Jobb - Körslagets trailer

Tjeniksen!
Nu har det varit fullt upp i flera dagar. I onsdags ringde min agent och kallade ner mig på jobb i Sthlm - Körslagets trailer. Jag såg även till att ordna upp med lite andra jobb då jag ändå skulle ner.

Inspelningen var riktigt rolig, och det ska bli kul att se hur den blev i samband med idolfinalen då den har premiär.Här är förra årets trailer:Måste fortsätta att jobba nu. Återkommer med mera när jag får lite tid över!

Stressigt men roligt :)

Tjeniksen!
Länge sedan jag skrev ett riktigt inlägg nu. Har haft fullt upp med skola, jobb och träningar. Men jag vill inte klaga för jag har haft det riktigt kul, även om det varit väldigt stressigt under vissa perioder.

Idag har jag redigerat lite bilder som jag tog under förra och förrförra veckan. Timothy, sötnöten fick jag riktigt fina bilder på. Ska höra med bror om jag får lägga upp några bilder och visa.

Senare idag så var jag på stan med Kicki. Köpte ett bh- och trossett. Riktigt fint, kanske lite somrigt men vad gör det. Funderar faktiskt på att gå och köpa det andra settet med som jag tittade på. Den var lite mer vintrig.

Efter vi sprungit runt på stan och jag kommit på att jag kände mig lite hungrig, så gick vi upp på dansen och tränade med seniorerna. En ny dans är på G, och den är riktigt rolig och snygg.

Tänkte passa på och lägga upp en bild på juniorerna som jag och Frida tränar tillsammans, när jag ändå pratar lite om dansen. Riktigt duktiga är dom!


Foto: Julia Sundström

Det är så roligt att föreningen vuxit och blivit så stor på så pass kort tid :) 

Smygtitt på fotosession med EllaBellaFoto: Frida Hjortén
Hår och make up: Dorin Chang
Modell: EllaBella

Du är ett ego!

Jag har alltid fått lära mig att stå upp även om det blir jobbigt här i livet. Vist har jag gått igenom stormar där vinden blåser för kraftigt att jag behöver ta hjälp av stödpelare, men jag har alltid stått upp! Att bara vända kappan efter vinden och låta den slå en till backen existerar inte i min värld. Och om jag någonsin skulle göra det är det för att jag planerar ett oerhört bakslag på vägen upp igen.

Att bara följa sina egna viljor och krypa under täcket så fort man möter på något som är främmande och nytt  eller som man kanske inte vill genomföra trotts att det är på vägen dit man ska, är samma sak som att falla pladask för vinden och skita i konsekvenserna! Men tänk på att det ibland kan det vara hårt att landa, och det gör ont, och kanske är det till och med någon som trampar på en när man ligger där. Så var inte så jävla mörkrädda att ni blundar för alla utmaningar i livet.

För mig är det viktigaste här i livet att vara ärlig och hålla det man lovar till två hundra procent. Jag har bråkat med mina vänner men ändå hållit det jag lovar till dem. En dag hoppas jag att dessa vänner gör likadant för mig, även om det finns många som redan har gjort det.

En vän som sviker det den lovat eller är oärlig, är inte en vän! Ibland kanske det går att förlåta, men tänk på det att det är svårare att förlåta än att säga förlåt!

Att anklaga någon för något man inte har fakta på, är som att prata i nattmössan och hoppas på att det hela slutar i en härligt dröm. Men det gör sällan det!

Är du fel person på fel plats så kanske du bör tänka över vad su gör om du så gärna vill stanna kvar!

De starka vinner jämt brukar många säga, men de svaga kanske har en annan egenskap som är viktigare i vissa sammanhang. Så tänk på hur du handlar istället för att pumpa upp dig framför spegeln och bli till ett ännu större ego!

;)

;) Utgång med kära kicki. Har alltid lika trevligt med henne :D Kommer lite bilder senare!

Sena kvällar

Uffa, sent ikväll igen... Sitter ofta vaken länge och pluggar om kvällarna nu. Har varit mycket under den senaste tiden. Imorgon har jag en stor redovisning i svenska B och hantverksteknik D. Nästa vecka ger jag mig ut på praktik, och man kan ju undra vart det bär iväg :P It is up to me!

Ska jobba imorgon och på lördag. Känner mig inte så peppad till det, men det är ju bra att jag jobbar så mycket som möjligt nu, då jag inte vet hur mycket jag kommer att kunna jobba här hemma sedan. På söndag så ska mina och Fridas juniortjejer ha dansuppvisning :) Seniortjejerna får ta och lägga i lite hårdträning nu så att de kommer ikapp dem ;) Tanterna;)

Nä, nu ska jag ta och krypa till kojs så att jag får mig lite sömn innan redovisningen imorgonbitti :)

Sussa lungt!

Halloween
Besökstoppen
RSS 2.0