Plié

Tjeniksen! Måste säga att jag och Erika var väldigt duktig idag som klev upp och gick på baletten som började klockan 11.00. Inte nog med det, så gjorde vi ett bra jobb ifrån oss också ;)

Åkte sedan hem och pysslade lite här hemma med att plocka bort alla kläder som låg slängd överallt. Så duktig jag är!

Vid halvsju tiden kom en fotograf från Malmö hit, och plåtade mig för en kalender, samt så tog vi några modebilder som Danakill sedan ska få att leka med.

Nä, nu blir det bums i säng, börjar 7.30 imorgon. Ska jobba fram till 14.00 och sedan ska jag hem till Syster en stund innan jag ska tillbaka till jobbet klockan 17.00 för inventering fram till 22.00. Huva vad jag kommer vara trött när jag kommer hem efter det!

Sussilull!

Hmm.. Vilken kväll

Tjeniksen! Nu är klockan mycket igen, och imorgon ska vi upp och dansa balett klockan 11.00.

Kom hem från jobbet strax före halv nio, och inte långt där efter ringde en uttråkad Erika och ville ha med mig ut på krogen. Ett villkor svarade jag, att hon skulle följa med mig på baletten imorgon.

En ... hmmm trevlig kväll? Det var nog bäst när vi bara var påväg. Blev mutad med att de skull betala mitt inträde om vi följde med in på lyset.
Det dröjde inte länge förrän både jag och Erika var översens om att 18 är värre än 30+.
Ja, dit går vi inte fler gånger, om vi inte skulle bli så mutade att vi skulle få bra betalt för det. Knappt det.

Nu ligger vi här i soffan och fundera på hur länge vi kommer att få sova innan vi måste kliva upp och förbereda oss för ett hårt träningspass.

Fniss fniss, nu ska jag nog ta och bädda åt Erika innan hon somnar i soffan påklädd och utan att borstat tänderna.


Hmm

Detta är ju helt otroligt. Börjar inte förrän halv ett, och vad gör jag vaken nu? Nä, ska nog krypa ner i sängen en stund till, för detta är inte likt mig!

En dans på rosor

Tjeniksen!
Livet flyter på som en dans på rosor känns det som nu. Gruvar mig för motgångar nu, för det lär kännas hårt når livet känns så toppen som det gör nu.

Planerat stort inför konstfoto natur nu. Snabba ryck, men detta kommer att bli kanoners ;) Bild kommer när allt är klart.

Modellagenturen DanaKill vill anta mig som ansiktet utåt, och låta mig vara den första modellen företagen ser när de besöker deras hemsida. Låter ju inte allt för tokigt, så fröken Frida tacka ja, och nu är hon helt plötsligt modell på riktigt ;)

Nu har jag inte tid att skriva mer, fullt upp!

Ha de!


Tredje gången gillt?

Tjeniksen! Andra dagen i skolan, nu börjar det tära på att gå upp tidigt, och imorgon blir det ännu tidigare, phu. Klockan nio börjar jag. Men jag ska försöka komma i säng lite tidigare på kvällarna än vad jag gör nu, så kanske dte inte blir så farligt att kliva upp. Igår blev det väldigt sent då jag fastnade framför dator till klockan var tre tror jag.. Youtube är väldigt kul!

Nu ska jag försöka se Falling down för tredje gången. Första gången ringde Peter och störde och andra gången somnade jag. Få se om jag lyckas bättre denna gång. Tredje gången gillt kanske?

Idag flyttade det in en ny granne i grannlägenheten, så nu har man fått en inneboende med andra ord igen :P

Träningen gick bra, trotts att jag inte hade planerat riktigt vad jag skulle göra mer än diagonaler och en ny dans. Imorgon kommer nog alla ha träningsverk i benen ;)

Nä, nu blir det glass och film.

Bevara miljön genom att källsortera och inte skräpa ner!

Första dagen i skolan

Första dagen i skolan avklarad. Riktig hvfoto stil var det på den, med fika och schema utdelning. 
På något konstigt vis hade jag och Bea hamnat på två kurser under samma dag och samma tid, men på olika platser. Hur skulle det gå till, ska jag dela på mig själv? Nä lite prat med syon och en till kursanmälan, och sedan var dagen slut.

Halv fem åkt jag ner till dance world och hjälpte Matts i receptionen att ta emot nya anmälningar och pricka för eleverna till kurserna.
Anmälde mig själv också till klassisk balett på lördagar klockan 11.00. Få se hur det går, jag som brukar ha så svårt att komma ur sängen på morgonen ;)

Sex and the city på tven nu, ska nog krypa ner i soffan och kika lite på det innan jag ska sova.

