Ensam är stark

Gu så skönt det är att inte behöva tänka eller rätta sig efter någon. Vaknar lycklig och känner att favoritkudden ligger kvar under huvudet, och det är fortfarande lagom varmt under täcket. Kan ligga kvar i sängen så länge jag vill, utan att höra någon säga att jag bör kliva upp eller stanna längre. Slipper frysa i duschen då jag har duschmunstycket för mig själv, och inte heller behöver jag skälla på någon att den inte tagit rätt på disken efter sig eller slängt handduken på golvet.

Huva, njuter av den korta stunden då jag skrattar mig lycklig åt att vara ensamen.

Ensam är stark ibland! 

Allergichock

Tjeniksen!
Blev ingen middag hos Erik förrgår, men det blev Fridas special tacotnacks och en halv film. Haha. Tro nu inge snusk, Jag var tvungen att svika mina kära vänner för att jag skulle upp tidigt och jobba dagen efter.

Kom hem, borstade tänderna och fick min stora bekräftelse i spegeln att jag hade råkat ut för en allergichock. Ena ögonlocket var alldeles rött och halsen kliade som bara den. Huva, jag som tänk skaffa hund jag också :(

Vaknade dagen efter det, gjorde mig klar, skippa frukosten och åkte till jobbet. Ögonlocket var lite svullet, men inte nå märkvärdigt.
Jobb, jobb, jobb, jobb och åter jobb.. Inte så mycket att kommentera. Samma sak hela tiden typ. Hej.. Vad det bra så? På summan? Kvitto? bla bla bla..
Mitt jobb är helt okej, men hade det inte varit för den dumma ergonomin så hade det varit ännu bättre.

Efter jobbet tog jag bilen till mammas jobb för att printa lite bilder, men säg nej, skrivaren och min dator ville vist inte komma överens, och PC och jag kommer heller inte överens, så där fans det ingen tanke på att byta dator heller.

Åkte sedan hem, kikade in till mamma och pappa och åt lite mat, och sedan ramlade jag omkull i sängen vid sju, och sov till åtta dagen efter då mamma ringde och fråga hur jag såg ut. Uffa, jag önska att hon aldrig väckt mig, för jag hade antagligen fortsatt sovit resten av mitt liv om ingen väckt mig.

Ögonlocken var så svullna nu att jag knappt orkade hålla upp ena ögat. Det gjorde ont :( Ringde till Vårdcentralen (var ett tag sedan jag var där nu).
Berättade för tanten att jag fått en allergichock och att ögonen hade svält upp på mig. Nej då, inte vad det någon allergichock enligt henne.. En allergichock är när halsen sväller upp och man inte kan andas var hennes svar! Men hur som helst så fick jag en tid klockan 10.15

Somnade om.

Vaknade 09.50
Klev upp, drog på mig kläder och borstade tänderna,
09.15 Vårdcentralen

Läkaren kunde inte riktigt svara på vad det kunde vara, trotts att jag förklarade att en hund slickat mig i ansiktet och att det sedan blev så där. Nä enligt honom så var den bihålsinflammation. Fick tre mediciner utskriven, så ni som tycker jag har mycket mediciner hemma, nu har jag ännu mer!
 
Åkte hem knata in till mammsen
mamma laga mat
åt
däcka på soffan och sov i 2 timmar till
vakna, slog in systers present
åkte och jobba

Nu hade svullnaden lagt sig för det mesta, men jag var fortfarande så röd att en av mina arbetskamrater frågade om jag hade åkt på stryk.  

Ja, mycket mer än så har det inte hänt på jobbet som jag kan tyckas vara märkvärdigt att nämnas. Kan ju nämna att jag blev överkörd av en kund med kundvagn förra veckan. Förstod inte vad karln tänkte på när han mosade mig på öppenplan. Jag var snäll och sprang ikapp en kund som hade glömt en vara. När jag vänder mig om för att gå tillbaka (måste påpeka att jag gjorde det nästintill i samma fotspår som jag stod i) så kör en kund över mig med en kundvagn rakt emot mig. 

