V. 36

Ny vecka, tiden går fort nu känns det som!
 
Idag har jag varit hos BM. Magmåttet har minskat och barnmorskan hade svårt att avgöra hur bebis ligger. Mest troligt på tvären då hon inte kunde känna huvudet eller något nedtill. Där av minskat magmått. Hon sa "här känner jag en fot, här är en till och här är en...... Skulle vilja säga fot, men det kan det inte va".
 
Vi har fått remiss till specialistmödravåden och ska få göra en ultraljudsundersökning under nästa vecka för att se hur bebis ligger. Ev blir det vändningsförsök, men hoppas innerlighet att bebis bestämmer sig för att vända sig rätt innan dess.
 
Känns som om min mage är en stor kanonkula. Kan knappt röra mig. Längtar sååå tills liten är här och efter en lite mer smidigare kropp!
 
V. 36 (35+2)

V. 35

Nu har vi gått in i vecka 35 och förlossningen börjar närma sig. - Även om det är några veckor kvar.
 
Jag drömmer väldigt mycket om förlossningen nu. Oftast går den otroligt snabbt, så jag knappt hinner reflektera över att jag fött barn. - Härligt om det skulle få vara så, men av någon anledning så är jag alltid så besviken i drömmen över att jag inte fick uppleva det "ordentligt" igen. Haha, Krille har sagt att han ska påminna mig om mina drömmar när det väl sätter igång 😜
 
v. 35 (34+1)
 
 

Graviditet vs Graviditet

Det är så kul att blicka tillbaka och jämföra magbilder och graviditeten med Frank och nu. Dom är verkligen olika!
 
Denna gång var jag otroligt "åksjuk", illamående från och till samt yr i början av graviditeten. Lyckligt nog så har jag inte kräkts något (Inte med Frank heller bortsett från när jag låg magsjuk och under förlossningen). Trött till och från var/är jag också, men det var jag även med Frank.
Foglossning från hell som gör att jag mer eller mindre påminner om en sengångare när jag försöker ta mig från A till B.
 
Med Frank mådde jag prima. Hade ett luktsinne så jag kunde spåra en nytänd cigarett på 400 m avstånd. Minns att jag tyckte det var bekvämt att jobba i kassan. Fick jag en kund som luktade mycket rök eller annat, så kunde jag alltid lite snyggt backa ett steg, utan att kunden kunde komma närmre. Minns mig själv som en havande superhjälte, lite annat i jämförelse med en sengångare 😂
 
Med Frank hade jag craving på cheeseburgare och gröna äpplen. Kött, ost och surt skulle det va. Choklad och annat sött hade jag avsmak på och kunde absolut inte äta!
 
Denna graviditet äter jag gärna sött av alla dess slag. Munkar med socker på är en stor favorit, men försöker tygla mig själv.
 
Bebis v. 32+5                         Frank v. 32+5

syskonkärlek

Bebis är ca 43 cm lång och väger ca 2,2 kg. Var till BM idag och fick bekräftat att bebis ligger med huvudet nedåt. Dock ej fixerat än, men det är ju några veckor kvar också.
 
V. 33 (32+5)
 

Syskonkärlek ❤️

Igår kväll när jag skulle natta blivande storebror Frank så höll bebisen på att böka runt i magen så jag trodde jag skulle gå sönder. Då säger Frank: "mamma, jag kan hålla min hand på din mage och vakta bebisen så blir den lugn"... Å tro på tusan så blev det helt stilla när han la sina små händer på magen min... Sedan säger han "så, nu sover den, så vi också kan sova" ❤️

 

 


Besökstoppen
RSS 2.0