Solle

Vilken härlig Alla Hjärtans helg jag haft!
På lördagen bilade vi upp till Sollefteå för att lämna Frank hos sin Farmor och "Dante". Sedan åkte jag och mitt stora hjärta upp till Hallstaberget och chekade in. Jag fick en 30 min massage innan vi gick på spaet för att bubbla och basta till den fina utsikten. Följt av middag, melodifestivalen och sedan så råkade vi sova förbi Björn Rosenström som spelade. Vi skulle bara vila en liten stund och vipps så var det morgon. Men skönt var det att få sova och att få vakna på morgonen av sig själv. 
 
På söndagen åkte vi och hälsade på Franks farfar innan privatshopping i butik Primo Donna som egentligen hade stängt. Jag fick med mig en stor kasse med fina kläder hem. Jag säger det igen, har ni inte varit dit än så åk dit! ;)
 
 
 
 

Primo Donna

Nu finns mina virkade ugglor till försäljning hos butik Primo Donna i Sollefteå :)
 
Primo Donna är en dam- och ungdomsbutik med märkena VERO MODA, ONLEY och Piceses. Här hittar du även duktig och trevlig personal som kan hjälpa dig att hitta just din stil. Har du inte redan varit dit, så kan jag varmt rekommendera ett besök. Eller förresten flera besök ;)

Bästa vän

 
Det här är Frank! Han fyller snart två år och är världens snällaste och charmigaste kille. Han är omtänksam och ser till att mamma får vara med på allt. Det inkluderar rutschkaneåkning, gunga i hokuspokusstol, leka med bilar, dela på mat med mera.
 
Tidigare idag medan jag höll på att tillaga middagen fick Frank en bit äpple. Han tog biten och gick och satte sig på en av hans favoritplattser - i fönstret. Efter någon tugga tittar han på mig och säger "mamma pomma" och klappar på den lilla biten fönsterbrädan bredvid honom. Pomma betyder komma och Frank ville så klart att mamma skulle sitta bredvid honom i fönstret och dela på hans lilla äppelbit.
 
 
Jag säger som Bärgarn i filmen Bilar "jag visste att jag valde rätt, min allra bästa vän!"

Snö, snö massor av snö

Idag har vi varit ute och skottat, åkt snowracer, klättrat i snöhögar och busat med grannen.
sedan blev det lite inomhus bus med bilar, flygplan och annat skoj.
 
Här gräver Frank och hans vän en grop i snöhögen.

Besökstoppen
RSS 2.0