Husköp

I onsdags var jag på visning på ett jättefint hus. Idag skrev vi på papprena. kanske låter helvilt, men kristian var borta på jobb och har inte ens sett det. Tur han litar på mig, min underbara karl. Nu längtar jag efter inflyttning, men först ska vi njuta av jul och nyår :)


Julklappar

Har börjat slagit in julklappar här hemma. Lite roligt att jag längtar efter att få göra det, då jag hela dagarna slår in åt andra på jobbet. Men det är något visst med julklappsinslagning:) Ingen jul utan julklappsinslagning helt enkelt!


Graviditeten - Så upptäckte jag det

10 juli vaknade jag efter ha drömt en underbar dröm om ett possetivt graviditetstest. Jag började fundera på när jag skulle ha min mens, och upptäckte att jag var sen. Drömmen blev verklighet, även om jag själv inte vågade tro att det var sant förrän efter tre tester gjorda. - En super lycklig Frida! 
 
Kristian var på jobbet och jag ville att han skulle få bli den första som fick veta. Jag ringde och frågade om han hade tid att luncha med mig, och det hade han. Det var fruktansvärt svårt att hålla glädjetjuten och tårarna tillbaka under telefonsamtalet, eftersom jag inte ville berätta över telefonen. Så här i efterhand anar jag nästan att jag lät lite arg för att försöka låta så oberörd som möjligt. Jag ville ropa till hela världen hur lycklig jag var, men än fick det vänta. Kristian skulle bli först!
 
När det väl var dags för lunch mötte jag upp en stressad Kristian. Han gick med millånga steg mot restaurangen och jag som brukar gå fort hade problem att hänga med. "Vänta, jag måste visa dig något!!". Motviligt stanna han upp och tog emot min telefon med en bild av de tre gravtesten. "Vems bild är det här?" frågade Kristian "våran" svarade jag. "ÄR DU VERKLIGEN SÄKER PÅ DET" utbrast Kristian lite halft chokad. - En superlycklig Kristian!
 
Lunchen blev underbar och vi satt och skrattade och pratade länge. Vi skulle bli föräldrar, kan man tänka sig! Men när ska vi berätta för andra? Nej, det får vänta ett tag kom vi överräns om:)
 

Svartvit

 
Bild från gårdagens fotografering på Teomina, Texas och syster, fotad av mig.

Välkommen vecka 25

Idag går vi in i vecka 25. Bebisen är ca 22 cm långt mellan huvud och stjärt och väger ca 800 g. När Kristian pratar nära magen så sparkas och bökas det för fullt. Så mysigt och underbart, vi längtar så efter dig!
 
Bild från gårdagens fotografering V.24 (23+6), fotad av Linda Hjortén.

Dove Pure & Sensitive kroppslotion

Wiiie, jag ska få Buzza Dove Pure & Sensitive kroppslotion. Känns underbart och hoppas på bra resultat. Den ingår i Dovs mildaste serie någonsin och speciellt framtagen för känslig hud. Passar utmärkt till mig nu när jag är gravid och har blivit otroligt kännslig och torr. Återkommer när jag fått hem mitt paket och testat.
 
 
 
För er som inte vet vad buzza är kommer här en kort förklaring. Buzzador arbetar med marknadsföring genom att ge medlemmarna, Buzzadorerna, chansen att prova spännande varor och tjänster och sedan diskutera vidare med sina vänner och låta vännerna prova själva. Det kallas Word of Mouth marketing eller på svenska Mun till Mun marknadsföring.

Som Buzzador sprider du budskap om produkterna till vänner och bekanta öga mot öga, via din blogg, Facebook, Twitter eller andra forum och kanaler som du är ansluten till. Rapportera sedan dina erfarenheter av kampanjen och produkten på vår hemsida. Du kan också skicka in bilder och filmer från dina buzzningar som sedan publiceras på produktens kampanjsida.

Detta är helt gratis och du kan också bli medlem genom att trycka här.


Gomat

Mums! Bakade potatisen står min moder för, resterande har jag tillagat.


Adventskalender

Superlycklig Myra när hon fick syn på vad moster har sysslat med, medan hon var på dagis. På lördag får första paketet öppnas:)


Söndagsmys

Synd det inte går att få på bild hur mysigt det faktiskt är:)

Fotboll och bubbelbad, det går nog inte att få ett bättre avslut på veckan. Myspys, söndagsmys!


Soffmys

Med bästa Texas!


V. 24 (23+2)


Älskade lilla bebis, mamma längtar efter dig så! Känslan när du rör på dig och magen putar ut lite här och där, är obeskrivlig. Så mysigt och underbart!


Barnvagnsdjungel

Vilken djungel det är att välja barnvagn! Finns så otroligt många olika modeller, funktioner, färger och framför allt märken. Vilken vagn hade/har/ska ni ha som första vagn?


Spa

Somliga har det bra! Ikväll blev vi utbjudna på middag på stan med mamma och pappa. Därefter släppte jag av hjärtat hos grabbarna och följde med mamma och pappa hem och bubbla. Mysigt litet tillfälligt ute (fast inne) spa som min pappa fixat. Han är bra händig min pappa!
 

