Bröllopsdag

Har inte blivit så mycket till midsommarfirande idag för vår del. Vädret har inte varit det roligaste, kallt burr! 
 
Har grejat på lite här hemma, busat massor och haft besök av Jonny och lille Jonathan. Frank och Jonathan har härjat och lekt massor. När det var dags att sova, hann Frank knappt lägga huvudet på kudden innan han somnade.
 
Imorgon ska vi till Skärså och fira mina föräldrar som har 30-års bröllopsdag på söndag. Lääängtar, ska bli så mysigt och roligt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sopbubblor & vattenlek

Det här var super skoj, tycker Frank!
 
 

Härligt!

Åh, vilken härlig sovmorgon Franken bjöd på! Somnade kl 20 igår och Kl 9 imorse hörde jag hur han började spela musik och skratta från sitt rum. 9.30 ropa han å ville upp. - underbart, mamma tackar!
 
 
Tidigare i veckan följde vi med pappa Kristian till huvudstaden, då han skulle jobba. Jag och Frank roade oss med promenader, lite shopping, hälsade på gamla kollegorna och träffade lite vänner. 
 
I fredags, på vägen hem stannade vi till vid furuvik för lite mat, karusellåkning samt klappa och titta på djuren. - underbar dag!
 
 
Igår blev det mycket gjort här hemma. En riktigt nyttodag! Flyttade två bärbuskar och rabarber till min trädgårdshörna, tog bort två körsbärsträd som grannen fick, byggde "staket" till hallonbuskarna, mätt ut solterass, planat till gamla jordgubbslandet, klippt gräset, trimmat skänten, dammsög och städade inne. Ja, det blev massor gjort. Säkert glömt något!
 
 

Myskille

Man vet att man har en liten myskille då sonen kryper upp och lägger sig i lådan när man öppnar garderoben. <3
 
 

Utomhusbus

Åh, vilket underbart väder! Dagar som denna är jag extra glad över att vi bor i hus och har en egen tomt att gå ut och leka på. - Underbart!
 

 
Frank älskar att gräva, gunga, cykla och åka rutchkana:)

Besökstoppen
RSS 2.0