Efter jobbet åkte jag hem till syster i nyhuset hennes och grattade henne. Gopajar hade hon lagat, och inte var det fel med glass och jordgubbar på det ;)

Nyduschad och trött så tänkte jag nu krypa ner i soffan och titta på en film. Mmmm, ledig imorgon ;)

Natti natti!


  


Tvättstugan

Tjeniksen!
Vaknade klockan 7 av att klockan ringde, och det var dags att kliva upp och trycka på knappen till tvättmaskin. Snacka om lat, att man laddar maskinen kvällen innan ;) Tror jag hann med två tvättar fram till tolv. Var alldeles för trött för att kliva upp och ladda en ny. Då måste man ju hänga den innan, och det är ju bara jobbig när man är trött. Men nu snurrar den på igen, och nu är det inte allt för mycket tvätt kvar.

Dagens schema har inte hunnits fyllas upp mer än att jag tänkte åka till Erik och vara så vänlig och snäll och laga mat åt honom :)
Kom inte och säg att  jag är elak nu!

Nä, tro det eller ej, men jag ska nog försöka få i mig lite frukost nu. Tror min magsäck har krympt apropå ingenting.

Ta det lugnt, man vet aldrig vem som lurar runt nästa hörn! 

Borgvattnet 15-16/6-08

Vaknade 10.00 denna dag, och ringde till Frida A. Vi är bara sju st vrålar hon rakt ut.. Vi måste fylla platserna! Lilla jag skicka ut sms till alla i telefonboken och frågar om någon ville göra en spontan grej och följa med. Men ingen var det som kunde just idag. 1,5 timme senare kommer jag på att jag kanske borde packa och göra mig klar för avresa, och då ringer telefonen och  Frida A meddelar att två st till har hakat på våran briljanta ide.
Färdigpackad och klar sitter jag, Elina och Madde hemma hos mig och väntar på att Magda ska tanka färdigt bilen och komma förbi och hämta oss. Strax efter två packar vi in oss i bilen och beger oss till ICA bergsgatan för att köpa lite mat.

Efter det åkte vi iväg och hämtade upp magda nr 2. Tog vist lång tid för oss att göra allt detta. Inte förrän klockan tre begav vi oss ifrån Sundsvall.

Hann knappt komma utanför Sundsvalls områdena innan Magda skulle vara tuff nog och hinna före en bil i en vänstersväng, då hon gasade så mycket att bilen slog på varning för halka. Haha, jo så började resan mot Borgvattnet, och värre blev det :P

