Kungen

Ikväll ska jag och älsklingen få rå om kungen:) Timpan kommer på finbesök och stannar tills imorgon. Mys mys!


Han friade

Igår när vi landade efter en underbar weekend i Liverpool hör jag Kristian ringa min pappa och fråga om lov, kort där efter faller han på knä och fråga om jag vill gifta mig med honom..... "JAAAAAA!".

 
En sådan underbar karl jag har! Jag älskar dig av hela mitt hjärta! Du gör mig till världens lyckligaste tjej!

Hem Ljuva Hem - Bytt Adress

I våras började jag och Hjärtat känna oss färdiga med storstan. Vi bestämde oss för att provsälja lägenheten och börja söka oss hem till Norrland igen. Allt gick bra och lägenheten blev inte bara provsåld, utan SÅLD!

I början på Augusti efter att jag jobbat min sista dag på Vincent, tog jag tåget upp till Norrland för att hämta nycklarna till vår nya lägenhet i Sundsvall. Kristian blev kvar i Stockholm ett litet tag tills det stora flyttlasset kom med alla våra möbler och grejor.

Lagom tid efter överlåtelse av vår lägenhet i storstan åkte jag och hjärtat till Spanien för att njuta av våra första semesterdagar detta år. UNDERBART 28-30 grader i skuggan, strålande sol, fint hotell, trevlig personal, lagom svalkande pool. Några dagar senare fick vi sällskap av mina föräldrar och efter en vecka även av mina syskon och syskonbarn då vi åkte vidare till huset i Quesada.Nu har vi varit hemma i lite mer än en vecka och saker och ting börjar komma på sin plats i vår nya etagelägenhet.
Men många frågar sig varför vi flytta hem och hur vi kunde lämna Stockholm med dess möjligheter och utbud. Svaret på detta är helt enkelt hemlängtan efter familj, vänner och småstadskänslan. Stockholm är stort, men vart man än vänder sig så finns där en till likadan butik/restaurang och många av dem finns faktiskt här i Sundsvall också. Kanske inte lika glamoröst, lika många och i lika stort utbud. Men här finns faktiskt mycket, fast komprimerat i en liten förpackning. En lagom dos helt enkelt.  Det är roligt hos moster!

Hittade en låda i förrådet med Barbies från när jag var liten. Myran som längtade hem till sin mamma blev super lycklig! "det är roligt hemma hos moster!".


Soliga hälsningar

Från Spanien!

 
Här har vi det skönt! 28 grader i skuggan och massor av vattenlek i poolen.

Besökstoppen
RSS 2.0