Chinese cultural sales training

Hejsan!

Igår öppnade jag på NK och lite senare på dagen blev jag avbytt för att gå på "Chinese cultural sales training". Det var en mycket intressant och lärorik kurs som jag kommer ha bra nytta av :)

Visste ni tex att det betyder otur att räcka fram en sak med en hand till en person från Kina? Eller att siffran 4 är ett otursnummer? Det och mycket med fick vi lära oss, samt hur man bemöter och hanterar kinesiska kunder :)

Idag har jag lååång sovmorgon. Börjar inte förrän 14:30 i Solna. Så nu på förmiddagen ha jag passat på städat här hemma. Svårt att hinna med och hålla undan när man jobbar så mycket. De senaste veckorna har det blivit sex dagar i veckan. Men det är roligt, och ger bra med pengar :)

Dags för jobb igen :)

Dags för jobb igen, och idag blir det NK :) Söndagar är så sköna att jobba. Kort dag, 100%ob och mycket kunder så tiden går fort :) Dessutom så börjar man senare, så man får ändå sovmorgon:)

Tjingeling!!

Fredag & Lördag

Gokväll!

Det var mer än fullt upp igår på jobbet kan jag lova. Det hade blivit något fel vid shemaläggningen då dom annars brukar vara tre personer i Solnabutiken, och jag blev ensamen... och heller kunde ingen komma och hjälpa mig.

Jag var där tidigare än vad jag skulle vara, och det stod redan folk och köade för att få komma in i butiken. Jag gick in och låste om mig för att i lugn och ro göra alla morgonsysslor, men tyckte så synd om dem efter ett tag och valde att öppna butiken fem minuter tidigare än vad den skulle ha öppnats. Där efter så blev det ingen lugn stund kan jag lova. Det strömmade in folk i butiken och skor såldes på löpande band. Hade inte tid att varken äta lunch eller gå på toaletten under hela dagen. När det sedan var dags för stängning så kan jag berätta att ett flertal hyllor var helt tomma :) Med andra ord, jag var nöjd med dagens arbete :)

Efter stängningen skyndade jag mig hem för att äta. Lunchlådan blev till middag, då jag inte hade någon större lust med att ställa mig vid spisen. Men det gick bra det med, och gott var det :)

Sedan blev det soffmys, tända ljus, lite gotta och två filmer innan mina två blå slog igen.

Idag har jag hjälpt grannen med hår och smink inför ett bröllop dom skulle på :) Jag blev medbjuden jag också, men det känns så dumt då jag inte känner brudparet så jag tackade nej. Tydligen kommer dom hålla på i flera dagar, så om jag har ändrat mig tills imorgon så fick jag följa med då istället :) Så söta dom är :)

(bild lånad från Ayam Nalin Hemrin Daoud)
Så här fina var brudparet på de bröllopet jag var på :) Jag ska lägga upp bilderna från min kamera så snart jag har fått tillbaka minneskortet från älsklingen :)

JOBB JOBB JOBB JOBB JOBB JOBB

Godmorgon!

Detta blir min sjätte dag på rad som jag jobbar. Jag har tagit på mig extrapass, så jag ska inte klaga :) Bra med extrapengar.

Idag blir det jobb i Solna Centrum. Har aldrig jobbat i den butiken tidigare, så det ska bli kul :) Dit har vi skickat alla våra vår och sommarskor som vi rea ut, så jag hoppas på att jag får fullt upp med att göra idag :)

Nu måste jag skynda mig att göra mig klar.

Ha en bra dag allesammans!

Ny soffa

Hej hej!

Igår efter jobbet kom hjärtat och hämtade mig vid tunnelbanan. Sedan åkte vi till barkaby för att kolla på en soffa hos möbelmästarna som jag sett ut i Metro. Vi hann bara komma in, provsitta soffan en snabbis och vips så hade jag ett kvitto i handen :)


Om tre veckor får vi hem den :)


Bröllopet

Goddagens!

Bröllopet i lördags var jättefint, och en otrolig upplevelse må jag säga. Var nog inte ensammen om att ha tårögda ögon när brudparet gjorde entre. Dom var så otroligt fina tillsammans:)

Först när vi kom dit hälsade vi på alla Sabbes systrar som stod och välkommnade oss i dörren. Sedan blev i bordsplacerade och serverad förrät. Den bestod av bröd och en massa röror som man skulle doppa brödet i. Efter förräten gjorde brudparet entre. Alla samlades vid dansgolvet och gjorde upp en gång där paret gick igenom. Vi testade på syriansk dans som också var något av en upplevelse. Kanske hade gått en aning bättre om jag hade stått bredvid någon som gick när alla stod stilla och stod still när alla gick. Nämner inga namn :PHär provar vi på syriansk dans :)


Efter dansen gick vi till bords och blev serverad en varmrätt som bestod av ris och kyckling och en jättegod svampsås, samt en stor sallad.

