Dåligt väder när jag är ledig...

Har blivit ännu sämre på detta nu. Har haft mycket för mig. Jobbat långa dagar, varit ute och flängt och pratat alldeles för mycket i telefon. Har dessutom börjat fått ett sug för att motionera på allvar nu när vi har träningsuppehåll på dansen. Har blivit ett och annat varv runt Sidsjön, men nu de senaste dagarna har jag jobbat så sent, och inte lyckats fått med mig någon runt. Vill ju inte var uppe där alldeles ensamen direkt. Men imorgon har jag lyckats bokat in en tur  med Magda :) 

Hade länge gått och suktat efter denna dag, så jag skulle få vara ledig, och det skulle vara fint väder för den delen. Har haft väldans otur att alltid prickat in mina lediga dagar då det varit dåligt väder. Men som sagt, idag är det fint väder, och då ringer de självklart från jobbet och vill att jag kommer och jobbar. Och vad gör man inte för "laget" då dom är så snäll och ställer upp för mig ibland :) Visserligen jobbar jag kväll, och hinner njuta av solen en stund ändå :) Sedan ska jag nog ta och rulla ner till stugan dit mamma och pappa och lite polare till dem också hade tänkt befinna sig ikväll.

Gillar verkligen inte att laga mat åt mig själv bara. Vet inte hur många gånger jag har ringt till Erik och bjudit honom på middag bara för att det är så TRÅKIGT att laga åt sig själv. Och i kväll så får jag äntligen den stora lyckan att någon annan lagar mat åt mig :) Har nog inte hänt på länge nu det, om man inte räknar med att Erik tog över min matlagning sist. Nu får ni inte tro att jag är dålig på att laga mat, men han var bara så snäll och gjorde det.

I förr går tog jag mig en sväng ner till stugan alldeles själv. Gud så skönt tänkte jag, att man får vara för sig själv en stund. Men det hann nog inte gå lång tid innan fröken Frida hade tröttnat på ensamheten och den lugna miljön..

Nä, nu ska jag ut och suga i mig lite sol innan jag måste iväg och jobba igen.

Ha det så fint så länge! 

Lugn helg

Hejsan! Nu har jag blivit lite dålig på detta igen.. Lovade mig själv att vara duktig på detta under sommaren. Ingen tältning i lördags, men mitt lilla hjärta kom på besök :) Ja, denna lediga helg försvann fort, men jag hade det trevligt och avkopplande i jämförelse med hur jag hade trott den skulle bli:) Vist hade det jag tänkt blivit trevligt, men det andra tar vi igen nästa lediga helg jag har ;) Känns lite tråkigt, få jag har inte så mycket att säga ikväll. Har funderat länge på att skriva ett "tips till kunden", men den får bli när jag inte är så trött, får det kommer antagligen att bli långt.... Nä, nu ska jag ta och borsta gaddarna och sedan hoppa i säng ;)

Fotspår

Tjeniksen!
Tänkte bara lämna ett litet fotspår här innan ja åke och jobbar :)

Tältning på lördag?

En timme fel

Tjeniksen!
Nyduschad och lite halv pumsig ligger jag nerbäddad i soffan och tittar på sex and the city. Myyyys :)

Nu har jag jobbat sju av 11 dagar i sträck. Imorgon jobbar jag 10-18 och när jag slutar ska jag nog ta en sväng förbi mormor.

Idag:

Vaknade 06.30, klev upp och gjorde mig klar.

07.00 ringer tillefonen och min kära kolega Frida är i andra änden

- Hej! Har du försovit dig?

- Nä, jag börjar ju inte förrän halv åtta!

- klockan är åtta nu!

- Nä, den är ju sju.... Shiiiiiiiiiit, kan du göra tidningsreturerna så är jag där om 15 min!

Så började min dag, men som tur kunde vi fösa det åt sidan med ett skratt, och sedan jobba vidare under en bra dag på jobbet.
När jag slutat åkte jag hem och städade lite, åt lite mat och sedan åkte jag förbi mormor. Min moster och kusiner var på besök, så trevligt blev det. Tog en sväng upp till Sidsjön och matade "kalleankorna" och kikade lite. Sedan tog jag med Sofie på en mycket ambitiös träning, host :P

Ja, vet inte vad jag ska säga om dagen, men en fråga ska jag allt ställa som har så lite som möjligt att göra med den. Var källsorterar man frigolit? .... Så där från ingen stans.

//Sussilull

Stugan :)

Då har man jobbar 5 av 11 dagar i sträck... Gu så skön nästa helg kommer att bli ;)

Tredje natten i stugan och gu så jag börjar trivas här nere. Mitt ute i ingen stans, som vissa skulle förklara det, men här finns det åretomboende också. Får lägga upp lite bilder någon dag på hur det ser ut här :)

Orkar inte skriva nå mer nu. Har fullt med tankar i huvudet om saker som bör tas upp här, men det får bli när jag har min egen dator.

Ha det så fint!

Lycklig :)


Dålig på att ta mig upp ur sängen på mornarna, men det är lätt hänt när jag förflyttat mig tillbaka till sovrummet där det inte finns något fönster. Kom inte ur sängen förän kl 11 idag, då mamma ringde och frågade om jag var hungrig. Bortskämd på mat när man har mamma och pappa som grannar :P

Ja, idag har det inte hänt all för mycket. Klippt färdigt gräsmattan, efter att bensinen tog slut igår och mamma varit och inhandlat mer, tvättat och varit på träningen en sväng. Just det, satt i intervju i en timme till utagningen till Miss Earth. Så nu ska jag till Sthlm 21/8 och delta i finalen där. Hmm, mammas kommentar var ju lite rolig "neeej, inte en till tävling". Inte för att hon menade något illa med det, men det är jobbigt när dom inte infinner sig inärheten av Sundsvall, och man måste åka långt. Jag erbjöd att jag kunde åka själv eller med någon kompis, men fick till svar att självklart vill hon följa med och kolla.

