kokt kyckling och nyponsoppa

En dag börjar verkligen inte bra när man vaknar upp och känner att man mår pyton. Nog börjar jag bli van, men att stressa gör inte saken bättre. Nä idag fick jag komma försent till skolan vare sig de ringde och tjatade på mig att skynda. Ja för det va just det dom gjorde, och den lilla frökn åkte på en "sluta ring! hejdå!" klick.
Sorry att jag va så ortevlig, men jag mådde verkligen inge bra. Men envis som man är klev jag upp och gick ner till skolan ändå. Tur va så blev det inte som förra veckan när läraren fick avbryta undervisningen när jag höll på att svimma. Nä fy, får hoppas på att läkaren kommer fram till någonting imorgon.

Hur som helst så stod det bara kokt kyckling och nyponsoppa på menyn idag för mig. Storundersökning imorgon, och då fick jag bara äta det tyvärr... Så nog kan jag vara ärlig och säga att jag är sugen på riktig mat en onsdagskväll kl 00.24 nu iaf.

Nä, nå mycket mer har jag varken att klaga på eller till lägga.

sov så gott!

Mäh och mäh?

Mäh och mäh, kan man ju fråga sig.... dagen började jobbigt med att Bea tvingade mig att stressa in på OK för att köpa dricka åt henne som hon skulle ha på vårat 4,5 h långa matteprov... Ja nu blev det inte riktigt så länge. Lilla jag läste igenom instruktionerna och blev stressad över det som stod längst ner på papperet. Den sista uppgiften skulle ta en timme att göra ungefär. Det vill säga lång tid!

Stressade mig igenom den första delen. lät bli att svara på den sista fråga... orkade verkligen inte tänka... "bevisa att H=X*Y" Nä fy, den va knepig... Gick vidare till del två, och det kändes nästan som om jag knappt han ta ett andetag innan sista frågan stod på tur. Bla bla bla, lång text man knappt orkade hålla ögonen uppe under... Också glass! Hade verkligen inte suttit fel med en piggelin istället för ett matteprov... Men nu handlade det om glassbyttor, linjer, dela lika och koordinatsystem... Nä fy, och inte nog med det så va det en flerpunktsfråga som aldrig tog slut. Men väl färdig, och nöjd och glad gick jag ut från salen och tittade på klockan. Till min häpnad hade jag inte suttit halva tiden äns. kors i taket för min del. Även om vi hade lång tid på oss!

Blev att "lyxa" till det lite på lunchen. Jag och Bea åkte till donken. Där satt vi länge och fillosiferade och kom tillslut fram till att det hette parkera, om det vi hade gjort i soffan där.

Vidare till skolan och jobba med lite RAW-bilder. Litet roligt program det där, som man kan använda att jobba med sådana bilder i. Allt detta går ju att göra i photoshop med. Jaja, man ska aldrig vara rädd för att pröva någonting nytt!

Klockan fyra orkade jag inge mer. Nog för att jag satt och hade det roligt vid datorn och printade lite gammla bilder. Men att sitta stilla för länge är inte riktigt min grej.

Gick hem och lagade korvstroganof och ris. Riktigt mummsigt blev det!

Nu är klockan 18.32, och det är nog dags att ta fram psykologi boken. Phu, har prov imorgon igen så det blir inget hockeytittandes ikväll :( Men jag sitter här och håller mitt stöd till Timrå iaf :)

Ha det!

Psykologi, jag orkar inte!

Efter två veckor borta från skolan, så fick jag i dag upp ögonen för att jag har mycket att ta igen. Redan hunnit klart med hälften, så det känns himmla skönt... Satt nån timme idag och skrev om  en parafras till "Last Supper". Hittade en legobild som jag tyckte fick duga bra. Nu väntar psykologiboken i väskan på mig, men jag känner mig inte ett dugg motiverad till det. Prov på torsdag, så det måste göras! känner hellre för att lägga mig och kika på någon av filmerna som vi har kvar att se, men det får vänta till senare ikväll..

