå en make up kurs.

Fortsättning följer!



Snabb uppdatering

Tjeniksen!
Lite dålig på att uppdatera nu för tiden, men jag ska försöka bättra mig så som alla andra skriver. Hmm, nä jag tror inte det kommer att bli av. Kommer antagligen att fortsätta i samma takt och skriva långa inlägg lite då och då, och uppdatera med bilder osv.

Juldagen kändes helt kanon fram tills vissa ting inträffade. Men med världens snällaste vän, så ordnar sig allt! Så ännu än gång, jag har spyfobi, så snälla spy gör man på toaletten och inte framför eller bakom mig! Bortsett från denna lilla tråkiga händelse hade vi en helt okej kväll. Bilder kommer snart, så fort jag fått dem.



Mellandagarna gick fort, var på stan, jobbade och åter jobbade. Hann med att hälsa på min mormor, och i sista stund sy en nyårsklänning. Kommer bilder från nyår senare, som ni får se på hur resultatet blev. Svar ja, jag hade på mig klänningen jag hade sytt själv. Kändes lite riskabelt men men.

Nyår firades i Vemdalen, och 12 slaget firades med.. Ja jag har inte så mycket att säga om det, men det borde någon annan ha! Ärlighet och att man håller det man säger, ett litet tips men det verkar visa sträva efter att hålla sig borta från så mycket som möjligt. Jaja, det finns människor till allt har jag märkt.



Igår när jag kom hem ringde jag Linda och hörde om hon ville se på film med mig. Ännu en gång en dålig thriller, vad gör vi för fel? Nä, men förra var helt okej faktiskt. och ingen har hit tills varit värre än den Kicki valde! ;)

Halv tre åkte vi och hämtade Erik, och jag tappade nästan hakan när han sa att han var nykter. Mer förvånad blev jag när han sa att han skulle bli pappa. Fast det var bara ett skämt. LOL, du är så rolig Erik! 

Sedan skjutsade vi hem Linda, åkte hem och surrade lite medan jag bäddade soffan till Erik. Ja, jag har världens underbaraste bäddsoffa, men inatt var min säng så efterlängtad så den skulle ingen annan än jag få sova i.



Klockan åtta i morse klev jag upp och väckte Erik, gjorde varma mackor åt honom, och sedan blev det sängen igen efter att han gått till jobbet. Sov otroligt länge idag, och huva vad skönt det var! Sedan blev det lite pluggning, som jag kommer att få tillbringa morgondagen till, innan jag ska iväg och jobba. Har även bokat tvättstugan så imorgon kommer jag vara väldigt duktig flicka.

Städade lite, hjälpte mamma att handla, lagade mat och sedan åkte jag och hämtade Erik på jobbet. Vilken snäll vän jag är som gör frukost på säng, bju på middag och lät han sova här för att han skulle få lite sovmorgon. Men vad han man inte vänner till för :)

Nu sitter jag och väntar på att Kicki ska sluta se på film, så att hon har tid att surra lite med mig och skicka bilderna. Få se hur länge jag orkar väntar, sängen känns väldigt lockande nu.

Tjingeling!


Besökstoppen
RSS 2.0