Dove Pure & Sensitive kroppslotion

Igår hämtade jag ut mitt paket från Buzzador innehållande Dove Pure & sensetive kroppslotion. Har hunnit provat den på händerna - Vilken kännsla! Absorberar snabbt, lämnar ingen fet hinna efter sig och gör händerna silkeslena och mjuka.
 
 
Dove Pure & sensetive kroppslotion är parfymfri, alkoholfri och dermatologiskt godkänd (Innebär att hudläkare testat produkten på utvalda personer med känslig hud eller problemhud, studerat resultatet och bekräftat att produkten är godkänd för användning på huden av dessa personer). Den innehåller Deepcare Complex som är en kombination av hudens egna näringsämnen och rik essentiell olja som huden behöver.
 
 
 
5 Steg till vackrare hud
 
1. ÄT SUND KOST OCH DRICK VATTEN!
Frukt och grönt är rikt på antioxidanter och hjälper huden att bevara en hälsosam lyster. Ät variationsrikt och komplettera med vitaminer, omega-3 och mineraler. Håll huden mjuk och hjälp hudcellerna att förnyas genom motion, sömn och genom att dricka mycket vatten.
 
2. ANVÄND MILD RENGÖRING!
Använd mild och dermatologiskt godkända produkter berikade med naturliga hudfetter när du rengör din hud. Dessa produkter återuppbygger hudens mjukhet från insidan och hjälper dig att få en långsiktig vacker hud. Undvik att duscha/bada för mycket och duscha i ljummet snarare än hett vatten.
 
3. UNDVIK KOFFEIN OCH ALKOHOL!
Begränsa ditt intag av koffein och alkohol som är vattendrivande och kan torka ut huden. Sluta röka! Rökning får din hy att åldras snabbare.
 
4. SKYDDA DIG MOT VÄDRETS MAKTER!
Under höst och vintersäsongen utsätts huden för torr och kall luft samt stora temperaturväxlingar. Huden reagerar genom att frigöra fukt vilket får den att torka ut ännu mer. Du kan uppleva huden som ett ökenlandskap eller att den känns irreterad, stickande och två nummer för liten. klä dig lltid varmt under denna säsong och smörj in dig ofta.
 
5. SMÖRJ!
Alla hudtyper behöver återfuktningoch synnerlighet känslig hy. Smörj kroppen med en mild återfuktande lotiondirekt efter dusch och bad eller flera gånger om dagen vid behov. Gör smörjandet till en daglig hudvårdsrutin. Detta kommer förbättra hudens kvalitet på djupet och stärka den mot yttre påverkan.
 
(Informationstext och "5 steg" är tagen från kanpanjinformationsbladet som följde med i paketet)
 
 
Vill du också bli en Buzzador? Det är helt gratis och väldigt enkelt. Tryck här för att bli medlem.

Kommentarer
Postat av: ....

Det tråkiga är ju bara att Dove är ett märke som testar "mer än vanligt" på djur. dvs häller lotion etc i kaninögon mm...
deras testning på problempersoner är ytterst sparsam.
läser man innehållsförteckningen så ser man att det är fortfarande mer än en ingrediens som är vanligt känd som allergiretande...

2012-12-18 @ 11:07:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Besökstoppen
RSS 2.0