Mulle meck lekpark

Idag har jag, syster, Myran och Texas varit på Mulle Mecks lekpark i Solna. Jätte mysig lekpark som är uppbyggd i Mulle Meck stuk med flygplan, båt, bilar, små söta hus och mycket mer. Fanns även ett bibliotek där barnen kunde låna böcker och läsa i lekparken, men den var tyvärr stängd. Myran ville inte åka hem när vi skulle gå:)


Dubbelregnbåge


När knoppar brister

Nu har en knopp slagit ut på min paprikaplanta. Sedan är det sjutton knoppar till som väntar på att få börja blomma. Det verkar ploppa upp nya varje dag. Nu väntar jag med spänning om jag ska lyckas få några paprikor på den.


Solen tittar fram

Lagom tills jag börja jobba titta solen fram. Vilket flyt jag har med vädret.... Eller inte! Fast idag är det fredag den 13:e, så man ska väl inte begära så mycket. Hinner iaf njuta en stund i solen innan bussen kommer :)


Oväder

Fy vilket oväder! Haglar, regnar, blixtrar och åskar (smäller) samtidigt. UFF å FY!


Knoppar

Min paprikaplanta som jag planterade sent i våras har nu 15 knoppar. Undra om jag kommer lyckas få några paprikor på den?


Liverpool

I september ska jag och hjärtat åka till Liverpool och se Liverpool-Manchester. Och se så fin tröja jag fick hem i brevlådan idag:)


Vilken underbar weekend!

Vilken underbar lång helg med dom bästa! Massa mys och idag avslutade vi med en dag på Grönan. Sitter nu på t-banan på väg hem. Här är en bild på Myran och en sundsvallsdrake sedan vi var på Birsta med bästa Bea och Elias i helgen.


Morgonmys

Jag, myran & Texas hade morgonmys imorse:)


Besökstoppen
RSS 2.0