Vår lilla tuffing

Idag blir vår tuffing 15 veckor! :) fina, fina du, vad vi älskar dig! Du är det finaste vi gjort och älskad från första stund!
 
 
 
Just nu har vi morgonmys i sängen, men ska snart kliva upp för att göra oss redo att åka på mjölkskola". Läkarna misstänker mjölkallergin då Frank haft/har eksem på kinderna sedan födseln. Jag hade ingen aning om att eksem på kinderna var en symtom på mjölkallergi, men så är det. Hoppas vi får bukt på eksemen nu!
 
 
 
Althera är en mjölkfri ersättning som vi ger Frank just nu. I början var det jätte jobbigt att byta ersättning. Smaken är sig inte lik den ersättning vi haft tidigar, och han tyckte inte alls om den till en början. Han blev även gasig och rapig i början, men nu har det blivit bättre :) Hoppas eksemen försvinner nu!

Kommentarer
Postat av: Frida

Hoppas att han bara har samma som vilmer hade. Väldigt torr hud hade han. Det blev eksem på kinderna för honom med men nu är han fin igen :)

Svar: Ja, jag hoppas på att han "bara" har känslig hud som sin mor. Om inte, håller vi tummar och tår att det växer bort. Ska snart börja introducera vanlig ersättning för att se om det blossar upp igen eller inte. Men väntar ett tag till så att eksemen får försvinna helt först.
Hur mår ni och hur går det med hus? Kram kram
Frida - Gravida Norrlandsjäntan

2013-07-08 @ 22:21:03
URL: http://Http://Allgren.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Besökstoppen
RSS 2.0