PAUL

Tycker dessa skor är så sjukt snygga!! Finns i färgerna svart, blått, rött och brun. Det är även snören på dem, som skon på bilden saknar. Önska man hade en egen liten knodd som kunde bära dem nu:) 
 



Finns i storlekarna 21-27

www.vincentshoestore.com


5 dagar kvar!

Godmorgon! Tillbaka till verkligheten efter en weekend i Norrland. Tusen tack allesammans som förgyllde denna helg!

På lördagen var jag, Milla, Lina, Ida och Sofie på trav för första gången. Det var en ny upplevelse och det blev en hel del skratt åt vår okunnighet. Men vi lyckades i varje fall pricka in två rätt. Inte illa pinkat av fem nybörjare. Dock ingen utdelning, men det var roligt ändå.

Efter travet gick vi hem till Sofie och åt tacos. Vi han precis äta upp då ett åskoväder drog över. FYYY vad det blixtrade och dundrade på samma gång. Och inte gjorde det saken bättre att vi var på femte våningen i ett höghus!! Men som tur var så överlevde vi :)

Senare på kvällen träffade jag kicke, och oj vad vi hade mycket att prata om! Trevligt att träffa dig igen vännen, det måste vi göra om snart igen! Lika så med er Milla, Lina,Ida och Sofie!!

Men nu är vi hemma igen, och dags för jobb på Norrlandsgatan. Åhh längtar tills jag kommer dit.Vi fick troligtvis in höst och vinterskor i fredags när jag var ledig :)

Om fem dagar åker vi till Spanien. Ska bli så skönt att få komma bort till solen!!!

Hoppas alla ha en bra dag!!

Kram Kram

Gokväll

Gokväll! Sitter hemma hos mamma och pappa och väntar på att Hanna ska komma hit :)

Idag har jag och Lill Myran varit på stan och kollat på alla drakar. Var en sväng in på Lekplaneten och hittade en rolig vattenleksak, som moster/faster köpte var sin till småtrollen. Så nu kommer Mormor/farmor inte få en lugn stund på solstolen ;)

Efter svängen till stan gick vi hem till mamma och pappa en stund innan vi åkte ut till Essvik för att laga mat. I bilen så säger jag "Du är allt en liten smula" till Teomina. Då får jag till svar "Det kan du vara själv!!!". Haha, hon är ju för söt.

Nu kom hanna :) Tjingeling!!!!


R.I.P

Vila i frid Tina Westin


Helgen

Godmorgon!

I fredags efter jobbet var jag en sväng i gallerian för att se om jag kunde hitta någon till present till brors tjej. Efter det mötte jag upp Älsklingen och Åberg på olearys för lite mat. Efter vi ätit upp och suttit och surrat ett tag, så lämnade jag grabbarna för att gå hem och sova. Var så otroligt trött och skulle upp och jobba på NK dan efter.

Lördagen spenderades som sagt på NK. Märktes att det var helg innan löning. Mycket folk, men många som enbart skulle prova ut storlekar för att senare komma tillbaka igen. Efter jobbet åkte jag hem och hade lördagsmys med grabbarna. Mina två blå orkade dock inte hålla sig öppna särskilt länge.. Så jag svek även där. Men så kan det var
efter 6 dagars jobb i sträck.

Igår tog jag och Älsklingen en sväng runt sthlm för att kolla in gräset på andra sidan. Och jag måste nog säga att det var inte nå grönare. Där emot hitta vi ett fint ställe fullt av radhus och hus, som vi kanske i framtiden vill flytta till :)

Ja.. Det var helgen det. Nu ska jag jobba måndag-onsdag och sedan bär det av till Sundsvall :) Ska bli kul att trätta familjen och vännerna igen. På torsdag och fredag har jag bokat lillmyran som ska få vara med moster :) MYYYSSS!!

Hoppas ni alla får en bra dag, trots det dystra regniga vädret ute. Nu är det höst, eller hur??