Sussa lungt!Sommaren 2008

Dåså, nu är det snart dags att börja i skolan igen. Klockan 13.00 ska vi fika med ettorna och tvåorna, eller hur dte nu var sagt.

Jaja, sitter och tänker tillbaka lite på sommaren. Känns som om ag inte hunnit med allt som jag hade velat gjort, men lite ha jag hunnit med iaf :)

Kvällsbadat
Grillat (a lot of time)
Fiskat
Borgvattnet
Fyllt år
GF
Top model sweden search (top tio)
Jobbat (to mutch)
Stugan
Cheer camp
Sthlm
Miss earth (trea)
Lillprinsen på besök
Sidsjön (matat "kalleankorna" med ögonsternarna)
Tränat
Backat in i ett träd
Party natten lång
Film (somna för det mesta)

Ja, listan kan göras låg då man är spontan och gärna hittar på saker och ting. Men jag måste säga att varje gång det varit finväder så har jag antingen jobbat eller varit på väg någonstans och suttit i en bil eller tåg. Så vart sommarvädret tagit vägen vet jag inte riktigt. Men jag hoppas på en utlandsresa snart så jag få njuta av finväder, bad, shopping m.m.
Personlighetstest

Din personlighetstyp:

 

Populära och känsliga, med enastående social kompetens. Utåtriktade och empatiska. Uppriktiga och ärliga i sin strävan att förstå hur andra mår. Tycker i allmänhet inte om att vara ensamma. Ser allt ur ett mänskligt perspektiv och ogillar objektiv analys. Mycket framgångsrika i att hantera relationsproblem och att leda debatter. Vill vara till nytta för andra och sätter troligen andras väl före sitt eget.

 

Karriärer som skulle kunna passa dig:

 

Lärare, konsulter, psykologer, socialarbetare, personalvetare, präster, affärsbiträden, säljare, HR-personal, direktörer, eventkoordinatorer, politiker, diplomater, skribenter, skådespelare, designers, hemmafruar/hemmamän, musiker.

 

 

http://se.41q.com/


Miss Earth 2008

    
 
     


Skona miljön!

Sagt och gjort, fröken Frida har blivit extrem miljömedveten och hon börjar smitta över sig på sina arbetskamrater. Det är bra, det ska man vara fick jag höra idag. Men mitt beteende börjar kännas lite sjukligt när jag inte ens kan slänga ett kvitto i papperskorgen. Men jag jobbar för dem som inte bryr sig ett dugg. Så när du läser i tidningen att världen håller på att gå under, kommer du att önska att du hade varit mer som mig, och då kanske dina barnbarn hade fötts!! Skärpning människor. Visst finns det djur som är stora miljöbovar här i världen, men vi har det största ansvaret. Hmm, sluta skratta. Jag läste fel en gång om att en pingvin förstörde 100 träd under en vinter när de vässade sina klor och åt upp barken. I själva verket var det piggsvin, men det är väl samma sak:P
Annan sak ni alla bör tänka på är alla plastpåsar ni handlar. Sluta stöd plastpåsförsäljarna! Nästan så jag har lust att gömma alla påsar som vinns på ICA, så vi också slutar med dem. Om 25% av Amerikas familjer använder 10 mindre plastpåsar varje månad, skulle vi spara över 2,5 miljarder påsar om året. Förstår du om hela världen skulle följa det. Vi skulle inte behöva producera så många, och utsläppen skulle minska rejält. Höj priserna på påsarna så folk virkar sina egna!
Babbelmaja kanske ni tänker nu, men små saker gör skillnad! 

* Sluta ta bilen till jobbet när du bor med gångavstånd. Ta bussen i nödlägen (Den skulle ändå åkt ändå, utan dig)
* Släng inte skräp i naturen och källsortera  så mycket du kan
* sluta för guds skull att köpa mängder av produkter som färdats långt!

En kort lista av vad du kan göra för att skona vår natur, men du är väl för lat för att bry dig? SKÄRPNiNG, imorgon är det du som vaknar inkletat i sopor och ett ruttet glasspapper i munnen!


  


Min säng är sååå skön!

Efter en hård helg i Uppsala var det skönt att få komma hem och sova i sin egen säng, och slippa en 90 cm luftmadrass och 150 personer som surrar i kapp under natten. Det kommer ett mer detaljerat inlägg om lägret senare.

Nu är man nyduschad, nyäten och en maskin väntar i tvättstugan på att bli färdig. Har ca en halvtimme på mig att göra klart här hemma innan jag måste åka och tanka bilen och sedan brassa till jobbet.

En liten bild på hur man ser ut efter att vilat ut, ätit och duschat.

 

Nu måste jag göra ett ryck här, så jag inte blir sen till jobbet.
 