Hmm, ser nu att jag måste ta och måla över fläcken som blev när vi var tvungna att flytta på telefonjacket när det nya golvet las in... Ja det får bli någon dag när jag har tid, hinner verkligen inte nu!

Nä fy, nu ska jag göra ett ryck och sätta mig med den där förbaskade psykologin så den blir färdig någon gång.

byebye!

He, vilken uppfinning!

Kännde mig hungrig och var bara tvungen att ta en macka. guu så gott den damp ner i magen min.
 
Vaknade för tidigt och kännde mig inte allt för pigg. Vet inte om det var tanken på att jag snart skulle bli tvungen att kliva upp och sedan behöva ge mig iväg till skolan. Eller det var väl inte skolan som känndes skräckande, utan mer mattelektionen som jag absolut inte hade sett fram emot efter två veckor ifrån skolan. Nä huva, jag har alltid tyckt att matte är helt okej, och en aningen rolig.. Men nu känns det bara piss. Ja det kan man kalla det för. Blött och javligt ute, och ett kursprov som väntar nästa vecka.. Ja vore det inte för att de lagt upp kurserna så konstigt så hade vi fått gjort nationella istället.. Men frågan är bara vad som är värst i praktiken. Nä huva, jag vill inte tänka på det.

Nästa lektion. Helt oförberädd fick jag inleda den med en redovisning som jag nästan glömt bort skulle göras... Nog känndes det bra, men lite synd att min klass är så blyg och feg och varken våga ge ris eller ros.. Tur att läraren fanns till hands och kunde ge mig lite. Ja, det satt fint... bra modeller med bra kontakt.

Sen då? Pillrade lite med vinterbilderna på lövet, och hittade en som jag fastnade rätt rejält för. Som sagt, så har jag ju inte så mycket arbete hemma på datorn, så jag har tyvärr ingen bild att visa upp.. Den får komma senare.

5 filmer kvar blev till fyra pluss en till. Ja jag kommer nog inte hinna med så mycket pluggande dessa kvällar om jag ska hinna se alla.

Nä nu har jag alldeles glömt bort tvätten i maskin igen... Tur är så bor man granne med tvättstugan, så det är bara att kila in när som hellst.

Såg en av filmerna förut. "säg att du älskar mig". Fy fan för killar! Tack och lov att alla inte är så vidriga och elaka!

Hmm, måste he telefonen på laddning snart. Lite batteri... Appropå he, det är ett påhittat ord av oss norrläningar... Väldigt fyndigt om jag själv får säga... vem orkar säga ställa/lägga/sätta. Nä det låter alldeles fel, och skulle nog aldrig komma ur min mun i ett sådant sammanhang.

Nä nu blir det hopp i säng!

Trevlig kväll må jag säga

Lördagsmorgonm började illa. Mådde inte nå vidare alls och ville helst bara gå på toa och spy och sedn krypa ner och dra täcket över huvudet. Men inte kunde jag göra det när jag hade tagit på mig ett extrapass på jobbet... Var bara att stiga upp och ta tjuren i hornen.

Har nog aldrig varit med om att det varit så lungt på ICA som det var mellan 18.00-20.00. Nä faktiskt inte äns på julafton eller nyårsafton.

Brassade till donken så fort jag hade slutat och beställde mat till mig och Lina. Ja idag orkade jag verkligen inte tänka på att laga mat ens. Sedan snabbt hem till bror. Tror aldrig att jag haft sådan otur med trefikljusen någonsin. Inte äns med den vid Prime som alltid bruka slå om till grönt så fort man närma sig den. Men det gjorde den absolut inte då.

Gott som attans var det med mat. Satt och funderade en stund innan det blev hemgång och en dusch. Haha, ja nog är jag tjej och långsam, men jag är inte den segaste i stan iaf .