En bra bit senare, kanske fem min efter det sluta regna, så frågar jag Magda om hon inte borde göra någonting. Vad då, svarar hon och tittar skräckslaget å mig. Säg vad jag bör göra, annars så måste jag stanna ilen!, säger hon och fortsätter att kolla med skräckslagen blick på mig. Då kunde jag verkligen inte hålla mig för skratt längre. Magda hade kört med vindrutetorkan på full effekt utan att en droppe hade slagit mot rutan.
Hög musik på, en sjukling i baksätet och en som sov med vidöppen mun, Magda som körde i vartenda gupp och grop, Elina som inte kunde släppa blicken från vägen och jag som inte kunde sluta skratta efter Magdas små påhitt.
En hel evighet utan att mött en endaste bil mötte vi en traktor.
Sedan ringde Frida A för att påpeka hur sen vi var, som låg 20 min efter dem.
Men efter en lång körning kunde vi sedan skymta den första Borgvattnets skylten. Dock var Jag för trött för att orka ta upp kameran för att plåta den, men skyllt nr två fick jag på bild iaf, om det ska vara till någonting.
Nu var det inte allt för långt kvar. Vi körde på en fin grus/lerväg, och jag sa till Magda att vägen såg så fin ut, så hon kunde nog gasa på lite mer, så vi kom fram fortare. 120 km/h fick vi möte längs den smala vägen, och jag sa att kanske inte så fort skulle man köra.
Nu äntligen var vi framme i Borgvattnen, men vart i hellsike ligger prästgården då? Leta efter en kyrkogård säger jag, för jag vet att det ligger en på andra sidan vägen av prästgården. Sagt och gjort så såg började vi leta, men inte långt efter det så såg vi att det fanns ju faktiskt skyltar vart man skulle åka för att ta sig till prästgården.
Första bilden på huset
När vi kom fram samlades vi i stora salen på vedervåningen. Där fick vi skriva upp våra namn på en lista, för att ägarna sedan skulle kunna skriva diplom åt oss.
Sedan berättade tjejen att det hade varit kaos i huset under dagen, Natten innan oss så hade det sovit ett gäng häxor från Gävle i huset, och i höstas när de också var där, hade det blivit livat i en hel vecka efter det.
Tjejen som tog emot oss, gav oss några pinnar som hon sa att vi kunde använda oss av för att söka efter energi i huset och ställa frågor med, om vi fick kontakt med något övernaturligt.
Första spöket på bild :P
Den omtalade spegeln. Några av tjejerna lyckades få med en spökhund i denna spegel. Har dock inte hunnit fått dessa bilder, Men når jag får dem ska jag lägga upp dem.
Pastorns vilorum. I detta rum kände flera av tjejerna  att det fanns någon form av energi i. När två tjejer satt själva i sängen med ett ljus på bordet, så blev lågan hög och den fladdrade häftigt. När resten av gänget kom in i rummet så stannade lågan upp och blev nästan overkligt stilla med tanken på att så många var i rummet så borde lågan fladdrat då istället.
Den omtalade gungstolen som man blir utkastad ur, när man sätter sig i den. Synd var så var stolen så sliten, och man fick tyvärr inte sitta i den. Så om man blir utslängd eller ej, kan vi inte svara på.
Frida A i täten in till storrummet som Elina sitter i. Kan påpeka att Frida använder sig av de där pinnarna för att leta energi, och här fick hon gensvar som bara den, och om ni kollar till höger om Frida A, så kan ni även se en svagt grå och oskarp siluett.
En bild över hur fina bilarna blev efter resan till borgvattnet.
Den omtalade tavlan, som det inte skulle gå att få skärpa på. Hmm, det lyckades jag med, så jag tror inte på det.
Pojken på bilden hade enligt ägaren inget med huset att göra.
En av häxorna hade suttit inne i det blå rummet, som tavlan hänger i, natten innan oss. Och då hade pojken öppnat munnen enligt henne. Upp till var och än, om det övernaturliga kan öppna munnen på ett målat porträtt.
Prästgården
Gula rummet.
Under rundturen som vi fick när vi kom fram, började jag nästan att gråta när vi kom in i detta rum. Jag hade ingen aning om varför men jag kände bara att jag ville ut därifrån så fort som möjligt. Sedan undvek jag att gå in i detta rum så mycket som möjligt.
Märta, en av prästfruarna dog i detta rum när hon födde sitt 11 barn. Per Hedlund, Märtas man vart så förtvivlad av fruns bortgång, att han hämtade upp henne från bårhuset och förvarade hennes kropp hemma i prästgården tills han blev påkommen att kroppen ännu inte var begravd.
Vad ser Frida A?
uppehållsrummet på övervåningen. I hyllan till vänster kan man hitta gästböcker ända sedan Prästgården blev till ett hotell 1970.
Läste i en av böckerna från 1989, där en liten pojke hade skrivit: Här finns inga spöken, men jag s¨g ett ufo.
Det blå rummet.
Et försök till anden i glaset. Tyvärr var vi för oseriösa, och det fanns dessutom kameror och videokameror som störde.
När jag filmade detta, å hör vi att det är någon som går på övervåningen. Kan tillägga att hela gånget satt samlade runt bordet, så ingen befann sig på övervåningen.
Senare när vi bestämt oss för att dela upp oss och sätta oss två och två i varje rum tänkte jag och Magda bege oss ill övervåningen, Jag tar ett kort ut i hallen för att försäkra mig om att det inte är någon där. på kameran syns ingenting märkligt, så jag i täten går in i hallen. Eftersom vi släckt ner alla lampor i huset så ser jag ingenting, men däremot så hör jag hur någon slår med metallpinnar emot varandra precis framför mig. Jag rusar därifrån i 200, efter att jag känt en konstig känsla att jag inte borde befinna mig där. Magda som bär på ett ljus, rusar efter och får stearin fulla handen.
Inte förrän jag kommer hem och Magda skickar bilderna till mig, så ser jag att det faktiskt är något i hallen. En siluett påväg uppför trappan!
Coollugna Erika som inte tror på spöken.
Tre små rädda damer som trängs i Gråterskornas rum. En fjärde är på ingång.
En av dessa tjejer (vickan, längst till vänster) vaknade under natten och kände hur någon smekte på hennes ben.
Frida A påväg upp för trappan.
Små flickor små, vågar inte sova i en varsin 90 säng, så vi ställde ihop dem och sov tre på brädden.
En rädd Frida (jag) vaknade 04.25 av okänd anledning, och plåtade denna bild för att försäkra mig om att ingen stod vid mina fötter.
Expeditionen. Detta bord står precis över ett kurirkors.
Här inne kände vi lukt av blod/järn på natten.
Denna gran har 13 toppar och stod på tomten till ett torp alldeles vid prästgården.
Ting som jag inte fick på bild, men som några av oss upplevde var snyftningar under natten i uppehållsrummet på övervåningen, kameror som fick upp porträttskärpeläge utan anledning, mat och blod/järnlukt, steg på övervåningen, lågor som fladdrade, smekningar på fötter och ben m.m. m.m.
Bevis på att jag också var med, trotts att jag inte var med på några av bilderna jag lagt upp.
Ett tips till alla: Ta det försiktigt, man vet aldrig vad som lurar i mörkret.