Stor leverans

Hallå!

Gårdagens möte var bra, eller jag vet inte riktigt vad jag ska säga om det... Mycket nytt att smälta.

Efter mötet tog jag och Anja en sväng på stan och handlade lite födelsedagspresenter till brors tjej :) Sedan gick vi på Jennsens och åt. Mummms!

Vid två tiden åkte jag till Nacka för att jobba i vår butik där. Phuu, dom hade fått leverans på fyra pallar, och det mesta var LORENZ stövlar. Jag hann med att packa upp och pricka av 311 par, och då var jag nog knappt halvägs igenom leveransen.

Idag när jag kom till min butik som jag brukar jobba i så hade jag som jag trodde, också fått en massa stövlar med leverans. Har hittils under dagen packat upp en massa fina tofflor, mellan expediering av alla kunder som vill handla på rean :) Vi fick i varje fall bara två pallat, men med vårt lilla lager så fuller det upp mycket. Och mer kommer det till veckan. Men det är roligt med nya modeller! Det kommer komma mycket fint i höst och vinter kan jag lova :)




www.vincentshoestore.com


Morgonmöte

Godmorgon! Idag blev det till att kliva upp tidigt. Ska iväg på morgonmöte på kontoret idag. Ska bli kul att träffa alla och få ett ansikte på dom man annars enbart har pratat med över telefon. Är ledig efter det, så får se vad som hittas på.

Idag är det knallblå himmel och strålande sol, så det ser ut att bli en bra dag!

Hoppas ni alla får en underbar dag!

MINI TEDDY


Hur söta är inte dessa??!!


Fick in dem för någon vecka sedan, och har ställt ut dem i butiken nu. Finns i storlekarna 16/17-20/21 och Kostar 279 kr.

www.vincentshoestore.com


Busig liten myra

Gokväll!

Nu har det blivit mycket jobb på sista tiden. Men jag klagar verkligen inte!! Tycker det är superkul :) Hoppade in och jobbade extra i lördags på NK. Fick även springa över dit efter passet på Norrlandsgatan idag, för att byta av en kollega och stänga butiken :) Ska även jobba denna helg, så det blir ingen Sundsvall till helgen.

Ev. så åker jag med Krille till Sundsvall nästa helg. Längtar hem till familjen! Prata med syster min igår på telefon, och lillmyran stod bredvid henne och skrek "JAG VILL ÅKA TILL MOSTER NU!!!". Hon är ju för söt!!

Mamma min berätta att lillmyran hade varit och hälsat på dem, och hoppat upp på deras släpvagn och hoppat på den som om det vore en studsmatta. Då hade mamma ropat "Men Teomina, vem har lovat dig att hoppa där??!" Och Lillmyran hade svarat "Det har jag gjort!". Haha, kaxiga lilla unge, men man kan ju inget annat en le :)


Nu ropar min kudde på mig, dags att slå igen dom två blå.

Imorgon blir det jobb igen, JIPPI!!

Natti Natti!

MYS

Goddagens!

Är super lycklig!! Måste bara få säga det :) Jag längtar, längtar längtar!! Nu får tiden gärna börja gå lite fortare. Fast om tre veckor får den stanna till lite, då vi är i Spanien med familjen och myser :)

Bara jag som tycker att hösten står på glänt, eller rättare sagt redan är här? Känns lite trist men samtidigt lite mysigt. Jag längtar faktiskt lite tills det börja bli mörkare ute så man får tända ljus på kvällarna och myyyyysa :)

Kram kram

Febersnuva

Hejsan!
Skulle ha jobbat min sjunde dag på raken igår, men vaknade dock med världens halsont i onsdags som sedan gick över till en dunderförkyldning och feber... Så igår hade jag inget annat val än att stanna hemma i sängen. Men jag får föröka se det från den ljusa sidan.. Jag är iaf kvinna och inte man, så jag överlevde!! Få hoppas jag inte smittat älsklingen bara!! Han har varit så otroligt snäll och söt mot mig. Lagat mat, handlat mat med mera. Underbar han är!!