Vin, cider och fridas konstiga drinkar.. Ja det var en början på vår trevliga kväll. Locka hår och sminka Lina blev nästa steg, och vips så var klockan nästan tolv. Dags för att ringa taxi, och den var här på nolltid... Hahaha, ja vist hade jag också skrattat om jag vore taxichaför och mina passagerare bara skulle åka några hundra meter. Men va fasiken, det var blött och kallt, och inte ville vi blöta ner våda skor när det finns taxi att ta.

Väl nere på Olearys lite senare så hittade vi en trevlig kille bakom baren, som fick bli vår bartender för kvällen. Glömde att fråga vad han hette, men nog fick han komplimanger av oss. Och dem tyckte vi att han var värld.

Ja lilla Erik, nu ska jag nämna dig här. Du som tjatat så :P Ja var mer kan man säga om din insatts igår en knasigt. Hoppas bror din tog emot hunden din idag.

Aja, kvällen var väldigt trevlig och min gammle klasskamrat hann och fånga en bild på mig och Lina under kvällen


image3


Kvällen slutade med några omgån gar Fame och Buzz. Fatta inte ur vi pallade med det, men på slutet låg vi som små söta barn som inte kunde läsa i soffan.

Ja söndag då.....Vaknade halvtolv av att någon skickade sms.  Brukar ju inte nämna så mycket namn här, så därför låter jag bli... Ja men denna person väckte mig och såg till att jag inte kunde somna om igen. Lite senare när jag precis var på väg att somna, ringer nästa person. Nä här fick man då inte sova. Var lika bra att kliva upp när den tredje personen störtade in och frågade om jag kunde rädda en blomma... Huva.

Sju filmer, godis och chips fick bli räddningen på kvällen. Hmm, ja vi hann bara med två, men resten kommer senare i veckan :)

Nu ska jag ta och ta hand om disken här, och sedan krypa ner till sängs. Skola imorgon!

Orka vara djup när man är sugen på någonting gott

Att vara eller inte vara, är något jag inte bryr mig om.  ÄR, är det som är huvudsaken, och det få man hoppas på är bra. Men hur vet man?  Tänk om man är en dålig person, men att man ha en sådan fin sida som väger över det hela. Ja, det kan man ju allt sitta och fundera på om man vill vara djup, men det orkar jag inte vara nu.
 
Dagen såg ut på följande vis. Vaknade halv nio och var kanonpigg. Kors i taket! Hade jag även klivit upp då så hade det nog blivit ett riktigt  "korts i taket". Men det gjorde jag ju så klart inte. Somnade om strax innan väckarklockan ringde, och då var man som en nyfödd bebis som bara vill sova. Men det var bara att kliva upp!

Skönt väder var det ute idag, och inte ville jag klaga över den raska promenaden till frissan. Inte heller över hur håret blev. Nä jag har inte så mycket att klaga på mer än att min nacke gör ont. AJ! Ja så går det när man är ivrig och jobbar för hårt. 

Sportlovet som jag så länge hade trott skulle bli en lungn vecka med sena kvällar och långa sovmornar, visade sig till slut bli en slitsam jobbvecka. Men jag ska inte klaga, jag får ju pengar för det.
Med två jobb så finns de inte så mycket mer att göra än att jobba och jobba. Men jag ska inte klaga! Jag har själv valt det, och ena jobbet är rena rama drömjobbet dessutom. Visserligen är det inte så jätte bra betalt, men det är roligt och det är huvudsaken så länge man klarar sig!

Nä nu blir det hopp i säng. Funderar faktiskt på att bädda ute i soffan istället och somna till något tråkigt på tven. Lät faktiskt inte som en helt dum idé. Men jag är sugen på någonting gott, men jag vet bara inte vad.  Hmm någonting kallt, kanske glass eller lättdryck.

Men nu måste jag rusa. Kan inte vara trött imorgon när jag ska jobba.

Besökstoppen
RSS 2.0