Rubrik

Tjeniksen, Sitter nu ute hos min syster och nojar mig för att jag hade så brottom igår att jag åkte ifrån kameran. Har busat med Teomina hela morgonen, men nu sover hon sött i sin säng. Tar på krafterna att busa med moster ;)
Veckan som varit:
Torsdagsträningen var nog en av de roligaste träningarna på länge vi haft. Vi blev gästad av Karin som tävlat i Cheerleading och som nu flyttat upp till Sundsvall och gärna vill komma och träna med oss. Vi gick igenom lite tekniker i stunt, tränade på nya ramsan och rockstar dansen :)
Fredag jobbade jag som vanligt och även på lördag. Efter jobbet på lördag fick jag sällskap av Milla. Känns som om det var hundra år sedan vi träffades! Jag demonstrerade lite produkter för henne som jag säljer medan vi gjorde oss klara för en utekväll. Sedan åt vi på Texas och efter det bra det av till Emma som fyllde år. Hade en riktigt trevlig kväll!!
Jag och Milla :)
Söndag hade jag sminkparty för några tjejer ur laget med mina underbara produkter, eller vad säger ni?
Med tanken på hur mycket varje tjej handlade för så är det nog ett svar på att de också gillar dem:)
På måndag tog jag en rätt lång sovmorgon. Huva, love it! Pluggade lite produkter och lyckades också sälja lite i farten. Lite senare tog jag en promenad ner till Dance World för att hämta upp min söta lilla myra, Teomina och gick en sväng på stan medan syster undervisade. Följde sedan med ut till Essvik och sov här ute.
Så nu sitter jag och är barnvakt åt en sovande myra medan syster fixar naglarna på min jobbarkompis från ICA.
Hmm, blir irriterad! Varför fungerar det inte att göra radbyte på bloggen? Så fort jag trycker på publicera så smetar all text ihop sig. Det ser ut som om jag aldrig har hört talas om styckeindelning.

En dag så...

Tjeniksen, Det har blivit väldigt långt mellan gångerna jag skriver nu. Men med tanken på hur dålig jag har varit under sommaren att uppdatera så är det nästa ett kors i taket på hur tätt det är mellan detta inlägg och förra.
Idag började min arbetsdag klockan 07.30 på ICA. Gick riktigt bra att kliva upp på morgonen, men jag hann inte mer än att sätta mig i bilen och kände att jag innerligt skulle behöva avbryta mitt pass tidigare än planerat. Kände mig febrig och frusen, och inte gjorde det hela saken bättre med att temperaturen i butiken låg på 17 grader. Jaja, tänker nog många, men på det så hakade utter dörrarna upp sig och vägrade gå igen. Tur att en av mina arbetskamrater fixat en filt till kassan som man kan linda in benen i.
De första timmarna var katastrof. Kände mig som en riktig bitter kassörska som knappt orkade heja på kunderna. Var helt slut, och då menar jag inte trött utan slut i kroppen. Men en snäll arbetskamrat gav mig en ipren och sedan började det vända lite. Kors i taket att jag svalde den eftersom jag inte tycker om att ta sådana tabletter. Men jag kände att idag har jag verkligen inte råd att vara sjuk. Brist på tid helt enkelt. Annars brukar jag inte vilja ta dem eftersom så länge jag står på benen så ger jag gärnet, och med en sådan i kroppen som döljer alla tecken på att man egentligen borde ligga hemma i sängen så är det lätt hänt att man får betala senare och mycket värre. Men men, denna gång gick det bra iaf!
Jag jobbade mitt pass ut till klockan tre, och sedan åkte jag direkt vidare in till stan för att möta upp en dam som jag i samarbete med en annan dam ska jobba för. Nu blir ni allt nyfiken? ;) Vi åkte vidare till Matfors och hade ett genomgående möte om kommande arbete. Ser riktigt lovande ut :)
Efter det bar det väg hem, slängde snabbt i mig något att äta och sedan åkte jag direkt ner till John Bauers gymnastiksal  för att undervisa cheerleading. Grymt kul!
Efter träningen så hälsade jag på pappsen och mammsen en sväng, och nu är jag äntligen hemma efter en lång dag. Imorgon är jag ledig från ICA, så då ska jag ta tag i lite saker och sedan på eftermiddagen har jag en ev två fotograferingar :)
Nu ska jag bara ta det lugnt, slå mig ner i soffan och titta på dagen Andra Aveny avsnitt.
Och till er som uppfattar mig som om jag klagar på att jag jobbar varje dag och inte har någon tid över: Den som jobbar för något bra jobbar aldrig för hårt! Klart jag vill ha en förändring, och det är det jag jobbar så hårt för. Jag är lycklig får att jag har jobb och som kan hjälpa mig till dit jag vill nå.
Natti natti!

Phuuuuu

Uffa!!! En dröm om en härlig vardag, men rutiner men ändå inte så att det blir tråkigt. Har så otroligt mycket idéer som jag vill göra verkliga, men just nu tar jobben upp all tid. Har knappt tid att gå på toaletten känns det som ibland. Nog tycker jag att det är roligt när det händer och man gör saker hela tiden, men som en god vän sa "man måste leva också!!" Jaja, det ordnar sig snart :)
Har hur som helst inte gjort så mycket mer på sista tiden mer än att jobba. Hade en kund för ungefär en vecka sedan som sa "Huva, du verkar jobba varje dag, och är det inte här så är det någon annan stans". visserligen är det sant, men den som jobbar för något bra, jobbar aldrig för hårt :)
Igår var jag och tittade på en underbart fin lägenhet. Låg på sjunde våningen med en otrolig utsikt, total renoverad, och ingen hade bott där. Helt underbar bortsett från att jag vet att om jag skulle flytta in där så skulle jag vara less efter en vecka med att snubbla över mina blixtrar, stativ med mera. Nä huva, jag behöver något större.
Nä nu ska jag ta och sova. Har en arbetsdag från 10.00-20.30 imorgon, om inte längre.
Natti natti.


Besökstoppen
RSS 2.0