Penisens historia

Penisen härstammar från antikens Egypten. Antika Egypten byggdes med hjälp av tama testiklar som bestod av tio kulor.  Tio penisförhudar har grävts fram ur en gravplats från Egyptens första kung och är hittills de främsta bevisen på att dagens penisar härstammar från afrikanska vildkukar. De 5000 år gamla förhudarna tyder också på att penisarna användes för att frakta saker, med andra ord packpåse. Förhudsfynden visar att penisarna var något större än dagens tama snoppar, med förslitningar på vissa leder som indikerar att de fick bära eller dra tunga lass.

Idagen samhälle använder vi många olika namn på penisen så som kuk, penis, banan, lem, grej, task, dase, balle, petteniklas, pinne, kärleksstav, elände m.m m.m. Som man brukar säga, kärt barn har många namn, men stämmer verkligen detta.

I en intervju med Julia får vi veta:
"Älska dem och de visar verkligen att de älskar dig tillbaks! 
Mycket trevliga både som rid- och kördjur. 
Vandra med dem. 
En ”maskot” på gården. 
Ha dem som sällskap (istället för en hund kanske?) 
Penisen passar bra både till ungdommar, äldre och handikappade."

Hur ska en Penis skötas?
Man brukar inte sko penisar, med de behöver mjölkas var 8:e vecka, precis som en ko. 
Penisen  bör vaccineras, i alla fall mot stelkramp. Träffar den en öm punkt är det bra om du vaccinerar den mot pungfluensa också. 
Avmaska den regelbundet och skilj på sommar och vinterbyxor så är chansen stor att den slipper parasiter. 
Penisar är väldigt sociala djur. En annan penis som sällskap är det bästa, men har du bara en penis kan även en vibrator gå bra att ha som kompis. 
Du kan köra in din penis vid 15-års ålder och rida in den vid 16. Men innan dess kan du tömköra den, lära den konster och träna markarbete. Låt den gå över broar, pressenningar m.m. Lär den stå still fast du lämnar den. Träna att gå med den mellan koner, löshoppa med den. Ja, det finns massor man kan göra med en penis fast den är ung! 
penisen är väldigt tålig. Men den är känslig mot regn och blåst. Är det kallare än –15 grader ute vill den ha ett täcke på sig. Ha gärna ett vindskydd i hagen där den kan gå in om det regnar eller blåser mycket. 
Om du väljer att ha din penis ute dygnet runt under vinterhalvåret bör du se till att den har fri tillgång på bröst och en kompis, ett ordentligt vindskydd med en varm bädd av halm eller spån att ligga i.


Artikel av: Julia Sundström
skitiga strumpor

Peter Peter Peter! 

Bör jag hålla din information hemlig, eller ska jag dela med mig den till alla tokiga fruntimmer som undrar vad det är som händer? :P

Skitiga strumpor......Ähh, jag orkar ändå inte skriva nu.. Just haft religionsprov på hinduismen och buddismen, så min högra hand känns rätt så lam efter att suttit och skrivet om två stora levnadssyner m.m m.m

Däremot så kan jag berätta om ett litet knasigt sms som jag fick precis innan jag skulle skriva prover "Jag har just fångat en pokemon som heter frank:)<3 jag vill ha han"

Haha, man kan ju undra vem som skickat det, då jag inte vet av någon so gillar pokemon i min närhet :PDet är inget som du tror..... Eller?

Ennu en pantdate med Petrus.... Gnugga gnugga Petrus så jag ser vart jag ska komma. När butten åkte på sniskan så for växelspaken ur. Men vad gör det när Petrus frågar: 

- Frida, vilken tror du det går snabbast för? 
- I 1an eller 2an?
- Det ser ut som att han kommer i farten. 
- Åååånneeeeh, det kom på mattan!
- Oj, vilket sprut och vad mycket för den delen
- Har du lite toalettpapper jag kan låna, Frida? 
- Gå hem med dig, det är ju närmare hem till dig än till mig!


Om jag får säga själv, så var det nog inte värre än "Honey, en 30 cm"Jag tror Petrus är otrogen mot mig. Jag hittade ett sugmäske på halsen. Som bortförklaring fick jag "Jag brukar få så där rött när jag kliar mig." Men vad ska man tro egentligen?

Petrus köpte förresten isglass på PINNE till mig idag. Undrar vad som var i baktanken..... Petrus tyckte så synd om mig eftersom jag ska plugga då sa Petrus " Lova att ta en paus med en isglass och tänk på någonting annat."


