Kolsyradäppeljuice

Brors tjej fyllde 25 år idag, och det ville man ju fira med lite mys medan bror jobba natt. Så vi tog bilen bort till ica för att köpte alla sortets frukter vi kunde tänka oss ha i en fruktsallad.... Annanas, näää det hör mer till sallad, eller?
Ja guuuva va vi handlade frukt.... Sen måste man ju ha någon form av juice i också... Äpple- och apelsinjuice fick det bli.... Vi brassade vidare och hyrde film, "Flickan i källaren"... Väl hemma hos bror belv jag ställd i köket och göra iordning fruktsalladen... Lite törstig blev jag, och äppeljuicen såg så saftig och god ut.... Men jag han knappt få in den i munnen förän jag öpptäckte att det var fel med den... Men artig som man är svalde lilla jag ändå.... Nä det där lät fel, men det blev av en refläx bara..... Men juicen var iaf jäst, och det smakade som om det va kolsyra i den... Uffa, jag ryser när jag tänker tillbaka på det.

Filmen då.... 13 min, och sedan stod vi inte ut längre! Nää, det va ingen höjdare.... Inte ens en sådan man skulle kunna slummra till så där härligt under äns.

Jaa, vad ska jag nämna mer om denna dag? Det kan man ju alltid fråga sig... Vad är värlt att nämna, och hur mycket kan man nämna? Hmm, ja man vill ju inte vara allt för öppen eller detaljerad....

Va f*n dö då bok j*vel får man till svar efter en söt liten fråga i telefon.... Haha, ja här pratas det om allt mellan himmel och jord och lite där till.... Men va f'n, nu blev det mycket svordommar....

Nä nu ska jag ägna lite mer tid åt sötnöten i telefon :)

19/2

Ja vist var jag duktig ibörjan och skrev ganska offta. Nu har det blivit längre mellan gångerna, och nu var det alldeles för länge sedan.

Jag har ett sparat inlägg som jag skrev för en vecka sedan, som aldrig gick att pubilicera, så jag tänkte passa på att lägga upp det nu när jag ändå är på bena igen.....


skriven den 19/2

Vaknade alldeles förtiden på måndagsmorgon av att telefon pep till av ett sms. Jag orkade inte kolla, och antog att det var Bea som vanligtvist brukar ringa och väcka mig på mornarna. Men när jag väl vaknade till och kikade så var det ett sms där det stod grattis på namnsdagen. Vanligtvist så brukar jag inte bry mig om folks namnsdagar eller min egen. Men imåndags så var det helt tokigt. Sms på sms, presenter och middag. Ja folk är knasiga må jag säga.


Imorse vaknade jag upp efter tredje natten på soffan. Ja, jag har nu mera flyttat ut till den. För det första så är den mycket bredare än min säng, och sedan så är den lite hårdare. Sen det som gör det till det nästan viktigaste är att det är lättare att komma upp på mornarna eftersom det blir ljust i rummet om jag låterbli att dra ner rullgardinerna.


Klockan tio åkte jag och hämtade en butter Bea på Navet, som inte va allt för svår att få glad igen. Lite stjärtvärme och sen tinade hon ;P

På mässan så gick vi runt till alla bås, men ingen tyckte sig ha något med bara foto. Det var rörliga bilder och ljud och lite stillbilder... Nä, det gav mig inte så mycket. Men jag hade trevligt ändå :)


Dagens Timråmatch... Suck! tyckte det va fel av domaren att inte utvisa Modospelaren också. Man måste va två för att sloss, och han var lika mycket delaktig i det hela!


På fredag är det jobb, på lördag är det jobb och på lördag kväll är det plåtning. Hmm, hoppas jag få ledigt på söndag!


Nä nu blir det ett glas lättdryck är så törstig. Sen blir det nog hopp i sängen (soffan)!