The Perfect Boyfriend

För ett par månader sedan satt jag och Erika och skrev en lista över hur en kille skulle vara för att bli godkänd som en dejt. Fråga mig inte varför, men antagligen för att vi var less och kände bara för det.  Nog har vi fått kommentarer om det att det var barnsligt, men jag har även fått önskningar om att lägga upp denna lista, och vist kan jag göra detta för att visa att den var lite rolig iaf.

 1. Är singel
 2. Singel i minst ett år
 3. Inget jobbigt ex
 4. Redo för ett förhållande
 5. Ej desperat
 6. Trogen!
 7. Snygg
 8. Charmig
 9. Ej barn
 10. eget snyggt place, i ett bra område
 11. Bra jobb
 12. Normala kompisar
 13. Eget intresse (normala)
 14. Ej feminin
 15. Ej för pryd eller åt andra hållet
 16. körkort
 17. snygg bil
 18. Han tar initiativ till nästa dejt
 19. Humor
 20. Ej alkoholfixerad
 21. Bra på att massera
 22. En liten smula toffel
 23. Respekterar!
 24. Överaskar
 25. Håller det han lovar!
 26. Ej kontrollerande eller svartsjuk
 27. Svensk medborgare
 28. Ej rökare eller lössnusare
 29. Muskler
 30. Längre än en själv
 31. Smart (Räcker med en blondie)
 32. Ej yngre eller för gammal
 33. Luktar gott
 34. Ingen guldfisk kyssare

Högst fem fel av de mindre punkterna kan han ha för att bli godkänd till en dejt. Sedan måste han reparera de punkterna han ej uppfyller för att kunna gå steget längre!

punkt punkt punkt

Tja!  väldigt trött idag. Förkyld och bakis är ingen vidare blandning. 

Blogg om Borgvattnet är på G, väntar bara på lite fler bilder från damerna.

Jag äger i brottnig, ch någonting annat om de finns inte att säga.

Med det säger jag tack och hej, återkommer snat!

Soffråd

Tjenare!
Sov alldeles för länge idag. Erik väckte mig vid ett och frågade om jag inte kunde följa med till Birsta och vara smakråd och hjälpa honom att hitta en soffa.

Hitta en galant en på Boom, men vi ville kika vidare lite till innan han skulle bestämma sig. Men som altid så brukar det man hitta först alltid vara det bästa. Så vi begav oss tillbaka till boom för att beställa den.

Sedan gick vi över till Birsta city där Erik istället fick agera smakråd, då jag kom på att jag behövde lite kläder. Vet att killar hatar att följa med på sådant, så jag lovade honom att det skulle gå fort. Tror det tog max 15 min och sedan hade frida shoppat tre plagg :) En tubeskirt och två toppar.

