Sommar och sol

25 grader i skuggan, strålande sol, solbränd hud, barn som leker på innergården, kallt glas vatten i min hand. Kan det bli bättre en ledig söndag i maj?Elias Dop
Dop

På lördag ska jag och älsklingen på dop. Det är Beas och Connys lilla Elias som ska döpas. Har dock lite ångest över vad jag ska köpa i present till honom. Har massor på lur, men kan inte besluta mig för vad. Men det blir nog bra till slut :)

När min LillMyran döptes så fick hon ett "best friends" halsband som delades med mig, samt ett presentkort på lekplaneten. Jag fick äran att bli hennes gudmor, så vad passade då inte bättre än detta halsband och ett presentkort på en leksaksaffär:)

Nu är det en tuff liten kille som ska döpas, och jag skulle gärna vilja dela med mig av mina Idéer. Jag vet att Bea brukar titta in här lite då och då, så dom håller jag för mig själv tills efter dopet. Vill inte förstöra överraskningen, även om det är Elias presenten är till.

 


LillMyrans dop.


Kungen

Timothys morfar försöker förklara att nu är det Texas som är lillprinsen, och Timothy som är den stora prinsen. Han hinner halväg då Timothy 5 år avbryter och säger "jag vet, för nu är jag kungen!"

Diggidiggidiggidingdingding, här glider kingen in.....

Bild lånad från min bror.

 


Längtar efter myran!

Åh vad jag saknar min myra. Drömde om henne inatt, att hon skulle komma ner och hälsa på mig och att jag skulle få rå om henne i några dagar:)

Här är en bild då myran håller på att fixa frukost till mig:)


Världens godaste hamburgare

Det här är verkligen världens godaste hamburgare som älsklingen brukar bjuda på ibland!

Hemma knådade hamburgare och ett salladsblad istället för bröd. Gurkstavar istället för strippa. Så mycket godare, så mycket nyttigare!

 


Besökstoppen
RSS 2.0