"Imorgon"

Det där med "imorgon" vet jag inte vart det tog vägen. Åkte iaf till Birsta med syster och inhandlade en ny hylla till sovrummet och lite krimskrams att ställa på den. Sedan brassa vi till ICA och inhandlade nya skor, haha har letat överallt efter ett par nya danskor, och var hittar man dem bästa? ICA! Sedan köpte vi det vi åkte dit för, tacos!
Åkte hem, syster bytte hylla i mitt sovrum medan jag lagade mat och surrade med Johanna.

Nyäten och till fixad skjutsade syster bort mig till Cicki på "förförfest", som jag fick klart för mig att det hette av dem som var där. Sedan drog vi vidare till den så kallade förfesten där vi blev kvar väldigt länge.

Vart en liten snabbis ner på stan. Måste säga att jag HATAR kladdiga killar som är och hänger på en. Tack, nu förstår jag alla killar vad ni menar med klängiga tjejer. Man får sälsskräck!

En baddare på Nintendo Wii, och jag lovar att jag inte spelat det förut!

Söndag:

Ja du, inte mycket här... Somnade på soffan efter att tagit en skön dusch och ätit. Skulle åkt och hälsat på Erika, men så blev det tydligen inte.
Vaknade sedan och kunde inte somna om igen, så du steg jag upp och satt mig och pluggade lite... Så duktig jag var!

Måndag:

Sov länge... Gu så skönt det hade varit om folk inte ringt och terrat mig på telefonen under min lediga dag!
Var på Gyllene Måsen (Donken) med Erik, och åkte sedan hem till hans föräldrar och matade deras fiskar. Vilka bamsingar dom hade, och stora pussmunnar hade de också.
Efter att suttit där och surrat en hel del så skjutsade jag hem Erik och åkte sedan hem och gjorde det som man sk göra på sina lediga dagar om det inte finn något bättre, sova :P Sov någon timme och sedan ringde Johanna och ville komma och surra lite. Lagade till min stora häpnad mat till mig själv också. Det är så tråkigt att göra det till sig själv. Jag lagar gärna mat, men då vill jag att någon annan också äter den.

Tisdag:

Öppnade på jobbet.. Fy vad jag inte gillar att göra det. Hör inte väckarklockan på morgonen, och sedan vaknar man av ett ryck och upptäcker att man måste åka om fem min typ. Justja, apropå ryck och vakna. I måndags vaknade jag på morgonen av att jag skallade mig själv i väggen. FYYYYY! Dåligt rädd och förvänad man blev när man vaknade av en smäll i ansiktet. Tyckte det gjorde väldigt ont i ögonbrynet, men sedan visade det sig att jag slagit näsan så hårt att den blev blå. Ops, nu blir det att sova med bebis skydd för min del.

Åkte hem efter jobbet och diskade och städade lite. Guuu så duktig jag är :) Sedan åkte jag hem till syster och åt tacopajmed mamma, pappa och Marcus och Linda. Trevliga nyheter och pajen var väldigt god.

Åkte sedan hem och pluggade och surrade i telefon som vanligt med Peter. Får jag en hjärntumör så är det ditt fel, så mycket som vi pratar! ;)

Onsdag:

Öppnade denna dag med. Huva, denna dag var jag trött. ville bara hem och sova när jag slutade, men så hade jag ju bestämt med mamma att vi skulle åka till Birsta hon och jag. Så det blev bara en snabbis hem och byta kläder... Men inte hängde jag läpp för det, hade trevligt med mamma jag :)
Kollade på nya köksluckor till mig, och hittade en riktig fin en. Men då var det slut på vara, och inte skulle det komma några nya av den sorten :(    Får leta vidare, eller köpa den nya varianten av den som jag kollade på. Det kommer iaf bli blanka svarta luckor. Någon som vet några kanske? Sedan tänkte jag ha vit bänkskiva och måla kylen och frysen med griffelfärg. Det kommer bli riktigt snyggt tror jag :)

Torsdag:
 
Det är idag det... Började 10.00 på jobbet. När jag vaknade imorse så ville jag bara dra täcke över huvudet och hoppas på att de ringde från jobbet och sa att jag inte behövde jobba idag för att det tyckte att jag skulle vara hemma och sova. Mådde inte alls bra. Kändes som feber och förkylning och allt jag kunde komma på som stoppas under kategorin "Sjuk". Men jag klev upp ändå och åkte på jobbet och kämpade mig igenom dagen. Åkte sedan hem, åt mat, dammsög och sedan kom en tjej och skulle kolla på grannlägenheten som jag fick visa upp för henne.
Efter att hon åkt så dröjde det inte länge förrän danstjejerna dök upp, och vi skulle ha ett möte om hösten. De gamla vanliga tjejerna som alltid ställer och och kommer var det. Lite blev det sagt och nu hoppas vi även på att allt blir gjort efter våra mål och önskningar.