F) Jocke säger: (20.01.30)
om man särskriver ditt namn frida till 'fri da' så kan man säga att du heter söndag. eftersom söndagar är man oftast ledig på och är tämligen fri.

Är det någon som vill ha söndag?

Det är inte som du tror! Säg oj vad det kan bli fel ibland!

Foto: Lennart Schyberg

Lite bilder från en plåtning som jag gjorde i somras:Foto: Lennart Schyberg www.schyberg.nu 

Foto Jenni Johansson

Några bilder från plåtningen förra veckan :)Hår och make up: Dorion Chang 
Foto: Jenni Johansson 

Tantpoäng?

Tjeniksen!

Hihi, vad juniorerna är duktiga!

Idag så vaknade klockan åtta och trodde det var onsdag. Låg länge och drog mig i sängen tills Bea ringde mig och frågade om jag var på väg ner till skolan... Fasiken nu börjar tanten bli gammal då hon inte kan hålla reda på dagarna ens. Men det blev bara att dra på sig kläderna och kila ner till skolan. 20 min sen, och läraren skratta när jag förklarade varför.

Nog håller jag på att samla på mig tantpoäng då jag under nästa vecka ska åka ner till Ullared för att shoppa, men ung i kropp och sinne är jag ännu trotts lite feberyra i morse ;)

Nä nu blir det snart sängen!


svårt att sova

Uffa, vet inte om jag kommer att kunna sova nu. Var på Bio med min rara och alerta vän Cikki som tyckte vi skulle gå på Mirros. Riktigt bra film faktiskt, men slutet kunde ju ha varit annorlunda eller kommer det ut en tvåa?

Med skräck i tankarna så skojade vi till det lite med att köpa med oss gräddfil, chips och dip med oss till bion. Medan Cikki blanda dippen så kunde jag inte låta bli att ta en bild för att visa er alla hur lustiga vi kände oss.


Tänkte även passa på att lägga upp lite bilder från i lördags :)
Nu ska jag krypa till sängs, imorgon ska jag upp i skolan igen och sedan blir det fotografering.

 

Kvisttomater

Tjeniksen!
Tooookmycket att göra i skolan, men om allt fortsätter att flyta på så har nog alla uppgifter kommit in innan studenten går av stapeln :)

I fredags så kom det in en dam till mig på ICA i trettioårsåldern som har handlat bland annat tomater.

- Är det är kvisttomater? frågar jag

- Hur ska ska jag kunna veta det, svarar damen irriterat.

-  Vad det kvistar på dem?

- Och vad är kvistar för något?

- Satt de ihop?

- JAA, det gjorde de!

- Då är det kvisttomater.

Så nu två bilder till er alla som också har svårt att se skillnad på dem.

Detta är kvisttomater. Tomaterna sitter ihop med hjälp utav de gröna kvistarna. Vissa kunder brukar plocka isär tomaterna, för vad ska man med kvisten till?


 
Detta är svenska tomater. På ICA som jag jobbar på så sitter inte de svenska tomaterna ihop med kvistar. Jag är ingen tomatodlare så jag kan inte svara på om de gjort det ifrån en början, men jag vet hur kvistar ser ut iaf;)PINSAMT LUKAS!

Ojojjjojdå, nu blev det PINSAMT LUKAS ännu en gång. Det var banne mig värre denna gång, och inte kunde Petra hålla truten ;)

Appropå Petra och Lukas, hur ska de klara sig i vardagen utan en granne som mig? I fredags när lilla jag stod och lagade mat ropar Lukas och Mårten från vardagsrummet hemma hos mina föräldrar "FRIDA, hur sätter man på tven". Hade det inte för att jag tyckt så synd om dem så hade jag svarat " Håll dig till Petra Lukas!" ;) Men nu ville jag inte sätta Lukas i ennu en PINSAMT LUKAS igen, så då nöjde jag mig med att visa hur man gjorde:D

Du och jag Emil!! Ett kärt barn har många namn eller hur Petrus? ;)Tänk om detta hade varit du Lukas, då hade det minsann varit PINSAMT ;)


Om jag menade åsnan eller de som packade får du avgöra själv :P

Kossa muuuu

Hahha, så kan det gå när inte haspen är på!En rolig händelse!

Jag och Petra


Nu undrar ni säkert vad som hände, men det kan vi inte säga för då kan det bli PINSAMT LUKAS!

Besökstoppen
RSS 2.0