Midsommar

Vill börja med att tacka alla som kom för en underbar afton! Kul att ni ville fira tillsammans med oss :)
 
Redan på torsdagen kom Åberg och gjorde oss sällskap för invigning av badtunnan vi köpt. 42,5 grader kom vi upp i innan vi kände att det var dags att kliva upp. Gu vad mysigt det var att bada!
 
Senare på kvällen kom även min svägerska och hennes kille :)
 
Dagen efter (midsommarafton) tog jag och Frank en lång sovmorgon. Vi vaknade när "farmor" och Anders kom och då hade även Rappe gjort oss sällskap. Därefter fortsatt det att rulla in vänner, totalt 14 vuxna blev vi :)
 
Jag, svärmor och Angelica intog köket för att fixa maten och älsklingen tog plats vid grillen. Resterande spelade kubb och några kom och hjälpte till i köket :)
 
Vilken buffé vi fick till! grillad kyckling, lax, kött, korv, hallomi, majs samt tacopaj, potatisgratäng, potatissallad, potatis, ägghalvor med räkor och havskräftstjärtar, grönsallad, vattenmelon och fetaost sallad, rökt och gravad lax, sill av alla desslag. Ja, massor av goda ting. Har säkert glömt att nämna något. Jo en underbart god tårta som svärmor och Angelica gjorde :)
 
Efter maten somna några, några spelade kubb andra tv-spel och givetvis blev det badning i tunnan :)
 
Efter vår sena efterrätt åkte några av oss till casinot. "Tjejerna" drack drinkar medan karlarna spelade. Några vann, några förlorade men vilken trevlig kväll och midsommar vi fick!
 
Tusen tack ännu en gång!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Besökstoppen
RSS 2.0