Sanna Och Goda Vänner

Så skönt ibland då man får prata ut om saker och ting som i grund och botten bara är missförstånd. Det jag kan tycka är lite tråkigt är att vi människor oftast är så envisa och förväntar oss att den andre ska komma till en själv, istället för att vara rakryggad och gå den till mötes.

Som jag sa till en kär gammal god vän ikväll, när man möter en vän så kan man känna om det är en riktig eller en tillfällig. Vissa står vid ens sida livet ut, medan andra bedrar en och begår misstag. Men en sann vän är en vän som kan be om ursäkt och förlåta med sitt hjärta när någonting gått på tok!

Är du en sann och god vän?

Ännu en helg fylld av jobb

Tjeniksen, I helgen har det bara varit jobb på ICA. Lördag kväll somnade jag tidigt och på söndag morgon blev jag väckt av ett telefonsamtal från Flames. Trodde först att de hade ringt fel, men de hade dom inte! Det var ett väldigt bra erbjudande de hade, men vi vill gärna fundera lite till om vi ska ta det eller inte. Så därför väljer jag att inte berätta så mycket om det.

Nu ska jag snart ut och plåta en kär vän :)

Tjingeling!Lillhjärtat mitt

Tjeniksen, Har suttit barnvakt åt världens sötaste lilla hjärta i kväll :) Hur snäll och go som helst, och det är klart vi är det när man får vara med favorit moster :)Bild från sista april, Lillbjörnen och jag

Rajdich Design

Tjeniksen, Igår kväll precis innan jag skulle gå och lägga mig kom jag på att jag skulle ha NP prov dagen efter (idag). Så någon ledig dag med sovmorgon fick det inte bli, som det annars (sällan) brukar få vara på onsdagar.

Vaknade i morse och klev upp i bra tid. Gjorde mig klar och skulle bara låsa dörren så upptäckte jag att nyckeln var spårlöst borta. Vände upp och ned på lägenheten innan jag snabbt fick kila hem till mamma och pappa för att hämta reservnyckeln. Fick sedan brodis till skolan, men hann precis i tid till att provet började. Phuuu, fanns inget jag fastnade för och tvingade mig själv till den första uppgiften jag läste. Får hoppas på att det gick bra iaf.

Sedan fixade jag med lite bilder, kilade hem och åt lunch och hjälpte pappa med datorn. Gillar verkligen inte PC kan jag säga.

Senare mötte jag upp Påhle vid Sidsjön för att plåta honom. Bilder kommer inom kort. Hann precis klart innan det började regna. Åkte sedan hem och grillade hamburgare åt mina duktiga grannar som var ute och vårstädade gården. Igår var jag också med, och planterade alla fina blommor ;)

Satt mig vid datorn nu en liten stund och designade ett linne. Tänkte skicka in den till en tävling, men efter att läst igenom villkoren så ångrade jag mig. Aja, kan ju lägga upp den här så ni får se den iaf :)Vad tycker ni?


Nå väl, vill tacka alla som röstat på mig idag i Miss Universe tävlingen, och ni får gärna fortsätta göra det :)

Nu ska jag ta och kika lite på tv och bara slappa :)

Tjingeling! 

Miss Universe Sweden 2009

Rösta gärna på mig i uttagningen till Miss Universe Sweden 2009:)

http://www.missuniverse-sweden.com/medlem/?user=62

Det går att rösta 1 gång/dagen

Lördag, Söndag, Måndag och Tisdag

Tjeniksen, Nu blev det ett litet uppehåll här igen. Lördag kväll spenderade jag först tillsammans med min bror och hans vänner, och sedan tillsammans med B och co. Hade riktigt trevlig trott visa tråkigheter. Vi gick sedan ner på Stadshuset, men blev inte kvar där så länge. Mötte upp S och gick på Olearys en sväng innan några blev hungriga och ville gå på Max.I söndags blev det pizza och film med P och sedan blev det en hel del pluggande.Måndag hade vi studentfotografering, och nog slog vi rekord med att vara hela åtta stycken av sjutton. Efter det skjutsade jag Bea till skolan och sedan åkte jag hem och åt lunch med pappa.

Sedan var det bara att fortsätta tokplugga till samhällsprovet. Skickade även in bokrecensionen. Tog en liten paus och gick på styrelsemöte. Nu kan jag lova att det är mycket på G för Sundsvalls Cheerleaders. 

Sedan när jag kom hem igen var det bara att fortsätta plugga, plugga och plugga. Och jag må säga att detta kommer jag inte sakna efter studenten!


Idag när jag vaknade kändes det inte alls bra. Hade suttit vaken länge och pluggat, och när jag skulle sova hade jag bara ångest för att jag inte pluggat mer. Hade fruktansvärt svårt att somna och när jag vaknade upptäckte jag att jag blött näsblod dessutom.

Kilade ändå ned till skolan och gjorde det där förbaskade provet. Julia distraherade mig en aning med att börja ställa en massa frågor till läraren, men jag tror jag fick till det ganska bra ändå.

