Dåliga och bra idioter

Det finns idioter och idioter. De som gör fel i bara farten och de som gör det medvetet. För mig spelar ärligheten och att man håller det man säger störst roll. Nog har jag mött på många idioter, men jag må säga att M är den som fått mig att inse hur en ärlig idiot kan framstå som en bra människa och vad som är skillnaden på en bra och en dålig idiot.

- En bra idiot är en människa som gör fel i antingen farten eller medvetet, men ändå är ärlig och håller det den säger.

- En dålig idiot är en människa som medvetet gör fel och är för idiotisk för att ens erkänna det.

Vill du vara med på bild?

Tjeniksen, Har suttit och övat på talet och samt skickat in mitt PM. Får hoppas på att det går bra imorgon.

Nu börjar det komma in lite fler fotojobb.

V.13 Babymage Syster
V.14 babymage Johanna, Gymnast
V.15 Konstfoto (människans ansikte), Familjeplåtning, ev. Ellabella

Har du en foto idé och gärna vill ha det på bild? Hör då av dig så hjälper jag till. Håller just nu på med min portfolie och är gärna öppen för idéer. Temat är Mode/Fashion.Modell: KickiNP Prov

Tjeniksen, Träningen gick hur bra som helst igår. Gymnastiktränarna var duktiga och professionella och vi alla lärde oss mycket.

När jag kom hem från träningen fick jag reda på att vi skulle ha den muntliga delen i NP prov i svenska B på fredag. Detta betydde att jag innan dess ska skriva ett tal på fem minuter och hänvisa till en text och en bild som har temat Engagemang och påverkan. Samt att jag skulle skriva ett PM på 150-300 ord som skulle ha varit inlämnat i morse. Men som tur var så är min lärare snäll, och lät mig lämna in det ikväll istället.

Talet är färdigskrivet, och jag ska prata om ordet "måste". Få hoppas på att det går bra. Länge sedan jag pratade utifrån att planerat innan vad jag ska säga. Oftast brukar det gå av bara farten och bli mycket improvisation, men det går inte nu.

Aja, ska ta och fortsätta att plugga på detta och skriva färdigt mitt PM.

Tjingeling

Cheerleading

Tjeniksen, Idag fick jag lite sovmorgon. Klev upp kl 10.00 och åt lite frukost och satt mig sedan ner och jobbade med lite bilder. Nästan färdig med denna leverans nu :)

Efter det så gjorde jag mig klar för att gå ner och möta kicki på stan. Köpte ett par leggins innan Kicki han bli lite krasslig och ville åka hem.

Väl hemma så åt jag lite mat. Pasta och kyckling :)

Sitter nu och väntar tills det är dags att åka till gymnastikträningen i Borstahov. Första träningen där, så det ska bli spännande att se hur det går för oss.

Här är lite nya bilder från tidigare träningar i vår egen hall:

Igår fortsatt vi att öva på en av våra ramsor. Den är så bra :) Vi har ett par stycken, men jag gillar nog den Emma har gjort bäst :)

Nä, nu ska jag ta och byta om.

Cheer on!

Utbildning bokad :)

Tjeniksen! Har nyss kommit hem från jobbet. Gick bättre än förväntat att jobba idag, med tanken på att jag är krasslig. Infektionen är bättre, men inte helt bra. Skulle inte förvåna mig om denna medicin inte biter på mig.

Imorse innan jag for till jobbet så ringde jag och anmälde mig till utbildningen som jag snart ska gå :) Ska bli väldigt spännande och säker väldigt lärorikt :)

Är lite orolig för skolarbetena då jag är lite sen med inlämningen. Lite svårt att jobba hemifrån då jag inte har något skrivprogram på datorn efter kraschen. Får hoppas på att lärarna har överseende!

Nä nu ska jag vara lite duktig och städa lite här hemma :)

Tjingeling!

Bakslag

Tjeniksen! Förstod väl att det skulle bli en och annan grej till. Vaknade i torsdags klockan halv sex och var så fruktansvärt kissnödig. Fy fasiken säger jag bara! Har åkt på en rejäl urinvägsinfektion och går nu på penselin. På det så fick jag en förkylning och vad kommer här näst?

