LillMama

Tjingeling!
Oohhh, vad skönt. Kommer troligen att vara ledig alla onsdagar från skolan nu :) Bara mina kära klasskamrater och jag orkar ha dubbelpass i Svenska på fredagar, och att ingen lärares schema ändras. Vore ju kanonbra för mig, så jag kan jobba lite mer :) Som om jag inte har nog med jobb ;)

Hade betygsnack med min lärare idag. Gruvade mig så grymt för att gå dit, då jag fått höra av mina andra klasskamrater att han varit lite klumpig med ordvalen och väldigt hård på betygen. Men det gick kanonbra :D Peppar, peppar ta i trä att jag håller denna linje med betyg i hantverks ämnena :D

Ja nu har vi kikat ut kläder till plåtningen med Mattis ödla, och det blir troligen i studion ute på Alnö som vi kommer att hålla till. Det är grymt kallt där ute, vad jag mins från förra fotograferingen jag var med på.



Till helgen ser det ut att bli jobb, jobb och åter jobb. Kicki vill ha med mig ut, men jag har ingen vidare lust att sitta i kassan bakis! Räcker med att jag haft feber när jag suttit där, fast jag är jäkligt sugen på att gå ut ;)

Trotts att klockan är mycket, så var jag sugen på att ta en dusch innan jag går och lägger mig. Gillar inte att duscha håret på morgonen, då jag allt för ofta svimmar i duschen. Tror det beror på att blodcirkulationen eller vad det nu är, inte kommit igång direkt när man kliver upp, och sedan att gå från en varm dusch till kall hall är ingen höjdare direkt. Aja, varför går jag då inte bara och duschar? Jo för min lilla granne som jag delar hall och dusch med har stått där i en hel evighet nu, och verkar inte vilja komma ut. Så det får nog bli en morgondusch ändå för mig! Suck!

Fick nyss en kommentar på msn om mina "små barn roar sig lätt"-bilder. Bild nr 2 där jag drar ut munjiporna på "Får du in en hel hand i munnen?" Lilla jag var tvungen att prova men upptäckte att jag inte kunde öppna käken så mycket. Går ju inte att sticka in handen som den är, eftersom fingrarna då skulle hamna i halsen på mig. Så jag testade att knyta näven, men lyckades inte.  "Hmm, nä men om jag tänjer käken så går det nog".

LillMama till undsättning. Min bror ringde och behövde skjuts, och vad gör man inte för sina kära familjemedlemmar!

Aja, nu blir det sängen iaf!

Sussilull!


Kommentarer
Postat av: Milla

Ja vafan Frida, du tar väl studenten snart ?? Sjukt kul ;D De där med att få in handen i munnen, det kan jag ;P Du får öva öva öva!! Hopaps allt är bra annars :) <3

2009-01-22 @ 12:34:10
URL: http://milla.blogg.se/
Postat av: Milla

Tack vännen!:) Nej eller hur, sista året gick hur fort som helst!! Haha ja det tyck jag, rätt coolt trick ;D Hoppas allt är bra!! :)

2009-01-29 @ 00:15:27
URL: http://milla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Besökstoppen
RSS 2.0