Roligheter

Snart är denna vecka också slut! Allt går så fort nu, tyckte det var september nyss då vi kom hem från underbara Spanien. Snart åker vi till värmen igen, men denna gång blir det Egypten. Ska bli så skönt och jag längtar sååå!


(bild lånad från google.com)
Förra gången vi var i Egypten åkte vi på delfinsafari med snorkling. Där fick vi simma med vilda delfiner och se underbart vackra korallrev och fiskar. Såg ut som på bilden fast med et x antal fler fiskarter. Synd jag inte hade någon undervattenskamera då!

Men innan resan ska vi hinna med en trip Ullared, som bär av stapel nästa helg. Ska bli roligt att åka dit igen. Var ju faktiskt ner ditt i början på detta år, men det känns verkligen som en evighet sedan!! Har redan börjat knåpa på en lista, men jag kommer nog inte slå min mammas (hon och hennes vänner var ner förra helgen). Hon hade till och med spaltat upp avdelningar om vart hon skulle hitta det hon behövde. Mja, så duktig och noga är jag inte med min lista. Sist glömde jag ju till och med den hemma. Men jag tycker det är bra att man fundera lite i förväg på vad man behöver :)
och så var det måndag igen....

Ja, då var det måndag igen då! Veckorna rullar på, och de sista som är kvar av detta år kommer nog gå jättefort kan jag tro. Har många roliga ting inplanerade nu... Men först lite om helgen!

I fredags åkte jag och älsklingen upp till Sundsvall för att hälsa på familj och vänner. På fredagen åt vi middag hos syster och sedan byssade jag iväg karln till grabbarna för att ha en mysig kväll med syster och småtrollen. I Mars så blir dom tre stycken syskonbarnen. Syster ska få en till liten knodd :)

På lördag åkte vi och hälsade på mamma och pappa en sväng och sedan blev det tjejkväll hos syster med "sexparty". Haha, vad vi hade roligt! Och trevligt var det att träffa Lena som jag inte träffat på länge, och även KnnnubbisBea också :)

På söndagen fotade jag lillmyran och sedan åkte vi en sväng på dollarstor för att kolla läget. Stort och fint! Känndes lite som att komma in i en mindre variant av Ullared fast med MYCKET mindre och sämre utbud av produkter. Kan tänka mig att det går bra för dem.

Efter Dollarstore åkte jag och fikade med Magda som jag verkligen inte träffat på länge!! Tror det var under mitt sista år på gymnasiet som vi sågs sist. Men det var mysigt och trevligt. Hoppas det inte dröjer lika länge igen tills nästa gång vi ses bara!!

Efter fikan bilade jag och älsklingen hem igen. Väl hemma hann jag knappt med att se ett helt avsnitt av Sons of anarchy innan mina två blå slog igen. Så sjukt trött, men det är ju en sådan bra serie så jag fick verkligen kämpa med att hålla upp ögonlocken för att inte sova bort något!! Någon annan som brukar titta på det?

Oj, det blev ett långt inlägg detta. Får ta roligheterna någon annan gång. Så tråkigt med långa inlägg då jag inte har några bilder att bjuda på.

Ha en fortsatt trevlig dag allesammans!

Måndag

Hejsan! Nu var det länge sedan jag skrev här... igen. Har haft fullt upp med jobb och roligheter och inte haft någon större inspiration till att blogga.

Förra helgen for jag, älsklingen och Åberg upp till Emma och Matte i övik. Mysigt att komma bort, vara ledig en heeel helg och självklart att få träffa våra vänner igen :) Vi hade en supermysig och trevlig helg, så det hoppas jag på att vi gör om snart igen!! Och om inte annat att dom kommer ner och hälsar på oss :)

Nu äntligen har ullaredsresan fått ett bokat datum. Haha, ja jag känner mig lite tantig när jag skriver det, men det finns faktiskt mycket fint där! :) Ska bli roligt att åka dit och ännu roligare med det trevliga sällskapen :)

Idag är jag ledig, och tänkte ta mig an och göra lite nytta här hemma. Jag ska bara få kroppen ur sängen och få fart på baken ;) Sååå skönt att få sova tills man vaknar och sedan inte ha någon press på att man måste kliva upp :)

Men nää, nu har jag legat här tillräckligt!!


Bild fotad av Bea

Besökstoppen
RSS 2.0