Sedan blev det glass i solen och efter det införskaffade Erik en tumstock för att kunna mäta så att soffan skulle gå in i lägenheten. Åkte även en sväng på Arken för att inhandla lite hundben till underbaraste vovven i världen :)
Kikade lite på äckliga djur, och sedan åkte vi hem till Erik.

Hoho, stackars Erik. Soffan skulle inte få plats i lägenheten upptäckte vi. En liten titt på datorn så hittade vi en annan soffa som skulle få plats och passa alldeles utmärkt:)


Åkte förbi en sväng hem till Erika på hemvägen och åt lite varma mackor och kollade på tv.

Ja, sedan blev det inte så mycket. Bork håller på att försöka få med någon till på Viking line kryssningen. Vore ju roligare för honom om han fick med sig någon så han slapp vara själv när jag inte ha tid för honom. Hmm, nu undrar folk vad jag ska ha för mig, men jag har blivit uttagen till en final som ska hållas på båten.

ja, sedan hände det väl inte så mycket mer under dagen. det skickades lite roliga historier kors och tvär här, och nu funderar jag på sängen.

Erikas kommentar om grabbarna grus bus: Gu vad gay !

Hmm, undra om jag ska ge mig in på detta en gång till? Har aldrig lyckats särskilt bra med att para ihop mina tjejkompisar med mina killkompisar, men det vore ju nice om jag lyckades. Värre om det går åt skogen, för då blir det alltid så dålig stämning. Alla är ju inte som mig trotts allt! :P 

Natti natti!
Hemkommen och oskadd

Hejsan! Nu är man åter hemma efter en spännande natt i prästgården. Tänkte återkomma om upplevelser och bilder så snart jag lagt in mina bilder, och fått bilderna jag tog med Magdas kamera.

Hemkommen och trött slängde jag mig bara på soffan för att sova en stund. Sedan blev jag tvingad att pallra mig upp för att göra mig klar till att åka på möte på jobbet. Uffa, ville bara sova vidare.

Nja, har inte gjort så mycket annat idag. Hjälpte syster att bära ut lite grejor ur lägenheten. Full rulle med flyttningen nu.

Sedan blev det en ensamen middag, då Erik inte kunde slita sig från datorn för att göra mig sällskap :P Dumma du, ska få igen!

Ja, vad mer? Inte så mycket. Tänkte gå och lägga mig snart så jag kommer upp relativt tidigt imorgon. Tänkte ta en sväng till Birsta kanske, eller iaf stan.


Ta det lugnt där ute, man vet aldrig vad som lurar i mörkret!

Nu bär det av

Färdig packat? Knappast. I min värld sker allt i sista minuten idag, och det gäller nog det samma för de åtta tjejerna som åker med mig till borgvattnet.

Vaknade 10.00 och ringde till Frida A. Vi är bara sju st vrålar hon rakt ut.. Vi måste fylla platserna! Lilla jag skicka ut sms till alla i telefonboken och frågar om någon ville göra en spontan grej och följa med. Men ingen var det som kunde just idag. 1,5 timme senare kommer jag på att jag kanske borde packa och göra mig klar för avresa, och då ringer telefonen och 
Frida A meddelar att två st till har hakat på våran briljanta ide.

Nu är klockan 12.58, och igår vid denna tid var det planerat att vi skulle bege oss iväg från Sundsvall vid denna tid idag. Men som sagt, sista minuten på hopp gör att vi dröjer en timme längre. 

Nä, nu är det dags för att leta reda på en extra sovsäck och lite glas och bestick, som jag lovat att fixa.

Om jag kommer hem oskadd så lovar jag att rapportera om resan och lägga upp lite bilder så fort som möjligt :P

Ha de så gött så länge! 

"Imorgon" bär det av

Imorgon bär det iväg till Borgvattnets prästgård. Undra om guiden kan lova att man kommer hem välbehållen. Vore ju förskräckligt om jag inte fick uppleva min 19-års dag.