Ikväll har jag lovat att skjutsa Lindas kompis från tåget och hem till dem. Ska ju ändå ut dit och gratta Marcus, så varför inte.

Se så duktig jag är på att skriva korta inlägg nu Linda och alla andra som klagar ;)

Har inte hunnit fått bilderna än från träningen. Men så fort jag får dem så ska jag lägga upp dem på hemsidan www.laget.se/scl

Tjingeling, nu måste jag kissa!

Kors i taket

Tjeniksen! Känns som om vändningen är på väg, men jag vet inte om jag vågar fastslå något för då får jag väl ett bakslag?

Datorn är nu igång igen, och redovisningen är gjord. Har även hunnit med ett samhällsprov, som kändes helt okej. Nu väntar bara betygsättningen.

Nya häftiga lyft på träningen, bilder kommer när jag fått dem!

En utbildningskurs till cheerleadingen är nu på G, ska bara ringa och anmäla.

Till helgen blir det jobb lördag och söndag. Fredag kväll är planerat att fira Marcus på, men vi få se hur det blir. Nu är det inte allt för långt kvar innan bebisen kommer :)

Kors i taket vad kort inlägget blev!

Vart ska olyckan med mig gå?

Tjeniksen, Nu är jag hemma igen och snart har det gått en hel vecka sedan jag åkte. Och vad ska jag säga? hmm, var nog det sämsta events jag någonsin deltagit i. Finns inte så mycket mer att säga än att hemresan blev tidigare än planerat.

Under två dygn gjorde vi detta:
tågresa 12,5 timmar
högklackat, styling, "träning", show, och en liten titt på Oslo i 16 timmar
Sov 3 timmar
Packa och frukost 1 timme
Tågresa 6 timmar
Vänta på nästa tåg i 3 timmar
Tågresa 3,5 timmar 

Gissa om jag är less på att åka tåg! Första streckan som vi åkte var med liggvagn. Har aldrig tidigare gjort det och jag måste säga att det var lite läskigt. Det var mörkt och det gungade så jag näst in till höll på att bli sjösjuk. Kunde knappt sova eftersom det kändes som om spårvagnen höll på att spåra ur om vart annat, samt att det var en som snarkade i våran kupé.

Tåg nummer två var ett vanligt tåg. Fört kunde vi inte sova och gjorde därför ett försök till att lösa lite sudoki klockan 06.30 på morgonen. Vilka kärringar! Sov sedan en bit och sedan var det dags för byte igen.

Nästa tåg var ett vanligt lite äldre tåg. Var en unge som satt och käkade kakor hela resan och mellan varje sprang på toa och sket. Lokföraren visste nog inte riktigt hur man stannade med tåget och gjorde någon konstig inbromsning och fick allt att kännas som ett kärringstopp med en bil.

Väl i Norge åkte vi i en tunnel som var 14 km lång. Tur var så sänkte lokföraren hastigheten, så locket för öronen blev inte så farligt.

Väl i Norge skulle vi försöka hitta hotellet vi skulle bo på. Jag skulle vara lite duktig och fråga om vägen, men när jag fick svar av en ung kille i vår ålder så fattade jag inte alls vad han sa. Han upprepade det en gång till. Men jag hade ingen aning om vad han försökte säga. Tror det var något om en adress till hotellet, men någon sådan hade vi inte så jag tacka för oss och gick vidare. Svenska flickor i Norge hann knappt utanför centralen då en karl sprang ikapp oss efter att tjuv lyssnat på vår samtal med killen. Han pekade åt vilket håll vi skulle gå, och vi kände oss väldigt dum då vi upptäckte att hotellet låg granne med stationen. Vi kilade dit och försökte få tag på Peter. Väl där så fick vi veta att vi inte hade något rum... Huva vad skulle detta leda tänkte vi. Men det löste sig snabbt. Efter det bröt allt loss. A-K fick en Ursula klänning och såg ut som en liten blekfis i den. Jag själv fick en tre meter lång en som jag såg ut som en liten svart korv med hängigt skinn i. nä, så farlig var inte min, men om jag hade haft kropp att bära upp den och sedan haft guraffben så hade jag sluppit stapplat runt som en fånge med handbojor på benen.