Pussmunnar och choklad

Till min stora förvåning när jag vaknade och hittade en pussmun kvar i en godispåse från igår, så upptäckte jag att det var bättre än choklad. Den söta smaken, och att slippa känna hur det börjar klia på kroppen. Nä nu blir det snart ajöss med choklad, och låta pussmunnar och frukt ta över :)

Nu är jag inne i en ny period. Laggt sudokun åt sidan och börjat gett mig på tvspel istället. Just nu är det Fame som gäller, och jag ger mig nog inte förän jag klarat ut spelet.

Nu hör jag hur tvättmaskinen börjat tystna, så nu är det nog dags att byta tvätt......

Inte en lugn stund..

Under gårdagen blev det nog ingen villa alls efter kl 11.00.

Linda och Matts anlände och lämnade av Maja. Men av någon konstig anledning fick vi inte lös bilbarnstolen ur deras bil. Så då blev det till att lära sig köra automat... uffa säger jag. visserligen va det skönt att inte behöva växla, men nä jag föredrar manuell. Kanke för att jag är ovan.
Lite lunch i magen och sen påklädd och nerstoppad i vagnen för att sova lite lunch. En timme senare ides jag och syster inte vänta längre. Vi väkte henne lite försiktigt och frågade om vi skulle åka och mata änderna, wiiie!

Kalleankorna fick de heta, och vist ville lillfröken klappa dem fast de bara sprang iväg så fort hon kom nära. nä sen blev det att kolla på lite hus... Shit va fina och annorlunda hus det finns!

Lördagsgodis och läsa kassörskan på ICA Nacksta hur man gör mellanslags summa i kassan blev nästa lilla äventyr. Sen blev det raka vägen hem och stoppa i den hungriga lilla vargen lite kräm. Mumms!
Road med lite hokus pokus och lite jagis m.m. och sen blev det en promenad till donken för att äta middag. ja och väl där fick jag och syster svar på våran fråga.... Vad betydet mammabulle, jo hamburgare;P

Hem igen och på med pyamas och sen dimpa ner i soffan med en godispåse i handen för att se på disney, ja det va populärt ett tag, och sen slutatde det med att lilltösen flög runt i rummet medan syster ich ajg låg halvutslagna i soffan och kollade själva.

Strax efter åtta blev det sängenändå. Somna utan problem men vaknade kanske si så där en halvtimme senare och fick komma och mysa i soffan en stund innan hon titta på mig och bad om att få krypa ner i sängen istället. Själv blev jag kvar framför tven ett bra tag till... Fastnade på någon boxningfilm, som jag tillslut inte orkade se klart. Och det var väl tur det, för kl fem väcker lillfröken mig och vill komma och krypa ner hos mig istället. Hmm, skulle nog låst inn henne i sovrummet istället... Nä, uffa vad elakt! Sex vaknade hon igen och ville kliva upp, men jag övertalade henne att ligga kvar en stund till... Och under den stunden, det vill säga halvtimme som jag försökte få henne att somna om igen ville hon ha kikel krig m.m.... Nä sä halvsju lessnade jag och slog på tven istället.... det var väl kul i en kvart så där, och sen var det mycket roligare att hoppa i sängen och kasta godis på mig. haha, små barn är sötast när de sover ;P
kl åtta blev det kräm och mjölk på beställning, och sen blev det lite godis ifrån gårdagen. Lite mer hopp i säng och springandes hit och dit.
Ja, den där lillfröken finns det hur mycket energi i som hellst...

Nu är det ungefär tre timmar sedan som föräldrarna kom och hämtade henne, och nu känns det faktiskt lite tomt och tyst :( Funderar på att ta och vila lite...Blir väl till att plugga, städa och tvätta senare satt, och då bör man vara lite piggare för att orka och inte lessna på engång....

Sov gott för ett tag!


Oo, choklad...

Kom ovanligt tidigt till jobbet idag. Hann i lungn och ro läsa igenom alla papper och grejor innan allvaret började igen. Riktigt skönt faktiskt. ska nog börja bättra mig på att komma ur sängen på mornarna!