Vet inte om jag vågar säga att jag inte tror på att jag skulle kunna vakna upp någon annan stans än på vart jag somnade, utan någon naturlig förklaring. Är väl dem som blir drabbad mest som inte tror på det hela. Men jag sa vara ärlig, jag tror på spöken och liv efter döden. Klart och gjort, nu får ni dumma mig hur ni vill.

Foto: GUSTAV MÅRTENSSON
Foto: GUSTAV MÅRTENSSON

Prästgården

1876 var kommunist huset färdigbyggt och redo för att bli bebodd. Anledningen till att huset kallades så var för att  prästen som flyttade in (Per Hedlund) var kommunist.

Vissa säger att det redan under denna tid började spöka i prästgården, men det finn många historier om personer som bott i huset, och som kanske har en anledning till att inte ha kommit tillräckligt till ro för att komma över till andra sidan.

I slutet av 1800-talet sägs det att en piga blivit med barn, och förtvivlat kvävt barnet till döds och sedan begravt barnet vid en av husknutarna. Man tror här att det är pigan som inte kan komma till ro för sina handlingar, och kanske även hennes barn som inte fick bli begravd i vigd jord. Men vem vet?

En annan historia sträcker sig tillbaka när Per Hedlund bodde i huset, och hans fru, Märta dog under sin 11 förlossning i en barnsäng.

Det sägs att Per älskade sin fru så högt att han till och med lät sig ta hem hennes kropp från bårhuset.

Vill ni läsa mer så kan ni gå in på http://hem.passagen.se/tintin2/index.htm istället för att jag ska sitta här och skriva ner allt med mindre ord och kortare förklaringar.

Nu blir det hopp i säng!

To tired!

...
I will be back 

Cyklandes student

Hejsan!
Nu börjar det flyta på väldigt bra här med bloggandet. Börjar nästan att bli till en rutin. Vet inte om det är så intressant att läsa för andra, men det kan nog bli kul att blicka tillbaka i vinter vad man hade för sig för ett halvår sedan.

Idag vaknade jag klockan halv elva av att telefonen ringde. Själv trodde jag inte att klockan var mer än nio, eftersom jag hade ställt telefonen på väckning då. Skönt att sova, men Erik fick mig att vakna till, och det var ju tur det. Hade en stor kursredovisning klockan ett, som jag fortfarande inte var färdig med. Så Fröken Frida steg upp och fikade för ovanlighetens skull lite frukost. Lite kräm hittade jag i kylen som fick duga bra.

halv tolv anlände jag till skolan och började förbereda mitt arbete. Skönt att man blev klar i god tid innan redovisningen, så man bara kunde sitta och ta det lugnt innan redovisningen.

Uffa uffa, jag trodde det skulle gå fort, men redovisningen tog över två timmar för hela klassen att redovisa. Kan påpeka att vi är 17 st i klassen, och ingen bruka redovisa mer än högst fem min annars.

Efter redovisningen bar det av hemåt igen för att få i mig lite att äta. Pappsen bjöd på kina mat, och sedan åkte jag och plåtade Erik Norbergs studentbild.

Se så fin den blev ;)

Foto: Frida Hjortén

Nu är jag åter igen hemma. Har precis slängt in en tvätt, och funderar på om man kanske ska vara så duktig och städa lägenheten också.


Bad och Grillning

Tjeniksen!
Nu börjar jag bli bra på detta. 

Vaknade klockan 10.00 imorse och Erik försökte övertala mig om att följa med och bada. Visst ville jag det, var väldigt fint väder och varmt ute, men en hård träning stod på schemat för Fröken Frida. Men som Frida alltid gör, hon tar det hon vill ha, så bestämde jag mig för att åka dra med alla tjejer efter träningen och bada.

Träningen gick kanoners! Tre nya danser satta, och vi hann med lite styrka också ;) Nu väntas Flamesuppträdande , och hur det ska gå är det bara att vänta att se.

Efter träningen blev det lite krongel på bensinstationen när Fröken Fridas pump slutade att fungera efter hon stoppat in en massa pengar. Som tur var så är hon så charmig och kunde få tillbaka pengarna av expediten på stationen :)
Sedan blev det bad. Jossi tappa bikinitrosorna, och sedan gick solen i moln och det blev dags att åka hem. Hann in i bilen, och sedan började det att regna.