På träningen så drog jag mina exempel från "Ensam är stark" för en av mina nykära dansmedlemmar. Fick som kommentar att jag låter som en väldigt ensammen person. Kanske är sant, men jag är i alla fall lycklig, och det är det som är huvudsaken! Ja, jag tycker fortfarande det är väldigt skönt att vara singel och inte vara i behov till att hitta någon partner. Jag lever i nuet, och jagar inte framtiden med någon.

Nu har jag äntligen fått lite bilder och klipp från båten.

   
   
    
   


  

Nu ska jag krypa ner i soffan och se en film :)

Top model search final

Tjeniksen!
Nu är jag hemkommen igen, och tillräckligt upp vilad  efter resans galej. I top model search finalen lyckades jag ta mig vidare till top tio men sedan blev det inte mycket mer än så. en delad fjärdeplatts kan man säga, men den fick jag dela med sex andra som också lyckades ta sig vidare, utan någon pall placering. Men kul var det iaf :)

Party med brudarna, och visst skrattade grabbarna och kunde inte förstå att vi hade lyckats bli så bra polare på så få timmar :P
Champagne och drinkar till tusen och en trevlig efterfest som... ja, jag inte riktigt hittar rätt ord för. Ena värre än den andra, tuttar dit och tuttar hit med slitzmodeller och allt vad det var. Inte kom man hem till hytten tidigt den kvällen inte. Haha, nu vad det väl inte tuttarna jag tänkte på direkt;)

Nä huva, prata i koder låter barnsligt, men här avslöjas inte allt i detalj. Men bilder kommer så fort jag fått dem.

En träff är i fokus, och minst en av modellerna kommer och gästar mig i Sundsvall under sommaren, om det kan vara intressant att nämna.

Nej, nu ska jag försöka vara duktig och natta i tid. Ska först kika om det finns något trevligt på tv att somna mysigt till.

sussilul!

Måndag 30/6

I måndags vaknade jag och Lina, men jag hade turen att kunna somna om en stund medan hon tog sig en dusch. Ohh, det var så skönt.
Vaknade sedan, gjorde mig klar, åt en liten frukost, och sedan åkte vi ut till mammas jobb för att hjälpa henne och Lena. Uffa vad barn grisar ner när de äter. Vi fick i uppdrag att torka ren stolar och bord.

Sedan tog vi oss en sväng ner till stugan för att titta till fiskarna. Hmm, ja jag vet inte hur de mådde. Några lustiga grodor hade lagd ägg i dammen plus att det va en massa annat skit som lyckats hamna där. Mammas jobb att göra ren den:P

Åkte sedan på ICA för att inhandla tacotillbehör. Brassade hem, och tog oss en sväng ner på staden för att inhandla lite nya kläder och värmeskydd till håret.

När vi kom hem så var det matlagning som gällde, och oj vad gott det smakade :)

Skjutsade sedan hem Lina till Robert, efter att babblat lite skit.

Har inte så mycket att kommentera om dagen, mer än att en ny lista är på G.

Söndag 29/6

Tjeniksen!
I lördags blev det utgång, och tydligen ska jag gifta mig till helgen. Javla tokar, men jag gillar er ändå ;)

I söndags så åkte jag och hämtade Lina och åkte ner på kebab city och köpte lite mat. Begav oss till norra och åt vår fina frukost/lunch.
Åkte sedan hem och hämtade bikinin och begav oss ner till stan igen för att invänta grabbarna grus. Erik p päron erik pung, var du fortfarande full?
efter att väntat på grabbarna i en hel evighet och ett hundratals samtal så insåg vi att de redan var på standen.

- Kör mot tranviken och sedan rakt fram i rondellen, sa Erik som inte hade tid att prata med mig när "pojksinnena" slagit ut.

Undra hur många missade samtal ni måste ha haft, bra fråga!

Hur som helst så svängde vi höger i första rondellen, mot tranviken. Sedan fortsatt vi rakt fram i nästa som vi blivit tillsagda. Hmm, vad hände sedan? Jo rakt fram som Erik sa, men inte fanns det någon strand där som grabbarna grus befann sig på. Nä den jäkeln lurade mig, så jag fick köra runt hela jakla Alnön för att komma dit. Skönt att jag och Lina vann på cubben iaf ;)

När grabbarna ledsnade och begav sig hemåt så stannade jag och Lina kvar för att mysa lite mer på standen.

Efter att Lina doppat sig i havet, vi ätit lite godis och snackat lite oviktigt så begav vi oss hemåt. Kycklingsallad stod nu på menyn, och mumma vad den blev god :)

sockerärtor
sallad
gurka
tomat
röd lök
sötpaprika
majs
stekt kyckling i grillmarinad

Till den goda salladen tittade vi på en av Iren Huss filmerna, Blev lite sugen på bus sedan, men endast dessa barnsliga bilder togs:


Favoritbilden:Sedan somnade vi som små ovaggade barn i soffan båda två :)


Besökstoppen
RSS 2.0