Nu har jag ordnat med lite inbjudningskort, ramat in bilden till utställningen, skickat filerna, pintat ut loggboken till projektarbetet samt printat lite fler beställningar.

Nu sitter jag och väntar på Linda, Marcus och lilla Teomina. Ska äta lite "lunch" med dem och sedan ska de få välja ut vilken bild jag ska ta av dem jag fotade i fredags på dem :) Kanske lägger upp den här senare.

Tjingeling!Hurtig

Tjeniksen, Har varit riktigt duktig nu! vaknade vid 11 och gjorde mig klar för en runda i spåret med Ida. Riktigt duktiga var vi och höll tempot bra. Vart joggning nästan hela vägen förutom den värsta branten. Förkylningen har börjat lagt sig, så det blev inte lika mycket snorande denna gång :) 

Nu tänkte jag ta och kika om tvättstugan är ledig och vara duktig att tvätta.

Tjingeling!

Ljuva LivetEtt spädbarn så vackert och litet, ett liv så nytt och oförstört.


Kommer du ihåg hur det var när man var liten?

Olycka var när barbiedockans ben gick av,

Kärlek var en kyss på kinden från mor.

Rädsla var monstret under sängen,

Lycka var när man blev kallad för stor.


Tänk så ljuvligt livet var!


Onsdag

Tjeniksen, Nu har det blivit väldigt tätt mellan bloggninganra. Börjar nästan få in ett flyt på detta.

Tog lite sovmorgon i morse. Det tyckte jag att jag var värld, eftersom jag var ledig idag. Kilade sedan ner på skolan och hjälpte Bea lite i studion. Printade sedan lite bilder, tog en sväng på stan och sedan mötte jag upp Milla och Sofie. Vi gick och tog en sallad och skrattade åt både gamla minnen och nya händelser. Trodde nästan att jag skulle få syrebrist efter att Milla berättat om en på sitt jobb.

Efter salladen åkte vi hem till mina föräldrar och kikade på lillhjärtat som var på besök :)

Efter det tog jag en titt på spåret ovanför mig. Riktigt fint, dock lite lerigt på stigen upp. Kunde inte hålla mig så det blev en lite kort joggingrunda trotts förkylningen. Tjejerna jag mötte med hundarna måste ha trott att jag var ledsen då jag snurvlade så mycket. Glömde ju naturligtvis att ta med papper. Så väl hemma kan jag säga att det var oerhört skönt att snyta mig.

Hmm, känns som om jag går och väntar på något speciellt men jag kan inte komma på vad. Jaja, så det kan vara när man är ledig.

tjingeling!

Filippa K - On The Beach

Hon som har svårt att sova!

Här kommer fler bilder på otroliga Filippa!

  


    

Upp och ner, ner och upp!

Hejsan hoppsan, Ibland kan det vara så fruktansvärt svårt att veta vad man bör göra och vad som är rätt och fel. Men en sak jag hag bestämt mig för, och det är att sova på saken. Hmm, vad jag babblar om allt och ingeting och särskilt i koder. Kanske för att jag själv inte riktigt vet vad som är upp och ned.

Jaja, tillbaka till verkligheten! Plåtningen gick bra idag, och jag hade tur som fick skjuts hem då regnet bara öste ned. Förde in lite mer i portfolion och nu börjar det verkligen likna något. Saknar dock lite bilder på fler karlar, så om det är någon som vill vara med på bild är det bara att säga till så kan vi kika över det hela. Har två modeller inbokad redan, och behöver ungefär två till för att det ska väga jämt :) 

Nä, man kanske ska försöka komma i säng i tid ikväll. Har bestämt mig för att kila ner till skolan imorgon och plugga.

Tjingeling!Filippa K

Tjeniksen, Nu har det snart gått en vecka till sedan jag skrev senast. Tiden går så fort och nu är det inte alls långt kvar till studenten.  Lite blandade känslor inför den. Kommer att sakna studion fruktansvärt mycket och tro det eller ej så kommer jag även att sakna våran dåliga skrivare. Ska dock bli väldigt skönt att slipa alla basämnen med prov och läxor. Kommer inte heller att sakna de långa genomgångarna man lätt somnar under eller den dåliga skolmaten som vi sopade för länge sedan. 

Nu sitter jag här på skolan igen, och för en gångs skull har jag inget att göra fast jag egentligen borde göra mycket. Halva arbetena är hemma, och andra hälften har jag antingen inte gjort eller så ligger de här i datorn någon stans. Är på tok för trött för att ta reda på vilket! Skulle just nu bara vilja kila hem, men jag har en fotografering kl 14.00. Aja, det är ju iaf roligt, men väntan känns så lång och tråkig.

När jag ändå bara sitter här så tänkte jag ta och passa på och visa lite bilder på Filippa K

    


Tjingeling

Besökstoppen
RSS 2.0