Vet inte om jag behöver gå in så mycket mer på hur det var.  Kan bli lite väl mycket tråkigheter att skriva då jag har mer på tungan att berätta.

Igår (onsdag) tog jag en lång sovmorgon. Vaknade vit elva och drog igång med tvättningen. Hade sedan tänk starta datorn för att plugga lite, men nej då det gick inte alls för sig. Något var fel och den ville inte sluta ladda. En mac, vad är detta? Ringde genast upp pappa som rådde mig till att prata med grannen. Kilade upp till henne, och där blev det inte så mycket bättre på en gång. Ringde då upp min lärare och berättade situationen och redovisningen på projektet sköts upp lite för mig. Jag skulle dessutom ta med mig datorn på skolan så att vår tekniker kunde kika lite på den.

Imorse var jag trött när jag vaknade, men var duktig och klev upp. Ingen redovisning och datorn gick heller inte tt starta. Någon programvara hade blivit skadad, men som tur var kunde jag plocka ut allt viktig ur datorn innan jag lämna över den till min snälla granne igen som formaterade om den. Nu fungera den utmärkt, men det känns ganska naket då allt jag hade i den ligger i Beas hårddisk.

Nog gick datorn att fixa, men vart ska olyckan med mig gå?

Från olycka till något roligt. På lördag har juniorerna uppvisning. Denna gång gästar de Njurunda hockey cup. Så dukitga de var på träningen idag!

Nä, nu blev detta ett sådant där långt inlägg som ingen kommer orka läsa. Ska ta och lägga in en liten bild från dagens lektion för att liva upp inlägget iaf.

Julgranen står fortfarande kvar, och lyser gör den också.

Samhällskunskap var det om någon undrar, och på tisdag har vi prov på 80 sidor.

Nä, nu ska jag ta och natta lite. Hoppas på en trevlig helg och en mysig kväll imorgon :)

Snart Norge

Tjena! Nu har det gått en vecka igen. Kan säga att fredagen var nog en av de värsta dagarna på länge! Huva, ska nog inte skriva så mycket om den, ni kommer bara tycka så synd om mig :P

Blev väck klockan fyra på morgonen av en liten skojjare. Kunde inte somna om, men när jag väl till slut gjorde det så försov jag mig. Stressade till skolan, stressade hem, backade på grannens bil (viste att det skulle ske en "vacker" dag), fick sedan på jobbet en grinig kunde som aldrig gav upp. Och då mena jag aldrig! Ho var in i butiken ett x antal gånger och ratade med alla. Alla svarade henne likt som jag gjort, men hon hade ju förstås fortfarande rätt och alla andra fel!

Väl hemma skrattade jag åt dagen, men ville nästan börja grina när jag upptäckte att jag varit så klantig och glömt att stoppa i kontakten till frysen efter att jag hade dammsugit dagen innan. Ja allt var tinat och det blev inga frysta hallon :(

Många hade nog skitit i att gå på krogen efter en sådan dag, men lilla jag ville inte sitta hemma och deppa över detta. Skit händer, och man har nog varit med om värre :P Men väl nere på krogen tappar Kicki sin mobil. Det var droppen för kvällen må jag säga! Men vi hade trevligt ändå :)

Trodde jag skulle få ligga på soffan och pilla mig i naveln denna vecka, men istället blev det jobb tisdag, onsdag och torsdag. Den ena kunden värre än den andra. Jag måste nog ta och skriva det där "tips till kunden snart" :P

Nu har jag packat färdigt, tror jag. Sitter och väntar på att jag ska få panik och komma på att jag glömt något viktigt som jag inte kommer att hinna med. kl 23.25 går tåget som jag och A-K ska ta till Oslo. 

Roligaste av allt ska nog bli att träffa Eyvind igen! Han har lovat att sitta längst fram, och det hoppas jag att du håller nu :P

Nä nu börjar jag bli lite rastlös, ska nog ta och kika så jag fått med mig allt och sedan blåsa håret.

Tjingeling!

Besökstoppen
RSS 2.0