Allt var så fint. Dekorationen i lokalen, allas kläder och självklart brudparet!

Vid nio tiden var det några som stod på tå om att få åka, och jag började må lite halvdåligt så jag körde hem hela gänget. Väl hemma svidade alla om till krogkläder utom jag som svidade om till sängläge.

Trotts att jag började må dåligt så hade jag en jätte trevlig kväll, som jag aldrig kommer att glömma!! :)


Bröllop

Goddagens!

På lördag har jag och hjärtat varit ett par i 1,5 år och det kommer vi fira med bröllop :) Nu är det dock inte vi som ska gifta oss, utan vår vän Sabbe :) Längtar!! Har aldrig varit på ett syrianskt bröllop tidigare, så det ska bli spännande. Självklart följer kameran med, och om ni har tur så publicerar jag bilder här där efter om brudparet tillåter:)


Tillbaka till verkligheten

Hej Hej!

Nu är vi åter tillbaka till verkligheten. I Lördags natt landade vi, och det var riktigt skönt att få sova i sin egen säng igen må jag säga :)

Idag är det fösta arbetsdagen efter semestern. Det gick förvånansvärt bra att kliva upp imorse må jag säga. I och för sig så har vi klivit upp ganska tidigt varje dag i Spanien också. Nu ska jag äta frukost och lite senare bär det av mot jobbet :)

Ha en trevlig dag allesammans!

En dag på stranden


Direkt från Spanien

Här har vi det bra!!!Timpan och jag busar i poolen. Mardassen är en häst som vi galloperar på :)


FREDAG

Godmorgon!

Bara jag som tycker denna vecka har sprungit iväg? Ikväll hoppas jag tiden börjar sakta ner lite, för imorgon åker vi som sagt till Spanien i en vecka :) Sedan när vi kommer hem igen så får den gärna fortsätta springa :) Kommer bli så roligt och mysigt till våren. LÄÄÄÄNGTAR!!!

Nu är det en dags jobb som återstår att göras. Dock måste jag hem och pack det sista där efter. Blev så trött igår att jag inte orkade göra klart. Men jag jobbade sent igår också. Sprang över till NK efter stängning för att stänga där med.

Haha, läste igår vad man bland annat inte fick ta med sig i handbagage på planet. Du får inte ta med en åra, hockeyklubba, fiskespö, yxa, biljardkö ... Haha, vem ta med sig det som handbagage????

Nu ska jag skynda mig att göra mig klar, och åka till jobbet.

Ha en bra dag allesammans!!

Resfeber? :)

Var det resfeberern som slog till igår på förmiddagen tro? Blev så illamående på jobbet så att det kändes som om jag skulle spy när som hellst. Jag med min spyfobi blev så stressad att jag blev alldeles skakis. Stackars kunder som kom in och blev expidierar av en vitare Frida en vanligt. Som tur var blev det bättre av lite vatten :)

Nu är det bara två dagar kvar tills vi åker till Spanien :) Ska bli så skönt och mysigt. Vi åker hela familjen:) Jag, älsklingen, syrran med familj och bror med familj åker ner på lördag. Mamma och pappa är där redan sedan en vecka tillbaka. LÄÄÄNGTAR!!Nu ska jag ta och packa resväskan :)


Open Trot

Bjuder på lite bilder som jag lånat av Milla från dagen/kvällen med tjejerna i Sundsvall.


På Open Trot för första gången :)


Kollar in hästarna och ägarna i programbladet.


Ida & Sofie :9


MUMMS!! Jag & Lina :)


Tacos på G :)


Jag & Lina :)


Händerna på knäna, stjärten på stolen varsogod och VRÄÄÄK!!


Cheescake som Ida bakat :) Mumms, den var god!


Lina öppnar paket :)


Ruggigt åskoväder!


Vi myste till med lite levande ljus :)


Lina lättar upp stämningen efter åskovädert :)


Ida & Milla lika så :)


Vad du kan Milla!


Besökstoppen
RSS 2.0