Imorgon ska jag jobba på NK, så jag får hoppas att det ger med sig, och att jag är piggare då. Har iaf ingen feber nu, och hoppas verkligen på att den inte kommer tillbaka!! Någon som har bra tips på hur man blir av med en förkylning? Vet att det är bra att dricka mycket vatten, äta c-vitaminet, skölja näsan med saltlösning och självklart vila.


bild lånad från google.se

Tallin

Goddagens!

Förrförra veckan från torsdag till söndag åkte jag och hjärtat iväg på en mysig weekend tillsammans. Jag hade ingen aning om vart vi skulle eller vad vi skulle göra. Bara att han och jag skulle göra något tillsammans och att jag inte fick jobba under dessa dagar. Det hela visade sig vara en weekend till Tallin med båt och spa-hotell. Vi hade det hur mysigt som hellst!

Jag på båten på vid middagsbuffén på väg till Tallin
Älsklingen på hotellrummet i Tallin
Jag på hotellrummet i Tallin. Måste säga att dom har en aning udda stil på inredning. Men det var fräscht och lite coolt ändå :)
En macka jag åt till lunch.
Jätte god efterrätt :)
Poolen. (bild lånad från google.se)
Hotellet från utsidan. (bild lånad från google.se)
Utsikten från våran hytt på väg hem till Stockholm.
En fruktkorg stod och välkomnade oss in i hytten, samt att en skyllt på den fyllda minibaren med att all dryck ingick :)

Jag rekommenderar varmt en kryssning till Tallin som en avkopplande liten semester.

NK

Godmorgon! Idag blir det jobb på NK och efter det ska jag träffa Desirée som också brukar jobba där. Få se vad vi hittar på för kul.

Hjärtat är i ö-vik och hälsar på lite vänner. Jag har jobbat hela helgen, så jag kunde tyvärr inte följa med. Men det kommer fler tillfällen :)

Bjuder på en bild på mig från e fotografering med Ehlin Brywe.


Storstädning, strålande sol & ledighet

Goddagens!

Måndag och tisdag blev det jobb på NK, och igår och idag har jag varit ledig. Har passat på att storstäda lägenheten. Igår rensade jag och älsklingen våra garderober. Så nu är det fint och städat i dem :) Känns så skönt efter man gjort det! Dels så hittar man kläder man glömt bort att man hade, också känns det nyttigt på något vis :)

Nu ska jag ta mig en välförtjänt paus och sätta mig på balkongen och sola. Strålande sol och jag är ledig, kan det bli bättre?

Stockholmaren

Godkväll!

Insåg imorse att igår var det ett år sedan jag flyttade ner till Stockholm. Jag tycker det var igår, men ändå när jag tänker tillbaka så har jag hunnit med mycket på ett år :) Tycker tiden rusar iväg nu förtiden. Vi har snart bott i nya lägenheten i ett halvår och DET känns verkligen som om det var igår vi flyttade in....... Men ändå inte. Ni förstår nog vad jag menar. Tiden går fort när man har roligt ;) Men jag ska erkänna att det var tufft i början att bara släppa allt och flytta! Speciellt att flytta ifrån familj och vänner. Men det finns ju något som heter "hälsa på" :)

Vi ses snart igen!

By Timothy & Teomina

Här kommer bilden jag lovade er för ett tag sedan :)



Denna tavla hjälpte jag småtrollen att göra till pappa i födelsedagspresent. Visst blev den snygg? :)


Tillbaka till verkligheten

Tillbaka till verkligheten efter en underbar weekend med älsklingen. Uppdatering och lite bilder kommer innom kort om vad vi haft för oss :)

Besökstoppen
RSS 2.0