8 månader

I tisdags blev vår lilla älskling 8 månader :)
 
 
 
Du står själv med stöd, dansar när vi sjunger och spelar musik, sträcker armarna efter oss när du vill komma upp, tittar på en lampa när vi frågar var lampan är, babblar som bara den och några gånger har du även sagt mamma, pappa och tutte. Vad vi älskar dig lille vän <3
 

Bus-Frank

Dags att skaffa barnsäkra spärrar till lådorna. Förstår inte hur han lyckas, dom är ju rätt så tunga att öppna!
 
 
Snart klättrar han väl upp och starta micron helt själv! Han älskar att få trycka på startknappen när vi värmer något.
 
 
"Åh, det här var ju också bus-kul!" Någon har visst piggnat på sig rejält från förkylningen.
 
 
"Här i vet jag att det brukar finnas majskrokar!"
 
 
"Frank var namnet! Mina armar kan bli 2 meter långa å jag är starkare än Pippi, DE NI!"
 

Veckan

Förra veckan gick oerhört fort! I måndags så var vi på babysång på kulturmagasiet. Det var jätte mysigt, å otroligt att alla bebisar var så nöjda och glada under hela sången.
 
Efter babysången gick vi och åt lunch med Magda och hennes Jonis. - jätte trevligt! 
 
Sedan var det meningen att vi skulle fara till Sthlm. Men med alla väskor färdigpackade och på väg ut genom dörren, så ångrade vi oss. Trötta och småsjuka bäddade vi ner oss i soffan och kollade på film istället :)
 
Resten av veckan har gått oerhört fort. I Fredags sov Frank hos "mormor" & "morfar". Jag och krille köpte vin och hämtmat och somnade som två slagna hjältar efter maten. Vaknade lagomt till utröstningen av idol, och hann se vem som fick lämna. Sedan såg vi en film och la oss sedan och sov. Åh, vad skönt det var att få sova heeeelaa natten! Nog sover Frank väldigt bra på nätterna, men det är en helt annan grej att få sova tills jag vaknar av mig själv och inte behöva kliva upp och leta napp mitt i natten. - tusen tack mamma och pappa, för att Frank fick sova hos er!
 
I lördags hade krille FIFA-turnering här hemma. Jag for och hämtade hem Frank, å sedan kom Alina och lilla Jonathan hit och busade med oss. Frank tyckte det var superkul och jagade stackars Jonathan med gåstolen :)
 
I söndags var det farsdag. Det firade vi med att ge Pappa-Kristian en täckning som Frank ritat. Å inte vilken täckning som hellst, utan Franks första:) Sedan for vi till mina föräldrar och grillade. 
 
Frank och "morfar" matchade varandra bra vid grillningen :)
 
 

Myran besök

Idag ringde min syster, då myran sagt att hon ville åka till moster. Klart hon fick det!
 
Myran har fixat mitt hår och klätt mig till en brud med skor, klänning och blommor. 
Sedan har hon haft dockteater för Frank, som han tyckte var super skoj. 
 
 
Nu är jag bjuden på tårtkallas in till hennes koja. Bäst jag skyndar mig innan det inte blir något kallas. "På riktigt alltså, nu måste du komma moster, annars blir det INGET!"

Besökstoppen
RSS 2.0