GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA MAMMAIdag fyller världens bästa mamma 50 år! Lite ledsen är jag att jag inte kan vara hos dig och fira din stora dag. Men jag kommer så fort jag kan efter jobbet imorgon!! :) ♥ ♥♥


Nio Dagar Kvar!

Godkväll!

I torsdags fick vi ÄNTLIGEN hem vår nya soffa :)  Nio veckor försenad, men vi fick två nackstöd som kompensation i varje fall :)

I lördags morse klockan halv fyra bilade jag, älsklingen, Alina och Jonny ner till Ullared. Vi var framme kvart i nio (dom öppnar åtta) och då var det proppat på parkeringen. Fick köra runt ett tag innan vi till sist fick en plats. UFF och FY säger jag sedan bara! Kommer aldrig mer åka dit i december månad! Var som att gå på konsert med kundvagn!! Fick med mig en massa julklappar till småtrollen, nya lampskärmar, parfymer, reseladdare till mobilerna, filmer, kökshandukar, sänglakan, strumpor, lite baskläder, handkrämer, mjukisbyxor, vinterjacka med mera.

Är i varje fall nästan klar med alla julklappar :) SKÖNT!! Vill dock ha allt klart innan vi åker till Egypten, och det tror jag att vi hinner :) Bara nio dagar kvar nu :)

Ha en fin kväll allesammans!

Besökstoppen
RSS 2.0