Lördag & Söndag

I lördags när jag skulle gå till jobbet så stod det folk och köade nedanför rulltrapporna och vakter som hindrade dem för att åka upp på Kids Court. Jag fick tränga mig fram lite granna och förklarade att jag skulle jobba. Ja, det var min sagt sjukt mycket folk i jämföresle vad det brukar vara. Vi hade upp emot två timmars kö, om inte mer till fotografering. Riktig rolig dag att jobba :)
Efter jobbet i lördags mötte jag upp älsklingen på Olearys för att äta lite gott :) Sedan gick vi hem och tittade på lite film. Vi var så trötta båda två, så vi orkade inte hitta på något.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
I söndags var det lite lugnare på jobbet, men vi har en hel del beställningar att jobba med som tog upp större delen av arbetsdagen för min del :)
Efter jobbet mötte jag upp älsklingen som också hade jobbat, och gick hem. Det blev korv och pasta till middag. Inte särskilt lyx, men det smakade bra :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Besökstoppen
RSS 2.0