Denna dag hade jag jag verkligen ingen ork alls att laga någon mat, så när Erik frågade om jag ville grilla med dom, gick det bara inte att tacka nej. 

Än så läge ha det inte dykt upp allt för mycket på schemat för sommaren, men vist ha vi babblat om en hel del trevliga ting.

En liten lista

1 Jobba, jobba och jobba
2 Jobba lite till
3 Tälta
4 Fiska
5 Borgvattnet
6 Hmm, var det som var tänkt här?
7 Vill åka utomlands, någon som vill följa med?
8 Jobba
9 Bada
10 Äta glass!

Ja, det var inte så mycket in planerat, men sommaren har knappt börjat, så listan på vad som gjorts lär nog bli lång.

Nu väntas lite filmtittande, och insomning i soffan.

Fiske och bad

Igår var det nationaldagsfirande för vissa på hög nivå. Vill tillägga att jag var en av de tre som bar en cheerleaders sittandes i luften längs hela storgatan. Gissa om min vänsterarm som fick bära stjärten hade ont idag när jag jobbade i kassan. Men det är bara att bita ihop som en riktig kvinna. Efter en lång dag på stan, åkte jag och Erik en kringelikrokväg ut till en camping som hanns föräldrar hade ställt upp sin husvagn på. Dumma Erik som inte berättade vart vi skulle, sa inte till att jag skulle ha tagit med mig bikini, så stackars lilla jag fick sitta och dregla över det fina vädret och badstranden. Men det ordnade Eriks mamma och pappa upp fort med att bjuda på grillat och sedan blev det fiske. Eriks pappa tyckte att vi skulle försöka få upp en stor fisk körde ut oss på djupt vatten, men till allas stora besvikelse så var det ingen fisk på kroken (Fridas språk) när istället linan hade fastnat i propellern. Synd tyckte jag, fatta vad coolt det hade varit att dra upp en fisk på 10-15 kg, när man bara fiskat småfisk ett enstaka gånger.

Men åter till nutid. Denna kväll hade man laddat inför under en längre tid. Visserligen visste jag om redan igår att dt inte skulle bli allt för mycket folk där jag ville vara. Men nog var vi ett gäng, men inte ville de samma sak som Frida. Nä de skulle var nyktra och kolla på lilla sparven Frida när hennes spring i benen inte ville släppa. Och nog blev det att försöka få ut energin.

Frida hann med att
* Försovit sig
* Jobba och jobba över
* Äta glass och åka hem
* Sova 
* Äta
* Åkt buss (Händer nog aldrig annars)
* Spela basket
* Lära ut "stjärt"- och "haka"lyften till tre killar som tycke det var väldigt roligt att lyfta upp stackars Frida in i grenar och löv. * Kollat på en stoooor död gädda
* Badat
* Tappat bikinin i sanden så den blev alldeles sandig
* Pratat i bilen så Magdas öron nästan började blöda
* Fyllemat (UFF ångest)
* Ringt och sagt till svikarna (som jag vill kalla dem för) som ville hem och sova att de var mesiga som åkte hem
* Funderat på om det vore vettigt att sova, så man orkar upp imorgon för att äta glass och bada. Idag!

Hmm, ja det blev inte så mycket på dagens schema. Jobbet och den där lilla vilar stunden (som någon bad mig att ta) tog upp ganska mycket tid, och den vilar stunden var helt i onödan, och nu sitter jag här med spring i benen som ett litet barn som suttit stilla allt för länge. Nä, ska nog försöka sova nu.

På tok för länge!

Tjeniksen! Nu var det än en gång allt för länge sedan det blev någonting sagt här. Nej, nu blir det att bättra sig, nu när jag fått hem min nya dator. Kom nyss ur duschen, ska göra mig klar nu, och sedan ska jag iväg och grilla med grabbarna grus. Hmm, måste nog komma på ett bättre och personligare namn för dem. Återkommer med uppdateringar från sist.

Besökstoppen
RSS 2.0