Hmm, ja du. sista minuten bruden som fortfarande inte packat klart inför lägret i Uppsala under helgen. Måste nog krypa ner i säng nu och sova bort min huvudvärk och alla tankar på att jag kanske håller på att bli sjuk, så får jag packa färdigt imorgon bitti. Uffa, min buss går 6.29 som jag måste ta ner till navet.

Sussilull!

vad gör brudarna två och två på toaletten?

Tjeniksen!
Efter tio dagars arbetsvecka så kände jag mig värd att få vara ledig i några dagar. Så klockan sex igår stängde jag kassan och gick för att ringa någon som kunde ta min jour dagen efter. Ett telefonsamtal, och sedan var det fixat :) Wiiiiie!

Handlade köttfärs och sedan begav jag mig hemåt för att göra mig redo för kvällen. Vet inte hur många sms och telefonsamtal jag fick om att jag var så seg, men det kom ju hela tiden saker emellan för att jag skulle kunna bege mig:P Men jag kom iaf.

Sanning och konsekvens, och på tisdag kommer jag inte kunna titta min arbetskamrat i ögonen utan att börja skratta!

Jag har som grundregel att inte använda tubtop när jag är full, men jag klarade av att ha det på båten utan problem, så då tänkte jag att det inte skulle vara några problem denna gång heller. Men hoppsan! Hann bara komma in på  olearys och skulle hänga av mig min tröja då toppen åker ner nedanför tissarna. Tur man hade bh iaf! tjejerna bakom disken fick ju iaf något at skratta, men sedan höll jag bra koll på den, och den gled aldrig mer ner igen.

Fick i uppdrag från spelet vi spelade på förfesten att mina kompisar skulle peka ut en kille på krogen som jag skulle göra allt för att få en drink av. Väl på krogen så pekar de ut en liten stackare som står i ett hörn och ser alldeles förskräckt ut med ett glas i handen. Tänkte att detta lär bli lätt då jag själv inte har något glas. Går fram till honom och börjar dansa. Ställer den tragiska frågan "vad dricker du" och upptäckte att karln inte kunde svenska ens. Water!! Hmm, ja det här sket ju sig stort. En tuskisk hockeyspelare, och dessutom nykter. Hur som helst så ringer min käre vän Erik till min räddning och jag får låna hans ölglas för att vara så elak och lura mina vänner. Men vad händer? jo en tjej med väderkvarnarmar vevar ner den i golvet! Jag som fått engelskan att fastna skäller ut bruden på engelska. Måste tillägga att jag inte har den bästa och perfekta engelskan, men hon tjafsar emot på engelska, och tillslut går hennes killkompis emellan, och fortsätter gnälla på engelska att jag var så dum och tog med mig glaset mot dansgolvet. Hallå hon kunde ju ha petat ut både näsor och ögon med hennes armar! Hur som hellst, när mitt ordföråd tog slut, så säger jag till honom att han kan prata svenska för att jag förstår det också. Karln tittar häpet på mig, och kunde knappt håll amig för skratt, men här va det bara att bita ihop. Fick karlen till slut att köpa mig en ny öl, men han var tveksam för att han hade tjej.Hallå, jag hade väl inte tänkt ta hem dig för att du bjöd mig på en öl heller!

Ja, hur som hellst så tyckte jag i helhet att kvällen var väldigt trevlig. Vi gjorde Matte förståd till vad tjejer gör två och två på toan, och sedan knatade vi hem till mig för att stoppa mig i säng.
Hmm, undra om min bror hade tråkigt igår, för när jag kollar på telefon så har jag en drös med sms som det står att han vill att vi ska komma och vara med dem. Det gjorde vi ju hur som helst på hemvägen också, då vi slank in dit för att spela lite dart.

Ja, det var väl kvällen det i en kort sammanfattning. Få se hur denna kväll blir, men först måste jag städa här hemma, städa trappan och ta mig en dusch. Borde kanske åta först? Svar ja, det blir två dagars denna helg! Men frågan rä vad jag ska ha för skor. Fick skavsår under foten av skorna igår, fråga mig inte hur, för jag har aldrig lyckats fått det tidigare av dessa skor under fötterna, men nu hände det :(

Nu ringde min syster precis och vill att jag följer med till birsta. Hmm, känner igen detta.. Brukar alltid bli en svänd dit dagen efter, när jag varit ut här hemma.

Nu måste jag rappa mig lite och göra klart allt här hemma. Idag måste jag iaf städa här. Tänkte inna jag gick igår, måste jag städa innan jag går tro? Nä jag ska ändå inet ha med mig någon hem. Men inte kunde jag hondra matte och Cikki från att gå husesyn.

Ha det kung! Imorgon kommer nytt inlägg.

Besökstoppen
RSS 2.0