Som vanligt var det lungt mellan tolv och ett, men sen brakade det loss riktigt rejält. Sju kassor öppna med en mil lång kö. Visserligen föredrar jag att jobba när det är tempo som gäller, men idag önskade jag att det inte hade varit så mycket folk som det var. Hade hellre plockat eller frontat varor i brist på arbetssysslor. Min rygg värkte, och varje gång banden va fulla så kändes det som om kunderna längre bak i kön tittade konstigt på mig och tyckte det var mitt fel för att de inte kunde packa varorna istället för att stå och titta. Nä, jag gör det bästa jag kan och finns det ingen platts så hjälper jag kunderna att få undan varorna så jag kan dra nästa kund så fort som möjligt... Men jag har börjat vänja mig vid detta eftersom jag har blivit uppsatt på de dagar och tider på schemat när kunderna verkar vara som mest köpsugna.

Som tur va slapp jag jobba över idag, och kunde gå efter den tinden som var utsatt.
På vägen hem så övervägde jag att kika in hos mamma och pappa och se om de hade någon mat klar istället för att gå hem och ställa mig vid spisen. Men inte hade dom det, men jag hittade allt en matlåda i frysen som pappa hade gjort åt mig. Tack pappa!

Senare blev det att dimpa ner i soffan med brudarna och kolla på lite tv. Lilla frida kunde inte backa ut från parkeringen själv, så jag fick dirigera henne. Men jag ska inte kranka ner på henne och säga att hon är dålig. magda backade in i en bil när hon försökte själv. Och jag hatar att backa ut därifrån... Tur jag har min parkering där jag har den, alldeles vid vägen nästan :)

Ett litet tips till Erika "Om en konstig kille går förbi och äter på en bagett så tror jag inte att han vill äta upp dig!, men om du mot förmodan skulle känna dig skrämd eller hotat så kan du ju alltid springa in på en affär och ringa räddaren i nöden, det vill säga mig! Just precis som du brukar" Tokfia!

Jag har tänkt och funderat. Och jag kan inte mer än jämföra dig än med choklad. Jag tål det inte, men ändå så kan jag inte motstå det. Även om det får mig att må dåligt, så äter jag det ändå. Hur mycket jag än lessnar på det, så dröjer det sällan länge innan jag saknar det. Men jag måste säga att i lagom doser är det bäst!

Nä nu måste jag skynda mig och hoppa i säng. Linda och Matts kommer och lämnar Maja kl 10 imorgon, och då måste jag vara pigg!

Alla hjärtansdag

Torsdag morgon alla hjärtans dag och allt. Kom i redig tid till skolan... Var faktiskt lite förvånad över att jag inte mötte läraren min i trappuppgången för att sedan hjälpa till att hålla upp dörren medan hon konka med sig alla hennes grejor.

Bio med grabbarna grus. Cloverfield....Bra film, men väldigt udda slut må jag säga. Dessutom var det lite jobbigt i början när det skumpade så mycket, eftersom hela filmen är filmad med handkamera. Men det vänjde man sig vid efter ett tag.

Imorgon blir det jobb och sen plåtning...

Hmm, ja fundera och fundera, men nu lägger jag ner...  Du liknar för mycket en person som jag umgicks med tidigare! Där va man bara någon ting värld varannan helg, och det vill jag verkligen inte vara med om igen!  Men nu ska jag inte dra förhastiga slutsattser, men någon sa till mig att man bör lita på magkännslan. En person som inte kan möta mig på halva vägen, kan jag tyvärr inte vara vän med!

Nä nu blir det hopp i säng!Onsdag, snart fredag

Då var det onsdag, snart fredag...

Igår blev det en trip till Birsta med Erik.. Köpte två par nya skor, och sen blev det att prova soffor på Ikea ;P

Idag tog jag mig en lååång sovmorgon och gick inte ner till skolan förän 12. Riktigt skönt med onsdagar må jag säga, men det är lätt hänt att man ligger kvar i sängen alldeles för länge. Men det får man sota för sedan och sitta kvar länge på skolan istället.

Strömavbrott på strömavbrott höll på att göra mig tokig. Speciellt det första eftersom jag inte hade sparat ner arbetet på datorn, och blev tvungen att göra om allt. Suck. Tur man tycker det är roligt det man håller på med, men när ett arbete på tre timmar försvinner så funderar man verkligen på om det är nödvändigt det man gör.... Tre timmar till, och sen va jag så le och packade ihop och gick hem.

