Alla Hjärtans Dag

Snart är det dags för alla hjärtans dag. Vill du köpa något lite extra speciellt till någon du tycker om, kan jag tipsa om upplevelse.com. Där kan man hitta något för alla. Några exempel är vargsafari,öl-, whisky- och vinprovning, övernattning i sala silvergruva, Hockeymatcher, romantisk ridweekend och mycket mycket mer.
 
 
Jag tycker Alla Hjärtans Dag är en mysig liten högtid på året. Även om jag själv inte tycker att det är så jätteviktigt att man firar just den 14 februari. Sedan är det ju inte fel att ha en liten egen Hjärtans dag lite nu och då bara för att förgylla vardagen lite för sig själv, en vän eller varför inte någon du inte känner.
 
Alla Hjärtans Dag för mig är en dag man firar speciellt tillsammans med sina nära och lära. Kanske ger man en liten present. eller äter en god middag ihop.
 
MEN det är också en dag där vi alla borde tänka lite extra på att vara snäll och trevlig även mot dem vi inte känner. Efter all stress från jul, nyår och att komma igång med det nya året kan det kanske lätt hända att man glömmer hur lite kan betyda så mycket för någon annan. Till exempelt kanske bara genom att säga hej och önska kassörskan en trevlig dag på affären, eller hålla upp dörren till någon som också är på väg in/ut eller varför inte gå fram till någon på stan och berömma personens kläder eller något annat.
 
Jag vill önska alla en trevlig alla hjärtans dag i förskott, och tacka för att just DU kikade in på min blogg.

Fredagsmys?

Det blev inte så mycket till fredagsmys ikväll. Min lilla kille ligger i sin säng och håller på att somna, efter mycket om och men. Den stora somnade på soffan för ungefär en och en halv timme sedan. Funderar på att väcka honom, men har nog inte hjärta till det. Lika bra att han får sova, så kanske jag kan få sovmorgon imorgonbitti :)
 
Nu ska jag mysa ner mig i soffan och se en film eller kolla på någon serie.
 
Trevlig helg allesammans!

Klar för leverans

Uggla klar för leverans. Ska bara packeteras :)
 
 

Ugglor

 
Jag virkar ugglor på beställning.
 
Färger, öppna eller stängda ögon kombinerar du själv.
 
ca 15-17 cm höga.
 
Kontakta fridahjorten@hotmail.com för info eller beställning :)
 

Sponsrad Video: Grekland

 
 
Åh, vad jag längtar bort till sol, bad, värme och semester med min lilla familj! Att bara få koppla av, inte behöva laga mat eller ens tänka på att laga mat, städa och andra "måsten". Att bara få vara och rå om varandra och mysa. Det hade inte varit helt fel med en resa till tillexempel Grekland just nu. Slippa snön, kylan och att skrapa rutor på bilen. Nog för att snön är rolig för Frank, men själv är jag verkligen ingen vintermänniska. Nej uff, fy och Burrrrr för snön och kylan!
 
Viste ni att apollos absolut första plan gick till just Grekland? Det var för 29 år sedan och till Aten om man ska vara exakt. Sedan dess har de jobbat med att utöka och förbättra sina resemål. Idag är deras nya familjehotell inriktade på barnklubbar, simskola, träning samt god och hälsosam mat. Kika gärna på filmen nedan för mer information om Myhos Beach på Rhodos.
 
 
 
Detta är ett sponsrat inlägg.

Besökstoppen
RSS 2.0