 
 

Åkpåse

Älskar åkpåsen vi köpt till bebis!


Hemma i Sundsvall igen

Igårkväll vid halv tolv var vi hemma igen efter stor shopping i Ullared. Hittade massor med fina grejor:)

Nu har jag laddat om inför dagens arbetspass. Är lite trött efter allt resande, men det kommer gå kanon:)

Hoppas ni får en härlig dag!


Vem leder?


Handle With care

Undra om jag får en egen "gravidfil" inne på Ullared nu?;)


Framme

Nu är vi framme i Ullared. Sängarna är bäddade, varma mackor på ingång och syster sitter och finslipar på sin inköpslista. Här läggs det upp taktik om vilka avdelningar som ska betas av först och i vilken ordning vi ska ta dem i. Haha, rutinerade eller vad då?!


Godmorgon!

Sitter just nu och väntar på mamma och Eva-Lena som ska komma och hämta mig. 06.45 går bussen mot Ullared. Wiiiieee ska bli så kul!!


Sollefteå mys!

Är i Sollefteå och firar farsan en dag tidigare:) Har varit på Kina och ätit god mat. "Farmor Aini" fick känna på lite bebis sparkar. Myspys!

Nu tittar jag på Finland-Sverige med hjärtat och "farfar Stefan":) Dock går det inge vidare för Sverige. Senare ska vi bege oss hem och jag ska förbereda inför morgondagens tjejresa till Ullared. Ska bli så kul!!

Ha en härlig kväll allesammans!


130 dagar till BF

Känns som en hel evighet! Men med tanken på att det redan gått 150 dagar av 280, så har det ändå gått någorlunda fort:)

På söndag åker jag, syster, mamma och vår gamla granne ner till Ullared. Ska bli jätte kul. Har varit där tidigare, men denna gång blir det till att handla babyprylar med mera. Har skrivit en lång inköpslista och hoppas på att hitta det mesta:)

Nu ska jag ta och fixa lite lunch:) ha en fin dag allesammans!

Bilder lånade från ullareds blogg:


Liverpool September 2012



 
 
Underbar oförglömlig resa! 
 

Lek med maten

Är det så här man gör för att få små barn att äta mycket? Myrans kommentar efter att hon ätit upp "moster jag vill ha MER, nu vill jag ha en spindel":)


Little Liver

Vi kunde inte låta bli när vi var i Liverpool :)


Drömmar

Oj, lyckades väldigt bra med omsomnandet tillslut. Vakna 11.20 och undra vad klockan va.

Hmm vilka mysko drömmar jag haft. Störtar med flygplan som vi sedan lyckats nödlandat, storm på havet med liten båt och massor av hajar, elaka rånare och banditer och mycket mer. Tur vi lyckades ta oss ur alla knipor!

Har verkligen börjat drömma konstiga drömmar nu när jag är gravid. Den ena värre än den andra. Har hört att det är väldigt vanligt, men otroligt läskigt ibland. Någon fler som är gravid eller varit gravid och drömt konstiga/läskiga drömmar?

Bilden nedan är från Google.se och jag tycker den speglar väldigt bra över hur mina drömmar kan vara ibland. Sagolika men läskiga. Dock tycker jag "verklighetsdrömmar" är värst, när man vaknar och inte riktigt vet om det var på riktigt eller ej. Hatar känslan när man vaknat och drömt att någon varit elak och man sedan pratar med personen i telefon eller träffar den. Nästan så att man vill skälla på den, även fast det bara var en dröm.


Godmorgon

Vaknade för si så där en timme sedan. Skulle verkligen inte druckit det där goda kalla glaset med vatten innan jag somnade igår! Kissnödig de Lux, och självklart vaknar bebis också av att ja var tvungen och kliva upp. Så nu har jag haft morgongymnastik i magen. Visst är det mysigt med bebissparkar:) men både toalettbesöket och gymnastikpasset gjorde mig pigg. Somna Frida, somna om igen! Fortfarande mörkt ute= "kvällen". Gör ett nytt försök!!!


Nattinatti

Efter två dagar i sängen var det skönt att vara tillbaka på jobbet idag igen. Även om vilan behövdes, så blir jag otroligt rastlös av att inte orka göra något när jag är sjuk. Tackar viaplay.se för två dagars underhållning iaf! Och självklart min underbara kärlek för all ompysslande!

Efter en härlig jobblördag bjöd jag älsklingen på hemlagad tvårätters. Havsstjärtstoast m. avocado till förrätt och fläskfile ala Frida m. kroketter och beasås till varmrätt. Sedan rullade vi upp till övervåningen där magen och jag somnade mysigt framför tven:)

Nu säger vi nattinatti på riktigt efter att borstat tänderna och förflyttat oss till sängen. Imorgon blir det jobb igen och efter det ska jag vara barnvakt åt mina älskade gudbarn/syskonbarn:)


V.21 (20+3)


Besökstoppen
RSS 2.0