Åt, prata i telefon och hämtade bilen... Sen så var det raka vägen till träningen. Lite nya lyft och steg sattes, men det blev inte en sådan intensiv träning ändå. Och imorgon är det "alla hjärtansdag", så nu blir det ingen dans på en vecka, iaf ingen träning.

Nää, jag har nog inga funderingar idag.. Ska gå och ta en dusch nu, och sen blir det sängen.

Ny vecka igen!

Då var det en ny vecka igen!

Måndag försvann fort, med lektion på lektion på lektion och sen en liten färd upp till Härnösand för att gratulera morfar på 70-års dagen. Grattis morfar!
Efter att visat upp bilder för fotointresserade morfar, så gav han stolt bort sin Minolta sr T 101 som han själv plåtade mycket med på lite yngre dagar. Man kan ju fråga sig vem det var som fyllde år egentligen....

Idag vaknade jag före veckarklockan ringde, och till min stora förvånad så var det till och med tisdag (börjar tidigt då). Duktig som jag var klev jag upp istället för att ligga kvar och dra mig under de få minuterna som var kvar innan klockan skulle ringa, gjorde mig i ordning, och sen bar det iväg till skolan.. Uffa vad kallt och halt det var! 10 min innan lektionen skulle börja, har jag någonsin varit så tidig till en lektion på morgonen sen jag flyttade in till stan? Hmm, tror knappast det.!

Sista lektionen inställd eftersom vi dubblade den förra veckan, så idag kom jag hem tidigt. Ska snart ringa till Erik och höra vart han är... Ska tvinga med honom till Birsta hade jag tänkt ha ha.

Det är sjukt jobbigt att vara sjuk....

Lördag svepte snabbt föbi sovandes framför tven. Vaknade kl 9.00 imorse och  kunde inte röra mig pga smärtor i magen... Av uttråkning somnade jag om en stund men vaknade ganska snabbt. Så höll det på tills min kära moder ringer mig vid ett tiden, och då var det bara att dra på sig mjukisarna och åka upp till akuten... Iigen!

Efter tre timmar på sjukan fick jag åka hem med smärtstillande. De flytta fram mig i kön till läkaren jag skall till, och förhoppningsvis så blir nästa besök det sista!

Nu är det snart "Singing bee", och sen är det  "En anna del av Köping". Så nu ska jag krypa ner i soffan igen och kika på lite tv.


Ack, en sådan fredag!

Om jag hade vetat om igår innan jag klev ur sängen att jag skulle behöva jobba idag, så hade jag nog aldrig kommit upp. En hel långledighelg var någonting jag då hade längtat efter länge, och fick matteprovet som jag hade på morgonen att kännas mindre bekymmersamt.... Men inte då fick jag ledigt. Vid lunch ringer de från jobbet och säger att jag måste hoppa in och jobba.

Kl 12.00 loggar jag in på stämpelklockan, och börjar redan då räkna ut timmar och minuter innan jag får gå hem (det värsta man kan göra för att få dagen att gå långsammare). Prick 8 timmar om jag har tur!
Idag va det golvet som gällde i fem timmar och sen kassan i tre timmar. Av någon anledning så tycker jag det kändes skönt att få plocka lite varor istället för att sitta i kassan hela dagen  "Hej! Var det bra så? På summan? Kvitto?". Kanske beror det på att jag hade svårt att sova inatt, och att jag börja känna mig krasslig. Aldrig kul att sitta i kassan när man är trött eller känner sig hängig. Nä fy för i sommras!

Och ack så trött och snorig dimper jag ner hemma hos mamma och pappa i soffan framför tven som är inställd på let´s dance. Brukar inte följa det, men det är alltid roligt att kika, eftersom jag själv hållt på med samma dans.

Frida...Blev inget långt samtal på telefon idag inte ;P

Nä, nu blir det att dimpa ner i min egen soffa och somna till något dåligt tvprogram. Ack, en sådan fredag.....Prosit!


Besökstoppen
RSS 2.0