Photo By © Beathrice Wikslund

Tjeniksen, Har inte haft tillräckligt med inspiration till att skiva här, så idag tänkte jag bjuda på lite bilder på mig som är fotade av Beathrice Wikslund
© Beathrice Wikslund

Hej Julia

Hejsan Julia, Är väl inte många mer än du som fortfarande besöker min blogg kan jag tänka mig. Jag har varit riktigt dålig på detta nu. Fy skäms, men jag har faktisk anledning till det. Just nu jobbar jag sju dagar i veckan. På tre veckor har jag haft ledig en dag. Och ni kan ju gissa vad jag gjorde på den, jo städade lägenheten. Så jag kan ju fråga mig själv "när ska jag få vara ledig på riktigt och bara vara jag och slappa?". Det får nog helt enkelt bil i ett helt annat liv!   Uppvisningen på Drakfestivalen gick galant. Dröjde inte länge innan företag började ringa för att boka in oss (Sundsvalls Cheerleaders) till fler uppvisningar :)

Jag har jobbat med ett nytt jobb nu under några veckor. Har fotat för tidningen "innebandy" som Granlo BK Sundsvall ska ge ut. Äntligen är det över. Inte för att jag tyckte det var tråkigt, men det var så stressig att hinna med ICA, Sundsvalls Cheerleaders, kontaktpersons jobbet, mitt eget företag som är under upp startning och nu även ett till säljarjobb som jag börjat med plus detta fotojobb. Det är mycket nu, men det är kul :)

Idag har jag varit på sjukhuset nästan hela långa dagen. Har tagit prover för njurarna, så nu får vi hoppas på att läkarna finner vad det är frågan om.

Efter läkarbesöket åkte jag hem, och sedan dröjde det inte länge innan syster ringde och frågade om jag kunde vara barnvakt åt Teomina. Självklart att jag kunde det!
Vi övade lite på high five, som hon börjar bli duktig på :)

Efter det bar det av till träningen. Nu är det inte så lång tid kvar till matchstart, och nervositeten börjar att stiga lite i gruppen. Men jag gissar på att det kommer gå kanonbra! Kattis körde introträning idag med oss, och det kommer vi köra hårt med nu under de sista träningarna.

Nu blir det sängen, och imorgon blir det åter jobb på ICA.

Besökstoppen
RSS 2.0